Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Gm mi aradınız, profesyonel mi istediniz? Ozaman içeri girin.

YazarMesaj
ferre
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
ferre

Başarı : 14010
Rep Gücü : 10

Gm mi aradınız, profesyonel mi istediniz? Ozaman içeri girin. Empty
MesajKonu: Gm mi aradınız, profesyonel mi istediniz? Ozaman içeri girin.   Gm mi aradınız, profesyonel mi istediniz? Ozaman içeri girin. I_icon_minitime10/1/2011, 20:21

Birçok metin2 pvpserverında gmlik yaptım, birçok ko serverlarında gmlik yaptım,Silkroad online pvp serverında gmlik yaptım 3 oyuunda tüm kodlarını ezbere biliyorum, gmlik yaptığım serverlar genelde 3.000 kişilik serverlardır server'da sululuk ve labalilik yapmam,Sunucularda playerlara ciddi davranırım,
Günde 10 saati aşkın süre onlineım.

Msn adresim: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], msnden ulaşamayanlar buradan pm atabilirler...
ferre
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
ferre

Başarı : 14010
Rep Gücü : 10

Gm mi aradınız, profesyonel mi istediniz? Ozaman içeri girin. Empty
MesajKonu: Geri: Gm mi aradınız, profesyonel mi istediniz? Ozaman içeri girin.   Gm mi aradınız, profesyonel mi istediniz? Ozaman içeri girin. I_icon_minitime10/1/2011, 20:50

Unutmadan üniversite programlama bölümü 2.sınıf öğrencisiyim webmasterlık biliyorum, 131,620 üyeli sitede ortaklığım var.

Gm mi aradınız, profesyonel mi istediniz? Ozaman içeri girin.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» iceri girin mmomt2 de user yok gmyim girin gm yapcam
» ICERI GM KODLARI CALISAN PVP SERVER BILIOSANIZ ICERI GIRIN lutfen