Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

beraber hamachili server kurabileceğim biri arıyorum ikimizde [TL] olucaz yardım edin lütfen

3 posters
YazarMesaj
kubi52
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
kubi52

Başarı : 60001
Rep Gücü : 0

beraber hamachili server kurabileceğim biri arıyorum ikimizde [TL] olucaz yardım edin lütfen Empty
MesajKonu: beraber hamachili server kurabileceğim biri arıyorum ikimizde [TL] olucaz yardım edin lütfen   beraber hamachili server kurabileceğim biri arıyorum ikimizde [TL] olucaz yardım edin lütfen I_icon_minitime29/12/2010, 18:25

beraber hamachili server kurabileceğim biri arıyorum ikimizde [TL] olucaz yardım edin lütfen
zatta1
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
zatta1

Başarı : 92000

beraber hamachili server kurabileceğim biri arıyorum ikimizde [TL] olucaz yardım edin lütfen Empty
MesajKonu: Geri: beraber hamachili server kurabileceğim biri arıyorum ikimizde [TL] olucaz yardım edin lütfen   beraber hamachili server kurabileceğim biri arıyorum ikimizde [TL] olucaz yardım edin lütfen I_icon_minitime29/12/2010, 18:45

kardeş ben yardımcı olrum eğer tl yaparsan
burakalg
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye

Başarı : 25000

MesajKonu: Geri: beraber hamachili server kurabileceğim biri arıyorum ikimizde [TL] olucaz yardım edin lütfen   beraber hamachili server kurabileceğim biri arıyorum ikimizde [TL] olucaz yardım edin lütfen I_icon_minitime29/12/2010, 21:06

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] <<<<<
mesaj at
Daha önce 3 KERE gm oldum yaş 13
ONLİNELİK gunde en az 12 saat butun gm kodlarini bilirim daga önce 3 kez oldum

[SGM][AGM][TL] LİĞİM vAR FACEDEN MESAJ ATARSAN sevinirim msn açılmıyor!

iyi günler....

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-