Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

METİN2 LOCALE SERVER FİLEZİLLA giriş sorunu

2 posters
YazarMesaj
osmanbey01
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
osmanbey01

Başarı : 166020
Rep Gücü : 20

METİN2 LOCALE SERVER FİLEZİLLA giriş sorunu Empty
MesajKonu: METİN2 LOCALE SERVER FİLEZİLLA giriş sorunu   METİN2 LOCALE SERVER FİLEZİLLA giriş sorunu I_icon_minitime15/1/2010, 19:24

arkadaşlar benim serverın ıp 5.88.233.10 ve filezillaya 5.88.233.100 yazıyorum ıd ye root şifreye mcncc.comm yazıyorum port 22 yazıyorum ve girmiyor neden acaba şifreye mcncc.com yazıyorum yine girmiyor neden girmiyor acaba bilen yazsın şimdiden teşekkürler
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: METİN2 LOCALE SERVER FİLEZİLLA giriş sorunu   METİN2 LOCALE SERVER FİLEZİLLA giriş sorunu I_icon_minitime15/1/2010, 19:25

Fezillada Yada Yazilimlarda Sorun Olabilir Dikkatli Bakarsan...
osmanbey01
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
osmanbey01

MesajKonu: Geri: METİN2 LOCALE SERVER FİLEZİLLA giriş sorunu   METİN2 LOCALE SERVER FİLEZİLLA giriş sorunu I_icon_minitime15/1/2010, 19:26

kardeş şifre ne olacak ıd:root şifre:? port:22
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: METİN2 LOCALE SERVER FİLEZİLLA giriş sorunu   METİN2 LOCALE SERVER FİLEZİLLA giriş sorunu I_icon_minitime15/1/2010, 19:51

port 21 dusur birde oyle dene
Admin
Administrator
Administrator
Admin

Başarı : 1482582
Rep Gücü : 7771

MesajKonu: Geri: METİN2 LOCALE SERVER FİLEZİLLA giriş sorunu   METİN2 LOCALE SERVER FİLEZİLLA giriş sorunu I_icon_minitime15/1/2010, 19:56

kahramanımız Smile
http://www.pvpserverler.org
osmanbey01
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
osmanbey01

MesajKonu: Geri: METİN2 LOCALE SERVER FİLEZİLLA giriş sorunu   METİN2 LOCALE SERVER FİLEZİLLA giriş sorunu I_icon_minitime15/1/2010, 20:14

ARKADAŞLAR FİLEZİLLA YA GİRDİM TÜRKÇE YAPMAK İÇİN DOSYALARI ATTIM MAKE.SH YAPTIM SONRA VİRTUAL PC DENMİ O KODLARI YAZCAZ USR/RAİN....KODLARINI ?
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: METİN2 LOCALE SERVER FİLEZİLLA giriş sorunu   METİN2 LOCALE SERVER FİLEZİLLA giriş sorunu I_icon_minitime15/1/2010, 20:31

Fezilladan Yapacaksin Her Fezilla Sürümü Bunlari Calistirmiyor Belirli Bir Programi Vardir.
Bazi Pcler Fezillayi CAlistirmaz Senin Yapmak İstediginde Görevleri Tr Yapmaksa Bunun İcin Ugrasma En Fazla 2 Gb Ram Üstü Oyunlara Kurmanızı Tavsiye Ederiz 2 Gb Ram Altiysa Serveriniz En Kisa Zamanda Çökebilir bu Konuyada Kimse Bilmiyor İlk Ben Acikladim Saygilarimla:KingOfDeviL
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: METİN2 LOCALE SERVER FİLEZİLLA giriş sorunu   METİN2 LOCALE SERVER FİLEZİLLA giriş sorunu I_icon_minitime15/1/2010, 20:32

Bu Arada Dosya Degil O Oradan Icındekıleri Kopyalayip Google Ceviricisinden Cevirip Tr Yapacaksin Bir Yere Atma Yok...

KingOfDeviL:Konu Kitlenmistir

METİN2 LOCALE SERVER FİLEZİLLA giriş sorunu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-