fearlee 2.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Mersin Mesaj Sayısı : 34 Başarı : 34010 Rep Gücü : 10
| Konu: Gm Aranıyor Vps-Vds Metin2 Server ResT MT2 İçeri Go 14/2/2011, 17:32 | |
| ArkadaşLaR 28 Şubatta online olcak serverim için deneyimli npc düzenlemede bana bilgi verebilcek serverde (inşallah olmicak da)çıkan sorunlar için bana bilgi verebilecek bir kişi aranıyor gm lik vercem detaylı bilgiyi msn'de konuşuruz
Msn Adresi: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ekleyebilirler gm başvurusu yapmak isteyenler
Başvuru Formu
Adınız: Soyadınız: Yaşınız: Nerden Katılıyorsunuz:
Oyun Soruları
Metin2'yi (pvp veya tr farketmez) kaç yıldır oynuyosunuz Daha Önce GM TL SGM veya GA'lık yaptınız mı Server sizinmiydi Navicat Kullanmayı biliyor musunuz (Bilmiyorsanız boşuna başvurmayın)
Tek şartım navicat bilmeniz detayını msn'de konuşuruz bana npc düzenlemede yardım edebilecek fiyatlarını ayarlamaya serverın zarar gördüğünde düzenlememi önerecek bir gm adayı arıyorum
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] burdan veya
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] burdan ulaşabilirsiniz
En son fearlee tarafından 15/2/2011, 11:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
berkdoru11 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : sanane Mesaj Sayısı : 24 Başarı : 24000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Gm Aranıyor Vps-Vds Metin2 Server ResT MT2 İçeri Go 14/2/2011, 18:53 | |
| KArdeş 4 defa Vps Almışlığım var Navicat Kullanmayı biliyorum Gerekli kodlarıda biliyorum . | |
|
fearlee 2.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Mersin Mesaj Sayısı : 34 Başarı : 34010 Rep Gücü : 10
| Konu: Geri: Gm Aranıyor Vps-Vds Metin2 Server ResT MT2 İçeri Go 15/2/2011, 10:55 | |
| sana nasıl ulaşcam eklesene msn adresimi | |
|
fatomemo 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : ankara Mesaj Sayısı : 23 Başarı : 23000 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: Gm Aranıyor Vps-Vds Metin2 Server ResT MT2 İçeri Go 11/3/2011, 14:21 | |
| | |
|