| 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri | |
|
+18deryakral rapfower SeyyarKerhane messi33 efekanbaba okokset KoqRuLu55 oguzhan1996 78Hancer78 tam1sura theyorgun shockww artist59 encoder3812 topollan karry enes181818 gjgg 22 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
gjgg 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : istanbul Mesaj Sayısı : 1 Başarı : 1000 Rep Gücü : 0
| Konu: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 18/1/2011, 16:44 | |
| GM veya GA olmak isteyenler buraya yazsınlar. Adınız ve Soyadınız: GM'lik Tecrübeleriniz nelerdir: Daha Önce GM lik yapdığınız oyunun ismi:(GM lik tecrübesi olmayanlar yazmasın): Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?:İletişim Adresiniz(Msn,Yahoo,Facebook vs vs..): Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?: Neden Sizi Seçmeliyim: İletişim Adresiniz(Msn,Yahoo,Facebook vs vs..):
siteyi:sonra vercem çünkü açılmadı wps miz
alta yazın aynısını
| |
|
| |
enes181818 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : istanbul Mesaj Sayısı : 17 Başarı : 17000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 18/1/2011, 17:24 | |
| adım: Samet Soyadım:Bayraktar GM lik tecrübem: Yok ama sayenizde olucak Kodlar: Ezberimde deil ama ezberlerim benim için basit neden beni seçmelisin:Sayenizde alt yapım olcak we birçok arkadaşımıda oyuna getirebilirim hiçbiri hile kullanmaz ve sizi zorda bırakmaz bu yüzden beni seçmenizi ica ediyorum... Bana ulaşmak için: Facebook: samet bayraktar Msn: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (hepsi küçük harfle yazılıdır) | |
|
| |
karry 5.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : İSTANBUL Mesaj Sayısı : 122 Başarı : 123997 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 18/1/2011, 18:14 | |
| Adınız ve Soyadınız:Kerem ÖRS GM'lik Tecrübeleriniz nelerdir:2 defa TL 3 Defa GM ve 2defa SGM Daha Önce GM lik yapdığınız oyunun ismi:(GM lik tecrübesi olmayanlar yazmasın):tradermt2-deatlessmt2-rockmt2-onlymt2-queenmt2-bucamt2-legendmetin2 Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?:İletişim Adresiniz(Msn,Yahoo,Facebook vs vs..):EZBERE Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?:EZBERE Neden Sizi Seçmeliyim:TECRÜBE ÖNEMLİDİR İletişim Adresiniz(Msn,Yahoo,Facebook vs vs..):keremors@hotmail.com | |
|
| |
topollan 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : balıkesir Mesaj Sayısı : 20 Başarı : 20997 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 18/1/2011, 18:22 | |
| Adınız ve Soyadınız:muhammet ali cihan GM'lik Tecrübeleriniz nelerdir:3 DEfa [TLY]2 kes [GA] 1 kez [Admın] Daha Önce GM lik yapdığınız oyunun ismi:Manasmt2[ swmiz kapandi.) Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?:ÇOK fazla ezber bilebilirim ama aksaklik olabilir bazilarinda. Neden Sizi Seçmeliyim:bu işte gerçekten tecrubeliyim.Saygılar.. İletişim Adresiniz:muhammetcihan317@hotmail.com
[GaMeMasTeR]
| |
|
| |
encoder3812 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : kayseri Yaş : 28 Mesaj Sayısı : 7 Başarı : 7000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 20/1/2011, 16:14 | |
| Adınız ve Soyadınız:Yakup ÖZŞAHİN GM'lik Tecrübeleriniz nelerdir: pvp server kurdum TL'lik yaptım 5-6 tane gmlik tecrübem var Daha Önce GM lik yapdığınız oyunun ismi:Hamachi 3xMt2 AyasofyaMt2 vb.vb Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?:Büyük kısmı ezbere Neden Sizi Seçmeliyim:Pcden anlarım hertürlü sorunu çözerim serverle ilgilenirim güvenilirim. İletişim Adresiniz: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] face: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
artist59 4.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : evden Mesaj Sayısı : 76 Başarı : 76000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 20/1/2011, 16:24 | |
