Merhaba Arkadaşlar Konuya Geçmeden Önce Filezillayı İndirelim...
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Burdan İndire Bilirsiniz...
Filezillaya bağlanmak için oyunumuzun açık olması gerekli.Bu aşamadan sonra Filezillayı açıp Genel 'e geliyoruz ve
Kullanıcı :root
Parola:mcncc.com
Yapamayanlar için resim :
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]NOT : FİLEZİLLAYI AÇABİLMEK İÇİN SERVERİMİZİN AÇIK OLMASI GEREKLİDİR!...
Filezillaya Bağlandık.Şimdi gelelim At ve P npcleri Koymaya.
İlk Olarak Oyunumuz Açık,FileZilla'ya Bağlanıyoruz.
Filezillada Yan Köşede Şöyle birşey yazıyor:
At Npc :/root [Bunu Silip] Şunu Yazıcaz: /usr/rain/channel/share_date/locale/hongkong/quest/object/20094
P Npc :/root [Bunu Silip] Şunu Yazıcaz: /usr/rain/channel/share_date/locale/hongkong/quest/object/20086
NOT : UNUTMAYIN 20094,20086 YERİNE BAŞKA NPCLERDE YAPABİLİRSİNİZ SADECE KODUNU BİLMEK YETERLİ.
Zaten Önümüze hemen bir dosya çıkıyor Şimdiki vereceğim dosyayı indireceksiniz.
Verdiğim Chat adlı dosyayı Masaüstün ' den alıp Alıp klasörün içine atıyoruz...
Chat :
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yukarıdaki dosyayı sadece ''sadece chat'' alıp Filezilla klasörünün içine atacaksınız.
Son Olarak sw ye reboot atıyoruz.
UNUTMAYIN :
At npc kodu : 20094
P npc kodu : 20086
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NPC EDİTLEMEK VİDEOLU ANLATIM
Serverimizdeki Npc leri editlemek için video :
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Shop_İtem dosyası bu size lazım olacak :
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ARKADAŞLAR ALINTIDIR.FAKAT BU KONULAR ÇOK DAĞINIKTI SİZİN ANLAYABİLMENİZ İÇİN TEMİZE ÇEKİP YAZDIM.BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN.SABİTLENİRSE BİRÇOK KİŞİNİN İŞİNİ GÖRECEĞİNE İNANIYORUM.
METO545