NaletX 2.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Döndolas Mahallesi Arabul Caddesi Nah Bulursun Apartmani No:9 Ailecek Evde Yoquz xD Mesaj Sayısı : 41 Başarı : 41000 Rep Gücü : 0
| Konu: Crank� Arkadaşımızın Kurmuş Oldugu SerVeR Filesi Kurdum Üyelikler Acilmiyor Yardim Edermisiniz ??? 8/2/2011, 15:53 | |
| LüTFeN ÖzeLLikLe Crank� Arkadaşımız Yardim Ederse Mutlu Olurum .)[i][u] | |
|
NaletX 2.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Döndolas Mahallesi Arabul Caddesi Nah Bulursun Apartmani No:9 Ailecek Evde Yoquz xD Mesaj Sayısı : 41 Başarı : 41000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Crank� Arkadaşımızın Kurmuş Oldugu SerVeR Filesi Kurdum Üyelikler Acilmiyor Yardim Edermisiniz ??? 8/2/2011, 15:55 | |
| Yardim Edecek Olan Yoqmu ( | |
|
HoLyCooL 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : mersn Mesaj Sayısı : 6 Başarı : 6000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Crank� Arkadaşımızın Kurmuş Oldugu SerVeR Filesi Kurdum Üyelikler Acilmiyor Yardim Edermisiniz ??? 8/2/2011, 20:44 | |
| Belki Yardım edebilrim Kardesim Ynlız Üyelik sayfasımı yk yoksa warda açılmıyor bilgi werirsen yardım edeilmem kolaylaşır... .) | |
|
enciyo 8.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : trabzon Yaş : 28 Mesaj Sayısı : 187 Başarı : 406016 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Crank� Arkadaşımızın Kurmuş Oldugu SerVeR Filesi Kurdum Üyelikler Acilmiyor Yardim Edermisiniz ??? 9/2/2011, 15:07 | |
| EnciyoMt2 123 ağına gel yardımcı olıyim. | |
|
NaletX 2.Seviye Üye
| Konu: Geri: Crank� Arkadaşımızın Kurmuş Oldugu SerVeR Filesi Kurdum Üyelikler Acilmiyor Yardim Edermisiniz ??? 9/2/2011, 18:39 | |
| Arkadaşım Serveri Kurdum Üyelik Sitesini Açtım Üye Oluyorum FAkat Hesap Bulunamadi Diyor Reklam Gibi Olmasin Turkmmo Shift- Kardeşimizin Server Filesinde Giriyor Anlayamadim Yardimci Olursaniz Sevirnirim... | |
|