| adım soyadım:ali sayar GMlik tecrübem nedir:4TL 5GM 3 kerede SGM oldum daha önce GMlik yaptığımoyunun ismi:metn mt2,zor mt2 vb. neden beni seçmelisiniz:hertürlü konuda yardımcı olurum event yaparım sorunları çözerim oyunda küfür hile vb gibi seyleri yapan oyuncuları uyarmadan banned atarım.oyunculara emir olmadan item dağıtmam kodları ezberemi/yoksa bakarakmı:%90ı ezbere iletişim adresim: facebook:https://www.facebook.com/profile.php?id=1500559547 msn:ali-say-ar@windowslive.com ilgilenirseniz sevinirim her görevide üstlenirim | |
|
| |
shockww 13.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : balıkesir Yaş : 27 Mesaj Sayısı : 305 Başarı : 317000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 21/1/2011, 05:13 | |
| adım:yılmaz soyadım:temel Gm Lik tecrübem:bir kere kendi vps mi kurmuştum 2 kere kendi hamachimi kurdum ve haricinde 1 vps 12 tane hamachide GM GA SGM TL TLY Oldm...! Neden beni seçmeLisiniz:size hertülü konuda yardım ederim evet yapmada userleri sınırlıeylenmdirmede ve terbiyesiz oyuncuları uyarıp daha yapıorsa banned vb: kodların %90 %95 ezbere çok nadir bakarım...! MSN:rosicky_1907_@hotmail.com | |
|
| |
shockww 13.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : balıkesir Yaş : 27 Mesaj Sayısı : 305 Başarı : 317000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 21/1/2011, 05:14 | |
| adım:yılmaz soyadım:temel Gm Lik tecrübem:bir kere kendi vps mi kurmuştum 2 kere kendi hamachimi kurdum ve haricinde 1 vps 12 tane hamachide GM GA SGM TL TLY Oldm...! Neden beni seçmeLisiniz:size hertülü konuda yardım ederim evet yapmada userleri sınırlıeylenmdirmede ve terbiyesiz oyuncuları uyarıp daha yapıorsa banned vb: kodların %90 %95 ezbere çok nadir bakarım...! MSN:rosicky_1907_@hotmail.com | |
|
| |
shockww 13.Seviye Üye
| Konu: Geri: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 21/1/2011, 05:44 | |
| adım:yılmaz soyadım:TEMEL tecrübem:1 kendi vps mi kurdum haricinde 1 TL 3 SGM 5 GA oldum daha önce gm Lik yaptıklarım:sprinqmt2..Hopamt... v.b niye beni seçmelisimniz:userleri eylendirirm sınırlı tabikide kafama göre iş yapmam size sorar yaparım ox yaparım çok şımaran küfür eden userler banned... kodları yüzde 95 i nin ezbere çok nadir bakarım MSN:rosicky_1907_@hotmail.com GM aLın TR de 54 LeveL çarda veriyim yaş:17 | |
|
| |
shockww 13.Seviye Üye
| Konu: Geri: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 21/1/2011, 05:45 | |
| adım:yılmaz soyadım:TEMEL tecrübem:1 kendi vps mi kurdum haricinde 1 TL 3 SGM 5 GA oldum daha önce gm Lik yaptıklarım:sprinqmt2..Hopamt... v.b niye beni seçmelisimniz:userleri eylendirirm sınırlı tabikide kafama göre iş yapmam size sorar yaparım ox yaparım çok şımaran küfür eden userler banned... kodları yüzde 95 i nin ezbere çok nadir bakarım MSN:rosicky_1907_@hotmail.com GM aLın TR de 54 LeveL çarda veriyim yaş:17 | |
|
| |
theyorgun 15.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : MaRS =) Yaş : 27 Mesaj Sayısı : 351 Başarı : 352700 Rep Gücü : 700
| Konu: Geri: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 21/1/2011, 12:55 | |
| Adınız ve Soyadınız:Semi ALGAN GM'lik Tecrübeleriniz nelerdir:Tecübem vardır.daha önce 3 sw ye gm lik ettim Daha Önce GM lik yapdığınız oyunun ismi:(GM lik tecrübesi olmayanlar yazmasın):blue-belek-toros Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?:İletişim Adresiniz(Msn,Yahoo,Facebook vs vs..):bazılar ezber , bazıları bakarak Neden Sizi Seçmeliyim:Tecrübem var Facebook:https://www.facebook.com/deathdewil47 Msn:semi_algan@hotmail.com
Genelikle Face Hesabım açık Mesaj gönderirseniz sevinirim | |
|
| |
tam1sura 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Bilecik Mesaj Sayısı : 24 Başarı : 25990 Rep Gücü : -10
| Konu: Geri: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 21/1/2011, 13:24 | |
| Adınız ve Soyadınız:İlker Uslu GM'lik Tecrübeleriniz nelerdir:Gm Ve SGM Oldum
Daha Önce GM lik yapdığınız oyunun ismi:Serverlerin adi Metin2Online ve Pasha Mt2
Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?:Bazılarını biliyorum bazilarini bilmiyorumm...
