NoNaMe 60.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : izmir Yaş : 32 Mesaj Sayısı : 3307 Başarı : 65160121 Rep Gücü : 15423
| Konu: Sorcerer Skilleri 22/1/2010, 21:39 | |
| COMBAT
Flame Core:Tekli vuruştur Magic Bolt:Tekli vuruştur Blaze Wall:AOE vuruşudur Water Spout:Tekli vuruştur Hell Typhoon:AOE vuruşudur Mass Snare:AOE vuruşudur.(Bu combat siz lvl 99 olaniz bile işinize yarayacaktır cünkü rakibinizin hem attack hemi de speedini azaltir.) Whirlwind:Tekli vuruştur Napalm Flame:Tekli vuruştur Earthquake:AOE vuruşudur Acid Rain:AOE vuruşudur.Diğer combatlardan farkı DOT vermesidir. Whirlpool:AOE vuruşudur Soul Chaos:AOE vuruşudur
Combatların hepsi bonus element ler içerir ve her biri farklıdır.Tavsiyem içinde sadece attack prayer stone olan silahlar kullanmanız her vurusunuzda bonuslardan yararlanabiliyorsunuz.
BUFFS
Vital Conversion:MP yi Hp ye çevirir. Geo Shards:PVP de etkilidir rakibin hem attack hemi de speed hizini azaltir Power Wand:Wand kullananlar için daha fazla damage sağlar Power Staff:Staff kullananlar için daha fazla damage sağlar Wind Quake:AOE vuruşudur rakibin speedini azaltir yani koşu hızını
CLASS
Life Restore:HP'nin hızlı dolmasınında etkilidir Testament:Defans, strenght, intelligence ve wisdom verir Quagmire:pvp de etkilidir rakibin koşu hızını azaltır DOT özelliği de mevcuttur Mana Sequence:PVP skillidir Halt:Rakibi dondurur. Optimum:MP den azaltır HP nizi arttirir Mana Pull:Damageleriniz sonucu mana verir ancak combi ile beraber kullanamıyorsunuz combiyi direk kapatiyor Assimilate:Mob damageleri sonucu hp verir
PASSIVE
Hawk Eye:Range arttırır yani vusuş mesafeniz artar. Intense Magic:Mana harcamadan vuruş yapma olasığı verir Mind Control: Mana limitini arttirir Armament: Elemental resistance verir. Endurance: HP nizi arttırır Mind Boost: MANA arttırır Nimbleness: Koşu hızınızı arttırır Power Surge: Vuruş gücünüzü attırır Intellect: Büyü gücünüzü arttırır ve mananızın hızlı dolmasını sağlar
Sorcerer süper bi pve charidir çok hızlı lvl atlar knightim bi süre sorna lvl atlama konusunda tıkanacağı için sorcererle destek verecem ayrıca ice, lightening ve posion world gibi yerlerde sorcerer tek başına yeterlidir.Sorclar Pvp de çabuk yatarlar ben lvl 22 ye kadar skill almadim 22 den sonra almaya başladım şu an staff kullaniyorum lvl 63 te skillerimi resetleyip wanda geçeceğim pvp çarı olarak kullanmayı düşünmüyorum pve buildlerinden yararlanacağım ayrıca bu çar diğer dünyalarda çok fazla arkadasima itemler konusunda yardımcı olacak tabii bazı arkadslarim da bana yardımcı oldular ve lightening armor düşürdüler +2 rank vermesi süper su an lvl 46 ve buildim böyle: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|