Evt Arkadaslar Smdi Bn Sizlere PAck yapmayi anlatacagim alıntı yapanlar alıntı die yazsınalr lütfen bazı arkadaslarmız pack acmayi öğretiyor gerisini göstermıyorlar ama bn simdi sizlere herseyi anlatacağım
Alta size Link werdim indirebilrisiniz indirmek icin beklemeyin die 2 kere upload ettim bakın sizi ne dkr cok düşünüyorum bu ykonuya bakanların yorum ve + rep wermesini istiyorum werirseniz sewinirim Bide Sabit konu olusa daha cok kişi bakmıs olur .. link indirin orda anlatım war vidioyu alta gene yazıcagım hadi indirin (:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ByMucklowe Pack i
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Filesler
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Vidioyu indirmek icin tıkla RapıdshareDen
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]özel tanıtım vidiosunu indirmek icin tıkla hotfileDen
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Filesler indirmek icin tıkla hotfileDen
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ByMucklowe Pack indirmek icin tıkla hotfileden
İlk olarak size werdigim 2010 client metin2 turkey icine atın ve pack dizisi kopyalayin
C:\Program Files\Metin2_turkey\pack\root [sonuna root yazdım cünkü root dosyasını acacagim ] ve size werdigim filesteki
RootExtract icine kopyalayiniz ve kaydetim cıkınız sonra
Baslat > calıstır > cmd acın ve files oldugu diziyi kopyalayin Örnk [ H:\Documents and Settings\halil\Desktop\Filesler ]
cmdye sunu yazın
cd H:\Documents and Settings\halil\Desktop\Filesler [kendi url nizi ama ] [files dizisini]sonra
m2.exe RootExtract.xml yazın yazdıktan sonra
Source Gelecektir
icine giriyoruz ve
serverinfo
ipleri silip kendi ip nizi yazın
snra metin2_turkey packındaki root ve root.eix dosyasını silin 2 sinide
snra cmdye geri dönüp
m2.exe RootPackGen.xml yazın enterleyin
metin2 pack icine root dosyaları gelecektir
snra oyuna girdinizde lwl göstermeli pack bugsuz bi sekilde hazırdır
bu yazi okumayi usenenler icin vidio cektim
ordan izleye bilirsiniz