Neden Sizi Seçmeliyim:Tecrübem war kodların bazilarini biliyorum online sürem çok iyidir eventler yaparim we çevrem çok genistir oyuna çok kişi getirebilirim.Hile kullanmazlar ve sizi zorda biraktirmam...
İletişim Adresiniz:Msn:ilker_2_metin@hotmail.com
| |
|
| |
78Hancer78 4.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Ordan Burdan, Cehennemin Dibinden Yaş : 38 Mesaj Sayısı : 82 Başarı : 89950 Rep Gücü : -50
| Konu: Geri: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 26/1/2011, 10:26 | |
| Adınız Soyadınız: Onur YÜKSEL Gm lik Tecrübelerim: VPS serverim vardı 400 oyunculu maddi imkansızlıklar nedeniyle KAPANDI ! Daha önce GM lik yaptığım Metin 2 privateler: OnurMT2(BENİM) AleMt2(GA)-Normandiyamt2(YTL) Kodlar Ezbere mi/Bakarak mı ?: EZBERE ! bazen yaratık kodunu unutursam bakarım çok nadir Neden ben ? : Günde 10 Saat online sözü ! Kodları ezbere biliyorum küfür vb bu tip şeylerle ilgileniyorum oyuncuların sorunlarına çözüm üretiyorum Şu an bir sitede oturuyorum nerdeyse buradaki herkes mt2 pvp oynuyor GM vb. olursam 100 kişi getiririm sw ye en az ! İletişim adresim: MSN: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (GM olursam değiştireceğim)
En son 78Hancer78 tarafından 9/2/2011, 17:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
oguzhan1996 5.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Nereye xD Mesaj Sayısı : 109 Başarı : 293008 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 26/1/2011, 12:41 | |
| Adınız ve Soyadınız:Oğuzhan GÜLLÜ GM'lik Tecrübeleriniz nelerdir:2 kere gm Daha Önce GM lik yapdığınız oyunun ismi:(GM lik tecrübesi olmayanlar yazmasın):Empiremt2(kapandı) 3 tane hamacili sw Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?:%80i ezbere İletişim Adresiniz(Msn,Yahoo,Facebook vs vs..):oguzhangullu1996@gmail.com Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?:80 ezbere Neden Sizi Seçmeliyim:su ana kadar 200 tane pvp oynadım 4 kere gm oldum hem tecrübe hem oyun becerim var.Karakter gelişimi ustasıyım her türlü karaktere yardımcı olurum.;D İletişim Adresiniz(Msn,Yahoo,Facebook vs vs..):oguzhangullu1996@gmail.com | |
|
| |
KoqRuLu55 8.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Samsun ;) Yaş : 27 Mesaj Sayısı : 181 Başarı : 181977 Rep Gücü : -20
| Konu: Geri: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 26/1/2011, 12:50 | |
| hasan bayraklı beni gm almak için can atan çok bir sürü pvp'em oldu parasızlıktan kapattırdım bütün programlarım var koda gerek yok ama bütün kodlarda ezberimde var. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] mail adresim facebook arama yerine yazarsan eklersende konuşuruz | |
|
| |
okokset 2.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : sad Mesaj Sayısı : 49 Başarı : 109840 Rep Gücü : 840
| Konu: Geri: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 28/1/2011, 14:11 | |
| Adınız ve Soyadınız:SemihcanYILDIZ GM'lik Tecrübeleriniz nelerdir:7/24 Online kodlar ezbere ,,, kurallara uyar ve uydururum! Daha Önce GM lik yapdığınız oyunun ismi:M2-TR (GA) ErekMT2 (GM) HelixMT2 [TL] Mekan1MT2 [TL] Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?:ezbere İletişim Adresiniz(Msn,Yahoo,Facebook vs vs..):metin2_semih_rap@hotmail.com Neden Sizi Seçmeliyim:7/24 Açığım kurallara uyar ve uydururum
