Admin Administrator
Cinsiyet : Nerden : http://twitter.com/ErenAlg Yaş : 39 Mesaj Sayısı : 13679 Başarı : 1482582 Rep Gücü : 7771
| Konu: BasiT Bir Şekilde Fotomontaj Yapmak 17/1/2010, 17:08 | |
| Konu mankenlerimiz yine birbirinden güzel [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Tanıtayım hemen [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Evet resimlerden de anlaşılacağı gibi Kenan İmirzalıoğlunun kellesini ([Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]) Brad Pitt hocamızın kellesine montajlamaya çalışıcaz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Öncelikle Kenan'ın kelle kısmını Lasso Tool'la gelişi güzel keselim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Getirip Brad Pitt hocamızın kellesinin üstüne yapıştırıyoruz.Daha sonra yerine oturtmak için Ctrl+T kısa yolu ile kenarından köşesinden çekiştiriyoruz.Layer penceresinden ikinci layer'ın opacitysini düşürelim.Ki ayar yaparken kolaylık olsun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Tam oturduğundan emin olduktan sonra gelişi güzel kestiğimiz kellenin etrafını Eraser Toolla temizleyelim..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Temizleme işlemi de bitti.Sıra diğer katmanla renk ve ışık uyumuna geldi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Benim seçtiğim resmin ışık uyumu iyiydi o yüzden sadece rengiyle oynadım biraz.Siz ışık uyumunu Ctrl+L kısayoluyla ayarlayabilirsiniz.Renk uyumunu da Ctrl+B kısayolu ile kırmızılaştırdım biraz.Angelina ablayla ten uyumunu sağladım yani [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kolay oldu çünkü resim seçimleri birbiriyle uyumlu ve yakındı..İçime sinmeyen tek şey Kenan'ın sol profilinden yansıyan ışık [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] O kadar kusur kadı kızında da olur diyorum ve resmin son halini gösteriyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Yakıştılar da he [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|