Arkadaşlar verdiğim bu program size rapidshare hotlife youtube ve aklınıza gelebilecek her türrlü siteden kolay indirme yapmanızı sağlayacak siz sadece indirceğiniz linki yazın o otomatik saysın otomatik inndirsin
ve link...
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Not:Arkadaşlar daha öncede belirttiğim gibi paylaştığım tüm dosyalar alıntıdır ama kesin çalışır durumdadır kendim deneyerek sizinle paylaşıyorum belki bana sorcaksınız madem alıntı niye paylaşıyorsun bunu yapan arkadaşlarımız yüklediği sitelerde çoğunlukla hatalar oluyor ya dosya siliniyor yada bozuluyor benimde sizinle paylaşmamın sebebi bu en azından çalışıyor.Ve bozulma ihtimalide çok düşük.
Arkadaşlar şunuda söyliyim Normalde bu site pvp serverler için kurulu fakat ben daha kolay daha popiler ve daha zevkli hala getirmek için elimden gelen herşeyi paylaşıyorum.Yakında antivürüs,Pc bilgileri,Photo shop,Ve size bir kac hacktan korunma konusunu anlatmaya başlıcam eğer site yöneticileri izin verirsen tabi.Eğer bu yazdıklarımı okuyan site yöneticileri varsa bana
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adresinden ulaşabilirler e-mail atmaları daha kolay ulaşmalarına yardımcı olur.