Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Sevgili Kardeşlerim... Serverinize Tecrübeli GM Arıyorsanız Lütfen 2 Dk Ayırın...

YazarMesaj
SheKERCoCuk
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
SheKERCoCuk

Başarı : 7980
Rep Gücü : -20

Sevgili Kardeşlerim... Serverinize Tecrübeli GM Arıyorsanız Lütfen 2 Dk Ayırın... Empty
MesajKonu: Sevgili Kardeşlerim... Serverinize Tecrübeli GM Arıyorsanız Lütfen 2 Dk Ayırın...   Sevgili Kardeşlerim... Serverinize Tecrübeli GM Arıyorsanız Lütfen 2 Dk Ayırın... I_icon_minitime1/2/2011, 12:32

[b]Sevgili Kardeşlerim... Serverinize Tecrübeli GM Arıyorsanız Yardımcı Olmaya Hazırım... Beni Eski Pvp'cilerin Çoğu Tanır... Türkiye'nin En Kalıcı Serverlerinden Olan Tmlj2'de Gm'Lik Yapmışımdır... Tmlj2 Çok Sevilen Bir Server Olmasından Dolayı Çok Kalabalık Bir Serverdi... Fakat Panel'ine Türklerin Saldırmasıyla Tmlj2 Pvp Serveri Tüm Türkiye'ye Kapandı... Tmlj2 Oynayanlar Heralde Tanır Beni... [GM]Stronq.. Her neyse... Şu anda Boşum... Herhangi Bir Serverda Gm'lik Yapmıyorum... Bu zamana Kadar GM'lik Yaptığım Serverlere Gelince;

1-Tmlj2:[GM]Stronq
2-MT2-Empire:[GA]OLuMCuLDaRBe
3-Metin55:[GA]LemoN
4-ScorpionMT2:[GM]ALevKraL
5-MT2-DoubLe:[GA]Buzz
6-RapsiyMT2:[GM]I3eLa
7-CibilliyetsizMT2:[GM]ALevKraL
8-ArasMT2:[TL]MesquL
9-ApraxinMT2:[GM]KanatsizMLK
10-NeverlastingMT2:[GM]ALevKraL
11-ZorMT2:[TL]KanatsizMLK

Kendi Kurduğum Serverler:

1-HelixMT2
2-RuyaMT2
3-DostMT2
4-KuzenlerMT2

ISTE BU KADAR... EGER SERVERINIZDE TECRUBELI BIR GM GORMEK ISTIYORSANIZ HER AN YARDIMCI OLABILIRIM...

iLeTişim: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Sevgili Kardeşlerim... Serverinize Tecrübeli GM Arıyorsanız Lütfen 2 Dk Ayırın...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-