| |
|
| |
efekanbaba 4.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : bursa Mesaj Sayısı : 95 Başarı : 95060 Rep Gücü : 60
| Konu: Geri: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 28/1/2011, 22:34 | |
| adım soyadım:Efekan Başyurt GMlik tecrübem nedir:7 kez GM , 3 kez SGM 5 kez TL daha önce GMlik yaptığımoyunun ismi:adlarını söylersem reklam olur iletişime gecersek söylerim. neden beni seçmelisiniz: oyuncularla sıcakkanlıyımdır.iletişimim ve tecrübey iyidir.oyuna user aktarımım iyidir.son olarak bir cok mt2 de tanınıyorum. kodları ezberemi/yoksa bakarakmı:%70 ezbere.bi sorun olmaz zaten iletişim adresim: msn:TL_efe@hotmail.com ilginiz icin tesekür ederim simdiden... | |
|
| |
messi33 8.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Aksaray Mesaj Sayısı : 182 Başarı : 184997 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 29/1/2011, 08:11 | |
| Adınız ve Soyadınız:İbrahim Tunç GM'lik Tecrübeleriniz nelerdir:10 Defa TL 20 Defa ise GM 15 Defa SGM 5 defa ise GA Daha Önce GM lik yapdığınız oyunun ismi:hepsini soylüyemem ama bazıları Kralmt2,Zaragozamt2,Cixmt2,Royalmt2.Jerrymt2 vb Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?:bakarak ama hemen ezberleyebilirim Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?:%50 yi bilirim Neden Sizi Seçmeliyim:Her konuda tecrübeeliyim çok fazla pvp actım nerdeyse hepsinide kapattım küfür ve hakaret hile gibi şeyleri banned atarım.Hergün Event yaparım tabi isterseniz İletişim Adresiniz(Msn,Yahoo,Facebook vs vs..):dasilvabobo68@hotmail.com
| |
|
| |
SeyyarKerhane 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Kütahya Mesaj Sayısı : 13 Başarı : 13000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 29/1/2011, 11:59 | |
| Adınız ve Soyadınız:Kaan DALGAKIRAN GM'lik Tecrübeleriniz nelerdir:MekanBuMT2,DreamlandMT2,MMOMT2 Daha Önce GM lik yapdığınız oyunun ismi:YUKARIDA BELIRTTIM HEPSI EN SAGLAM Pvp Server'lardır. Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?:Ezbere Ama Bazen Unuttuklarım Olur İnsanlık Hali.. Neden Sizi Seçmeliyim:Ben Kalıtelı Serverlarda Cok Kez GMlık Yaptım Ve Bu Sayfada Benımle Yarısacak Adam Tanımıyorum... Kendıme Özel Bi Krallık Savasları Harıtam Var Ve Userler Bu Savaslara Bayılıyorlar.Benı Secerseniz Kısa Surede Oyununuzun Adı Duyulur Ve User Akımı Baslar... İletişim Adresiniz(Msn,Yahoo,Facebook vs vs..): [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
rapfower 6.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : adana Mesaj Sayısı : 130 Başarı : 429005 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 3/2/2011, 11:38 | |
| adım: Tamer Soyadım:Akarsu GM lik tecrübem: 11 Kez Gm Lik Yaptım 4 hamachi 7 vps Kodlar: 69 Gm Helper Kullanıyorum Yarı Kodda Ezberimde neden beni seçmelisin: Oyunu Oynayan Çok Arkadaşım Var Sizden İzin Almadan Kimseye İtem Veya Yang Vermem Dneneyebilirsinizde Bana ulaşmak için: Facebook: Tamer Akarsu Msn: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu msn mi facede arayarak beni bulabilirsiniz | |
