Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Hamachi Sorunu Bakın Ya DeLi oLacam

YazarMesaj
ßuraq
19.Seviye Üye
19.Seviye Üye
ßuraq

Başarı : 2176358
Rep Gücü : 1846

Hamachi Sorunu Bakın Ya DeLi oLacam Empty
MesajKonu: Hamachi Sorunu Bakın Ya DeLi oLacam   Hamachi Sorunu Bakın Ya DeLi oLacam I_icon_minitime18/1/2010, 16:30

pvp kurmaya calısıyorum KingOfDeviL kardeşim cok yardımcı oldu çok teşekkür ediyorm.Hamachiye bi şeyler oldu tıklıyorum açılıyor normal oturum açacagım zaman hamachi sunucusu pturum açma talebinizi reddetti hatası alıyorum :@ :@
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Hamachi Sorunu Bakın Ya DeLi oLacam   Hamachi Sorunu Bakın Ya DeLi oLacam I_icon_minitime18/1/2010, 16:33

Hamachi Sildiysen Ayri Bi Dosyalari Var C Sürücüsünde Degil Ama Onlari Bulabilirsen Silip Tekrar Yüklediginde Düzelebilir Ama Sende Bildigim Kadari İle Düzelmiyor 2. Sürümünü Yukle Ama İpsi Farkli Olursa İyi Olacaktir Ve bunu Yaptiktan Sonra Tekrar Kurman Lazim İpleri Degisecektir O Sorun Düzelmesi Dedigim Gibi İpleri Kayit Ettigi Bi Dosya Var Onlari Bulabilirsen Ozeman Düzelir
ßuraq
19.Seviye Üye
19.Seviye Üye
ßuraq

Başarı : 2176358
Rep Gücü : 1846

MesajKonu: Geri: Hamachi Sorunu Bakın Ya DeLi oLacam   Hamachi Sorunu Bakın Ya DeLi oLacam I_icon_minitime18/1/2010, 16:46

çok saol ya buldum. diger arkadaslar icin soyluyorum = c/pc adı/buraya gelince görünümden gizli dosyaları goster deyin orda appdata cıkacak oradaki haamchi dosyasını silin
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Hamachi Sorunu Bakın Ya DeLi oLacam   Hamachi Sorunu Bakın Ya DeLi oLacam I_icon_minitime19/1/2010, 17:26

Deli Ol Emi Konuya Kilit Cözülmüstür Very Happy

Hamachi Sorunu Bakın Ya DeLi oLacam
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hamachi Ve Deli Gibi Bir Sw istiyorsn Buraya
» hamachi sorunu