NoNaMe 60.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : izmir Yaş : 32 Mesaj Sayısı : 3307 Başarı : 65160121 Rep Gücü : 15423
| Konu: Tüm Berserkerlar için Buildler ve İpuçları 22/1/2010, 21:40 | |
| Öncelikle Berserker karakterinin özelliklerinde bashsedelim.Bu karakter Attack ve elemental resistans (elemental vuruşlara karsı dayanıklılık ve elementan vuruş) bakımından çok gelişmis bi karakterdir ki bunu lvl atlayıp yeni skiller açtıkça daha ii fark edeceksiniz.Ama aynı zamanda stamina yani hp bakimindan zaafı olan bi karakterdir kolayca ayakta durmanız bayagi zorlasir. Özellikle human knight lara karsı.Benim tavsiyem berserker karakterlerde zırh alirken armorundan daha çok hp ve staminasına bakılmasıdır.Yüzükler ve kolyelerde ise sizin karakter yapiniza göre strenght yada stamina taşı basilmis yüzükler ve kolyeler kullanın.Tabi bu bilgiler tüm pvp ve pve formatli berserker karakterler için geçerli.Ancak Tamamen Pvp odaklı bir karakter yapacaksanız armorlarda discipline yani skill block özeliğinin olmasına dikkat edin.Pve de ise stamina ve hp yaninda armoru yüksek bir zırhta kullanabilirsiniz ki moblar size skill vuruşu yapmazlar bu nedenle skill block gerekmez. Evet şimdi sizlere son tavsiyem olarak 52 ye kadar Pve karakter yapmanizi öneririm çünki 52 lvl ın altındaki lvl larda savaşlarda basari şansiniz zayıftır ve daha çok mob öldürüp lvl atlamak isteyeceksiniz malumunuz Pve karakterlerde skiller daha çok alan skili (yani toplu kesmek)olduğu için daha fazla mobu daha kisa sürede haklaya bilirsiniz buda kolay lvl atlamanızı sağlar.Pve Karakterlerde en az 3 alan skilinizin olmasini tavsiye ediyorum en ideali ise 4 dür.Örn; BigWhell,Dragon divide,swingshot ve hook..Siz moblara saldirdığınızda eğer 4 alan skiliniz varsa onlardan kaçmanıza gerek kalmaz (tabii hpniz çok azalmazsa)çünkü skillerin cooldownlari 7 saniyedir ve siz sirayla 4. skili vurduğunuzda birinci skiliniz dolmuş olacaktir bu da size zaman kazandırır(Forumda bazı arkadaşlar hookun gereksiz olduğunu yazmış burada hookun bu nedenle gerekli bir skill olduğunu belirteyim dedim).Simdi Bu bilgilerden sonra Aşağıdaki linklerden lvl ınıza yakin olan buildlere bakip ona göre bir ayar yapabilirsiniz...
PVE BUİLDLER
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
PVP BUİLDLER
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|