|
| |
deryakral 2.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : istanbul Mesaj Sayısı : 31 Başarı : 31000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 3/2/2011, 12:54 | |
| AD:CIHAT EREN GMLIK TECRUBEM:9TL-8GM -4SGM OLDUM DAHA ONCE SU METIN2 LERDE:HAYLAZMT2 HAYATMT2 VB. DAHA COK NEDEN BENI SECMELISINIZ:NACIVAT,PUTTY,FILEZILLA GIBI HERSEYI BILIYORUM PC VEYA OYUN SORUNUNU ÇÖZERIMM KODLARIN HEPSINI BILIYORUM :AMA HERKESE ITEM FILAN VERMEM msn:adanalibela_erencrew@msn.com facebook:https://www.facebook.com/cihat.eren2 bekliyorummmm
| |
|
| |
savaator 5.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : ankara Mesaj Sayısı : 111 Başarı : 246001 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 10/2/2011, 20:00 | |
| Ad-Soyad:Ahmet Aytaç GMlik Tecrübeleri:5TL 3GM 4SGM Neden Beni Seçmelisiniz:Kodları ezbere biliyorum.event yapmayı biliyorum.her türlü hack,bug herşeye karşı çözümüm var İletişim: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]MSN: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
emniyetboys1 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : istanbul Mesaj Sayısı : 18 Başarı : 18000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 11/2/2011, 19:23 | |
| GM veya GA olmak isteyenler buraya yazsınlar. Adınız ve Soyadınız: Kadir KUTLUGM'lik Tecrübeleriniz nelerdir: 1 [TL] - 4 [Gm] Daha Önce GM lik yapdığınız oyunun ismi:(GM lik tecrübesi olmayanlar yazmasın): TL liği HAMACHİ sw de yaptım. Diğer GM likler - Lwordmt - OkulMT2 - Metin55 Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?: Kodların hemen hemen hepsini ezbere biliyorum. Bazılarını ezbere bilmiyorum onlarda genellikle sık kulanılmaya kod lar zaten Gm kod programım var ordanda anında kodlara ulaşabilrim.Adresiniz(Msn,Yahoo,Facebook vs vs..): [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Neden Sizi Seçmeliyim: Oyunun kalitesini arttıracağım için ve oyundaki düzeni sağlamanıza büyük bir destek yaratacağım için beni seçmelisniz. İletişim Adresiniz= [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
MurroMort 6.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : istanbul Mesaj Sayısı : 129 Başarı : 129000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 11/2/2011, 19:41 | |
| Baran altun 3 kez tl 2 kes gm oldum kodlar ezberimde günde 7-8-15 saat online yim FACEBOOK TAN baran altun ekle konusak | |
|
| |
Husoxx4 9.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : izmir Mesaj Sayısı : 204 Başarı : 262947 Rep Gücü : -70
| Konu: Geri: 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri 12/2/2011, 19:08 | |
|
Adınız ve Soyadınız:Yusuf ÇAN GM'lik Tecrübeleriniz nelerdir:5 dafa gm lik yaptım Daha Önce GM lik yapdığınız oyunun ismi:(GM lik tecrübesi olmayanlar yazmasın):mugentime,watch4emmt2,varoshmt2,specialwarmt2,lastgame Kodları ezberemi/Yoksa bakarakmı?:EZBERE Neden Sizi Seçmeliyim:ÇÜNKÜ çok tecribem war ve iyi bir gm olurum İletişim Adresiniz:https://www.facebook.com/profile.php?id=1469336081
beni seçerseniz memnun kalırsınız
| |
|
| |
| 3 gün sonra wps server açılcak 3 tane gm alcm gir içeri | |
|