Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

EFSANE SERVEr -YT2G (DARK ANGEL)

YazarMesaj
alpican
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
alpican

Başarı : 19030
Rep Gücü : 30

EFSANE SERVEr -YT2G (DARK ANGEL) Empty
MesajKonu: EFSANE SERVEr -YT2G (DARK ANGEL)   EFSANE SERVEr -YT2G (DARK ANGEL) I_icon_minitime7/2/2011, 20:04

Arkadaslar sw yabancılar tarafından acılan bir serverdır herhangi bir hamachi mc ye falan gerek yoktur..Asadaki yazıların tamamını okursanız sorun yasamazsınız

Öncelikle kayıt islemini buradan yapınız
SİTE YABANCI DİL İCERİKLİDİR HANGİ KUTUCUGA HANGİ BİLGİNİZİ YAZACAGINIZI LİNKİN ASAGISINDA BELİRTTİM[

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

ÜYELİK İSLEMİNDE KUTUCUKLARA SIRASIYLA SU BİLGİLERİ YAZINIZ

1. KUTUCUK : ÜYELİK İSMİNİZ
2. KUTUCUK: SİFRENİZ
3.KUTUCUK: E-POSTA ADRESİNİZ
4.KUTUCUK: GERCEK İSMİNİZ
5.KUTUCUK: SİZDEN 7 SAYILI BİR NUMARA İSTİYOR NE OLDUGUNU HENUZ COZEMEDİM FAKAT 1234566 YAZABİLİRSİNİZ
6.KUTUCUK: SOLDAKİ RESİMDEKİ HARF VE YAZILARI SIRASIYLA YAZINIZ
7.KUTUCUK: BİRSEY SALLAYINIZ NE OLDUGUNU COZEMEDİM Very Happy LALALA YAZABİLİRSİNİZ
8.KUTUCUK: 7.KUTUCUKTA YAZDIGINIZI YAZINIZ

Alttaki butona basıp kayıt islemini bitirin boyle bi ekran gelicek

Evet arkadaslar simdi nasıl girecegimizi anlatalım yt2g(Angel)'a

Öncelike hic girilmemis yani 0 patch kurulmus bir metin2 ye patchi kuracagız

Patch ise yt2g nin websitesinde FEDERİCO tarafından yapılmıs türkce yama yı indirecegiz

Oyun içinde zırhcıda
1 ve 65 level zırhları 21-41 level kalkanları ve 1 level kaskları bulunur

Satıcıda ise +5 taslar potlar kılcık istiridye vb.satılmaktadır..

Silahçıda
65(Dönüşümsüz) ve 30 level silahları..Ninjalar için ok.

GELİŞİM SÜRECİ

Oyuna ilk olarak karakterinizin kılıcı(Savascı,sura kılıc,Ninja hancer,Saman yelpaze)+9 ve 200 adet kucuk pot 1 level takıları (başlık ve zırh hariç ) ile başlıyoruz..

Simdi level 31 e kadar dedigimi yapiniz

öncelikle 5-6 slot keserek 20-30k para biriktiriniz.

Zırhcıdan ve silahcıdan itemlerinizi aliniz kilicidin dısındakileri..

Kırmızı kız a gidip 10k ya pelerin aliniz

daha sonra pelerine sag tiklayarak slotlari ustunuze cekiniz kolayca 31 level olursunuz

Skill dizerken silah eğitmenlerinin ismi gozukmemektedir silah penceresini aciniz ve sol ustte 2 skill yazmaktadir (Ör.Sura silah/karabüyü) mesela silah soldaysa silah eğitmenide soldakidir...

Skiller direk p olarak acılmaktadır(P npc ye gerek yok ! )

+basmada ise demirciyi kullanmayiniz cunku yakiyor zirhcidan buyulu metal aliniz onda basarisiz olsaniz bile iteminizin + sida dusmuyor sadece metal bosa gidiyor..

Kırmızı kızda imparatorluk değiştirme kağıdı exp yüzüğü gibi itemleri bulabilirsiniz..

bu pvp lerde digerlerinden farklı olarak +6 özel taslar (+%80 guc veren[+%120 ye donusturulebilir]) ve 880 defanslı +8000hp veren beyaz zırh satılmaktadır bunları ep satın alarak alabilirsiniz(Oyuna basladıgınız 2000 ep bu itemlere yetmiyor)
ep satın alırken iciniz rahat olsun bankalarla anlasmalıdır internetin en guvenilir sistemleri kullanılmaktadır..

[/COLOR][/B]

Patch linki: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Evet arkadaslar bu güzel serverda iyi vakit gecireceginizi umuyorum hepinize iyi oyunlar diliyorum

Ek olarak eskiden ip degismesi yuzunden sürekli turkce yama degisimi oluyordu uzun zamandır yok artık..Güncel yamalar linklerde mevcut olmaktadır.

[SIZE="6"]3 Yıldan beri devam eden bu efsane server ı herkese tafsiye ediyorum...[/SIZE]
alpican
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
alpican

Başarı : 19030
Rep Gücü : 30

EFSANE SERVEr -YT2G (DARK ANGEL) Empty
MesajKonu: Geri: EFSANE SERVEr -YT2G (DARK ANGEL)   EFSANE SERVEr -YT2G (DARK ANGEL) I_icon_minitime8/2/2011, 19:30

Guncel

EFSANE SERVEr -YT2G (DARK ANGEL)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yt2g Pvp Server Gell!
» m2-dark pvp server