Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

PVP Server Kurulumu?

4 posters
YazarMesaj
EmiiR
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
EmiiR

Başarı : 423000
Rep Gücü : 0

PVP Server Kurulumu? Empty
MesajKonu: PVP Server Kurulumu?   PVP Server Kurulumu? I_icon_minitime21/1/2010, 10:03

Arkadaşlar ilk önce selamun aleyküm. Biliyorum yeri burası değil ama acil ulaşmam gerekiyor sizlere. Bundan dolayı lütfen ban atmamanızı ve kızmanızı istemiyorum. PVP Server Kurulumu? 387613

Ben bir pvp server kurmak istiyorum. O kurduğumun gm'si olup bir süre tek başıma olup ( Yani serverde tek ben olup ) bu oyunu tam olarak dizdikten sonra sizlerede vereceğim linkini indireceksiniz.

Forumu gezdim lakin tam anlayamadığım konular oldu. Bana tam olarak açıklayacı olanını anlatabilecek kişiler arıyorum. İşte GM nasıl olunur? itemleri +9 yapıp nasıl silah satıcısına koymak, +9 çelik felan zırhçıya koymak, satıcıda kutsama satmak gibi konulardan anlamadığım için bunları bana tam olarak anlatabilecek kişiler.
Hamachiden anlamıyorum. Hamachisiz kurulabiliyorsa onu yapmak isterim ama illa hamachili ise ben onada razıyım.PVP Server Kurulumu? Icon_king

Gerekli programlar varmış. Onların linkini de bana verip nasıl yapacağımı anlatırsanız ben bu işi yapmaktan vazgeçmem ve bu foruma da büyük bir teşekkür borcum olur. Bu iş olursa bu foruma çok büyük katkılarda bulurunum. LÜTFEN! Bu kardeşinize bir yardım edin de 2 yıllık hayalini gerçekleştirsin!

Bölümü burası değil ama koyabilecek bir yer bulamadım mecburen buraya attım. GM abiler bana bi yardım edin lütfen! PVP Server Kurulumu? 577737
cuma243
14.Seviye Üye
14.Seviye Üye
cuma243

Başarı : 1415095
Rep Gücü : 20

MesajKonu: Geri: PVP Server Kurulumu?   PVP Server Kurulumu? I_icon_minitime23/1/2010, 09:16

Saollllll ^^^3
fanatik-63
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
fanatik-63

Başarı : 199002
Rep Gücü : 0

MesajKonu: Geri: PVP Server Kurulumu?   PVP Server Kurulumu? I_icon_minitime23/1/2010, 09:29

agacım onun için nasıl olacagını biliyorum
msnem:muslum_raz@hotmail.com

kaydet sana yardım ederim hamachisiz oyun oynamak içinde portmap aç yeter
pitaya2000
28.Seviye Üye
28.Seviye Üye
pitaya2000

Başarı : 2447295
Rep Gücü : 202

MesajKonu: Geri: PVP Server Kurulumu?   PVP Server Kurulumu? I_icon_minitime5/7/2010, 10:26

TEŞEKKÜRLER
http://www.jumples98.tr.gg/

PVP Server Kurulumu?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Metin2 PVP Server Kurulumu - metin2 private server kurulumu
» Pvp Server Kurulumu