Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Serverınızın Pack Dosyanızı Bu Siteye Yükleyin, Para Kazanın (1000 indirme 15 euro)

YazarMesaj
uskumru
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
uskumru

Başarı : 2000
Rep Gücü : 0

Serverınızın Pack Dosyanızı Bu Siteye Yükleyin, Para Kazanın (1000 indirme 15 euro) Empty
MesajKonu: Serverınızın Pack Dosyanızı Bu Siteye Yükleyin, Para Kazanın (1000 indirme 15 euro)   Serverınızın Pack Dosyanızı Bu Siteye Yükleyin, Para Kazanın (1000 indirme 15 euro) I_icon_minitime22/1/2011, 17:00

Kazanç Tablosu: Türkiye İndirmelerine 15 euro veriyor. (1000 İndirme)
Serverınızın Pack Dosyanızı Bu Siteye Yükleyin, Para Kazanın (1000 indirme 15 euro) Kazanc

Ayrıca Hesabınızda 10.000 (Her İndirme 1 Puan Yani Dosyalarınız 10.000 Kere İndirildiğinde) 1 aylık bedava premium alıyorsunuz.

Yani hem para kazanıyorsunuz hem de bedava premium hesap kazanıyorsunuz.

Ben Ne Kadar Kazanıyorum Very Happy
Arkadaşlar Her Gün Ortalama Kazancım 3 euro. Dosyamı Günde 300 Kişi İndiriyor. Bu Kadar Kazanıyorum, Siz Daha Çok Kazanabilirsiniz.

Toplam Siteden 460,54 Euro Kazandım Smile Ve Parayı Güle Güle Harcadım, Daha Doğrusu Vps nin 10 Aylık Faturasını Ödedim

Üye Olma:

1.Adım:

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Serverınızın Pack Dosyanızı Bu Siteye Yükleyin, Para Kazanın (1000 indirme 15 euro) Uyelik

2. Adım:
Paypal'a Üye Olun. Kazandığınız Paralar Paypal Hesabınıza Yatacak. Paypaldan Banka Hesabına Çekebilirsiniz.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

3. Adım:
İlk Üye Olduğumuz Siteye Üye Girişi Yapıyoruz.

-
Dosyamızı Yüklüyoruz. Dikkat Dosyanın En Az 3mb olması gerekir yoksa para kazanamassınız 3mb değilse mp3 yada resim falan atıp boyutunu yükseltebilirsiniz.
Serverınızın Pack Dosyanızı Bu Siteye Yükleyin, Para Kazanın (1000 indirme 15 euro) Yukle

4. Adım:

Dosya Linkimizi Sitemize Koyuyoruz. Very Happy
Serverınızın Pack Dosyanızı Bu Siteye Yükleyin, Para Kazanın (1000 indirme 15 euro) Linkta

Ödemelerimi Nasıl Alabilirim:
Hesabınızda 20 euro biriktiğinde "Pay out your credit" Gibi Bir Link Oluşacak. Ona Tıklayıp Paypal Adresini (Paypala üye olduğunuz e mail adresini) Yazacaksınız. Ödemenin Gelmesi 1 haftayı bulabilir.

Yeni Ödemem Geldi: 13 Ocak 2011 Very Happy
Serverınızın Pack Dosyanızı Bu Siteye Yükleyin, Para Kazanın (1000 indirme 15 euro) Paypalb

Kafanıza Takılan Birşey OLursa Çekinemyin Sorun Yardımcı Olmaya Çalışırım.

Hepinize Bol Kazançlar.
kopkop
http://metgasmt2.com/

Serverınızın Pack Dosyanızı Bu Siteye Yükleyin, Para Kazanın (1000 indirme 15 euro)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-