|
|
| Metin2 Kurdugunuz Serveri Koruyun! Anti Cheat , Auto Ban , Flood Önleyici! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
NoNaMe 60.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : izmir Yaş : 32 Mesaj Sayısı : 3307 Başarı : 65160121 Rep Gücü : 15423
| Konu: Metin2 Kurdugunuz Serveri Koruyun! Anti Cheat , Auto Ban , Flood Önleyici! 19/1/2010, 09:48 | |
| Evet ElitePvpers de Buldum İndirdim!
Çalışıyormu Bilmiyom Denemedim Sadece Tekrar Uploadladım!
Neyse Fazla Uzatmadan Linkleri Veriyim!
------------------------------------------İlk Önce Programdan 1 resim![Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]NE IŞE YARAR ?
Server Attack Shield : Servere Olan Saldırıları Engeller & Korur Auto Banned : Oyunda Hile Veya Benzeri Bir Şeye Rastladımı O Kişiyi Banlar! Anti Flooder : Serverde 5 Kere Aynı Yazıyı Yazan Kişiyi Oyundan Atar! Anti Cheat : Cheat-engine Gibi Programları Engeller!
KULLANIMI
İlk Önce Yukarıya Serverinizin IP Adresini Yazıyorsunuz Sonu .100 Olacak
Sonra Aşağıdan Hangilerini Yapmasını İstiyorsanız Ayarlıyorsunuz.
Ve 'Active' Yi İşaretliyorsunuz Eğer Orda Bir Pencere Acılıp
'Actived!!!' Derse Aktif Olmuş Demektir
DownLoad : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tarama Sonucu :[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | Rp 17.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Samsun Mesaj Sayısı : 402 Başarı : 4605400 Rep Gücü : 1396
| Konu: Geri: Metin2 Kurdugunuz Serveri Koruyun! Anti Cheat , Auto Ban , Flood Önleyici! 20/1/2010, 08:44 | |
| | |
| | | MaxBoys 17.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : http://pvpserverler.123.st Yaş : 34 Mesaj Sayısı : 410 Başarı : 402038 Rep Gücü : 20
| Konu: Geri: Metin2 Kurdugunuz Serveri Koruyun! Anti Cheat , Auto Ban , Flood Önleyici! 13/9/2010, 04:42 | |
| | |
| | | 123geber123 4.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Burdan xD Mesaj Sayısı : 80 Başarı : 80000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Metin2 Kurdugunuz Serveri Koruyun! Anti Cheat , Auto Ban , Flood Önleyici! 8/10/2010, 15:59 | |
| | |
| | | | Metin2 Kurdugunuz Serveri Koruyun! Anti Cheat , Auto Ban , Flood Önleyici! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|