Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

[ Anket ] [TANITIM VIDEOSU EKLI] ███BurqazMT2 KRALIYETLI MUHOLU HERGUN OX EVENT███ HAYRAN KALACAKSIN

2 posters
YazarMesaj
kadir000000
18.Seviye Üye
18.Seviye Üye
kadir000000

Başarı : 439900
Rep Gücü : -100

[ Anket ] [TANITIM VIDEOSU EKLI] ███BurqazMT2 KRALIYETLI MUHOLU HERGUN OX EVENT███ HAYRAN KALACAKSIN Empty
MesajKonu: [ Anket ] [TANITIM VIDEOSU EKLI] ███BurqazMT2 KRALIYETLI MUHOLU HERGUN OX EVENT███ HAYRAN KALACAKSIN   [ Anket ] [TANITIM VIDEOSU EKLI] ███BurqazMT2 KRALIYETLI MUHOLU HERGUN OX EVENT███ HAYRAN KALACAKSIN I_icon_minitime30/12/2010, 14:44

Npclerimizden Kareler

[ Anket ] [TANITIM VIDEOSU EKLI] ███BurqazMT2 KRALIYETLI MUHOLU HERGUN OX EVENT███ HAYRAN KALACAKSIN 86477750

Merhaba Arkadaşlar..

Sizlere Yeni Serverimiz olan BurqazMt2'i tanitacagim..

Oyunun Acılıs Tarihi--24 Aralık 2010..

İlk 99 a küçük süpriz ilk 127 e büyük süpriz

--BurqazMt2 P npc'si ile skllerinizi p yapabilirsiniz..

--Bazı silahlar Epicte +10 Basılabilmektedir.

--Efsun Oranları:MAX: 5000Hp 10 kritik 10 delici 10 savunmalar 10 yarı insan 350 exp drobu(efsun olarak)

--Yeni Binekler MEvcuttur..4 Adet,Ateş kaplanı,Aslan,Domuz,Kurt
Binek packı ekleyeceğiz en yakında oyuna şimdilik gerek yok

--Isınlanma yuzugu ile Rahatca Köyden Köye gidebilir,kizil orman surgun magrası orumcek zindani gibi
yerlerede ısınlanabilirsiniz...

--Lag Dc gibi Problemlerimiz kesinlikle yoktur..

--Gunde En Az Bir Defa Event Vardir..Hafta Sonları Daha çok..

--Ve oyunu Digerlerinden Ayıran bir özellik..Aras adlı npcde her turlu silah ve zirh vardir..
S.çelik Yarı İnsan Zehir gibi Bulunması guc olan itemler...
Fakat bu itemleri elde etmek icin biraz cabalamak gereklidir nedeni ise fiyatlari pahalidir
Biz bu oyunu bir sehre benzetiyoruz her sehirde malumdur ki bazı seyler ucuz bazı seyler pahalıdır..
Kaliteli Pahali Kalitesiz Ucuz gibi:=)
Bunlari elde etmek öyle zor degildir cunku ozelikle buz zindani ve kızıl ormandaki slotlarin
para dusurme oranları yukseltilmistir..en dusuk 70k max 250k duser.

--Oyunumuz %90 Turkcedir..En yakin zamanda bunu %100e cikarcagiz..

--Droplarimiz

--Yang x1000

--Exp x1000

--item x1000 dir..

((Kısa süreleğine))

www.burqazmt2.pv.biz BurqazMt2 ana sayfa

EMEK KARŞILIĞINI ALMAK İSTEYENLER GELSİN OYUNA !

RESİMLER BANA AİT
MARKET
[ Anket ] [TANITIM VIDEOSU EKLI] ███BurqazMT2 KRALIYETLI MUHOLU HERGUN OX EVENT███ HAYRAN KALACAKSIN Marketu

Zırhçı:

[ Anket ] [TANITIM VIDEOSU EKLI] ███BurqazMT2 KRALIYETLI MUHOLU HERGUN OX EVENT███ HAYRAN KALACAKSIN Zrhr

Silahçı :

[ Anket ] [TANITIM VIDEOSU EKLI] ███BurqazMT2 KRALIYETLI MUHOLU HERGUN OX EVENT███ HAYRAN KALACAKSIN Silahca

Olay yardımcısı:

[ Anket ] [TANITIM VIDEOSU EKLI] ███BurqazMT2 KRALIYETLI MUHOLU HERGUN OX EVENT███ HAYRAN KALACAKSIN Olayyardmcs

