Fifa 08 Play Online a Kayıt Olma (Resimli Anlatım)
2 posters
Yazar
Cinsiyet : Nerden : http://twitter.com/ErenAlg Yaş : 39 Mesaj Sayısı : 13679 Başarı : 1482582 Rep Gücü : 7771
Konu: Fifa 08 Play Online a Kayıt Olma (Resimli Anlatım) 17/1/2010, 11:44
Bu dökümanda sizlere online nasıl kayıt olunacağını anlattım umarım faydalı olur.
Oyunun yüklenmesi bittikten hemen sonra kayıt bölümüne yönlendirileceksiniz. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
2.Resimde görülen yerdeki Create a new EA Member Account a tıklıyoruz. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
3.Resimdeki gibi bir sayfa çıkıcak burda kişisel bilgilerimizi dolduruyoruz. Burda en önemli şey Member Name yani Online Nickiniz. Bu bilgileride düzgünce tamamladıktan sonra altta ACCEPT butonuna tıklıyoruz.
Bu sayfayıda geçtikten sonra alttaki gibi bir sayfa açılıcak burda en alttaki butona tıklayacaksınız. Ve Accountu kaydetme işlemini şimdilik tamamlıycaz.
Şimdilik diyorum çünkü oyun içinden bu bilgileri doğrulatıcaz daha. Öncelikle resmi yamayı indirmeniz lazım.
UK versiyonu indirmemiz gerekiyor. Bu link ten indirebilirsiniz.[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Resmi patchin kuruluşunu öğrenmek için bu linkten yardım alabilirsiniz.[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Şimdi oyunumuza giriyoruz ve Play Online dan EA Serverlarına ulaşıyoruz. Sayfa açıldığında alttaki gibi bir sayfa gelicek. Accept e basıp geçiyoruz.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bu resimde de OK e basıp geçiyoruz.