Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

super server hersey 0 yang..!

YazarMesaj
Lords
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
Lords

Başarı : 347009
Rep Gücü : 10

super server hersey 0 yang..! Empty
MesajKonu: super server hersey 0 yang..!   super server hersey 0 yang..! I_icon_minitime30/1/2011, 11:04

sLm BN [TL]CiqaRaBy arkdsLar serveri kraLiyetLi ypTim +120 LvL siLahLar hersey 0 yang efsun oranLari %20 ve 5k hp qeLiyorrrr bnce qeLin derdiniz biLir hmn soLe oztLm
zırhcı:kraLiyetLer ceLikLer attirma kagidi peLrn taş sanati hepsi 0 yang
siLahci:65 siLahLar 70 siLahLar 0 yang
market:potLar taşLar hız poTu şbnemLer 200k ejderha kutsaması 0 hepsi
oLay yardımıcısı:cocuk gunu hersey 0 yang kısacası hersey 0 yang oyunda kımse ykkk bn TL oLarak basLngıcta LeVeL ve para veriyomm su an oyundayım [TL]CiqaRaBy pm aTin LvL veririm LınkLer..!
Ana Sayfa:slayermt2.trpvp.in
KayıT oL:slayermt2.trpvp.in/?s=register
LınkLer:
UYARII..!: ArkdsLar LınkLerı sıteden ındırmeyın cunku dosya buLnmadı der smdı sıze 2 Lınk aTacam 2 sınıde kurup oyuna gireceksiniz mc diye pack var encixmt2 diyor farketmz yinede sLayermt2 ye giriyorr ama 2 sini kurmanizz Lzimmm hade egLnce basLasinn gece siraLama gecin herkezi +100 oLana TL Lık gm aLımı var..! 4 Tane
GM LIK 25 TL SINIRSIZ TL LIK 50 TL oyunun parası 6 yıL nakıT verıLmısTır....!
Ben Sari Byragimm siz hangi bayrak oLrsaniz oLun size yardimci oLurumm gm aLımı varmı dıye pm atabıLrsnz ama bedava dersniz ip ban yersenizzz..!
SON UYARI..! OKUYUN COK onemLı....!!!:
ARKDSLARINI DAVET EDEN GM OLCAKTIR SOLE ANLICAM OYUNA GIRIN CAGIRAN KISININ NICKINI YAZACAK..!
KUFUR KESINLIKLE YASAKTIR
4X 7X DC YASAKTIR BEN ANLARIM DIREK IP BANN
Hepinize iyi oyunLar diLerimm oyuna girince bana pm aTin..! sizi 78 LeveL yapayim arkdsLar son oLarak sonLar KaTimm..! P NPCE GELCEK YARIN SIMDILIK P LERI BN ACIYOMM MERK ETMEYINN ACIYOM 1 DK BILE BEKLEMIYOMM oyun ıcınde devamLı ox azraiL 100Luk metin2 evenTi ypiyomm meseLa soLe 4 metin yanyana atiyom ıLk kese 1000 ort zhr 2.kesen 100 ort 3 90 4. kesen 67 ort 100 Luk azraiL 1.kesen 10000 ort 2.kesen390 ort 4.kesen 67 ort hade beklıyom hepinizi =)

+REP VEREBILIRSINIZ EMEGE SAYGI =)VERMESENIZDE OLUR AMA SIZ YINEDE VERINNNN SELAMLIYOM HEPINIZI arkdsLar yorumun aLtına payLsmm nasıL guzeL yada koTu dıye yorum atarsaniz sevinirim
GM LER:
[TL]CiqaRaBy
[GM]OLayCoCUq
TL]TheJokeR servera bekLıyomm hepinizi unutmayinn efsun oranLarı yuksekk he son oLarak sunuda soLim güç +1000 qeLiyorr daha 30 kisi var oyunda bekLerim hepinizi =)

super server hersey 0 yang..!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» sevenmt2 cok super hersey 0 yang
» HERSEY NPC DE GZEL SUPER SERVER