At npcsi:

[ Anket ] [TANITIM VIDEOSU EKLI] ███BurqazMT2 KRALIYETLI MUHOLU HERGUN OX EVENT███ HAYRAN KALACAKSIN Atnpcsi

Kahraman Npcsi:

[ Anket ] [TANITIM VIDEOSU EKLI] ███BurqazMT2 KRALIYETLI MUHOLU HERGUN OX EVENT███ HAYRAN KALACAKSIN Kahramanlknpcsi

En son kadir000000 tarafından 30/12/2010, 15:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kadir000000
18.Seviye Üye
18.Seviye Üye
kadir000000

[ Anket ] [TANITIM VIDEOSU EKLI] ███BurqazMT2 KRALIYETLI MUHOLU HERGUN OX EVENT███ HAYRAN KALACAKSIN Empty
MesajKonu: Geri: [ Anket ] [TANITIM VIDEOSU EKLI] ███BurqazMT2 KRALIYETLI MUHOLU HERGUN OX EVENT███ HAYRAN KALACAKSIN   [ Anket ] [TANITIM VIDEOSU EKLI] ███BurqazMT2 KRALIYETLI MUHOLU HERGUN OX EVENT███ HAYRAN KALACAKSIN I_icon_minitime30/12/2010, 14:49

güncel
kadir000000
18.Seviye Üye
18.Seviye Üye
kadir000000

MesajKonu: Geri: [ Anket ] [TANITIM VIDEOSU EKLI] ███BurqazMT2 KRALIYETLI MUHOLU HERGUN OX EVENT███ HAYRAN KALACAKSIN   [ Anket ] [TANITIM VIDEOSU EKLI] ███BurqazMT2 KRALIYETLI MUHOLU HERGUN OX EVENT███ HAYRAN KALACAKSIN I_icon_minitime30/12/2010, 15:13

güzel paylasımlar için kadir000000 konularına bakın
darserdu94
52.Seviye Üye
52.Seviye Üye
darserdu94

Başarı : 2051149
Rep Gücü : 149

MesajKonu: Geri: [ Anket ] [TANITIM VIDEOSU EKLI] ███BurqazMT2 KRALIYETLI MUHOLU HERGUN OX EVENT███ HAYRAN KALACAKSIN   [ Anket ] [TANITIM VIDEOSU EKLI] ███BurqazMT2 KRALIYETLI MUHOLU HERGUN OX EVENT███ HAYRAN KALACAKSIN I_icon_minitime30/12/2010, 15:16

yaptigina bak benim gibi tanitmissin serveri [VIDEOLU ANLATIM FELAN ]
kadir000000
18.Seviye Üye
18.Seviye Üye
kadir000000

MesajKonu: Geri: [ Anket ] [TANITIM VIDEOSU EKLI] ███BurqazMT2 KRALIYETLI MUHOLU HERGUN OX EVENT███ HAYRAN KALACAKSIN   [ Anket ] [TANITIM VIDEOSU EKLI] ███BurqazMT2 KRALIYETLI MUHOLU HERGUN OX EVENT███ HAYRAN KALACAKSIN I_icon_minitime30/12/2010, 15:17

güncel
kadir000000
18.Seviye Üye
18.Seviye Üye
kadir000000

MesajKonu: Geri: [ Anket ] [TANITIM VIDEOSU EKLI] ███BurqazMT2 KRALIYETLI MUHOLU HERGUN OX EVENT███ HAYRAN KALACAKSIN   [ Anket ] [TANITIM VIDEOSU EKLI] ███BurqazMT2 KRALIYETLI MUHOLU HERGUN OX EVENT███ HAYRAN KALACAKSIN I_icon_minitime2/1/2011, 11:27

güncel

[ Anket ] [TANITIM VIDEOSU EKLI] ███BurqazMT2 KRALIYETLI MUHOLU HERGUN OX EVENT███ HAYRAN KALACAKSIN
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» [TANITIM VIDEOSU EKLI!]███ 6.7 Efsun Var Hergun Lastik Event ██████████████████████
» [TANITIM VIDEOSU EKLI!]███ 6.7 Efsun Var Hergun Lastik Event ████████████
» [TANITIM VIDEOSU EKLI!]███ 6.7 Efsun Var Hergun Lastik Event ████████████
» [TANITIM VIDEOSU EKLI SUPER TANITIM]Turkiyenin 1.Server████████████