Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Yardım edin lütfen

2 posters
YazarMesaj
enesunal1
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
enesunal1

Başarı : 9000
Rep Gücü : 0

Yardım edin lütfen Empty
MesajKonu: Yardım edin lütfen   Yardım edin lütfen I_icon_minitime23/1/2010, 19:47

Merhaba arkadaşlar ben server kuruorm ./start komuttunu veriorum herşey oluyo sonunda 7 tane Timeout gelmesi lazım ama bende Connection refused dior ne olur yardım edin
Misafir
Misafir
Anonymous

Yardım edin lütfen Empty
MesajKonu: Geri: Yardım edin lütfen   Yardım edin lütfen I_icon_minitime23/1/2010, 20:05

connect: Connection refused Bu Hatanin Neden Oldugunu Açiklayim Servere 2 de Bir rest Atarsan Bu Hatayi Verir Bunun Herhangibir Cözümü yoktur Hanı Silersin Hani Tekrar yüklersin Navicat Duruyor Sanarsın Ama Yine Hata Alirsin + Navicat Üyelikleri Gösterse Bile Tanimlamaz Bu Hata Baglanti Hatasidir Oda neden Olur Dersen Sysıntestall Ayari Çökmüstür İstersen Virtuali Sil Tekrar ükle Birde Öyle Dene Berki Düzelebilir Ama Yine Bastan Sysıntestall Yapacaksin Zaten Büyük Bir İhtimalle Üyelikler Görünse Bile Silinmistir Cözümüde Kisa Yoldan Format At Tekrar Yükle Bu Konu Çözümü Yok Yeniden Kurman Lazim Unutma Servere Rest Atacaksan 5 Saate 1 Rest At Ram Düsükse 2 3 Saate Bir Rest At Devamli Attikca Baglanti Sorunu Yasarsın Connection refused Yani Çözümleri Gösterseler Bile O Sekilde Bir Cözüm yolu Yoktur Orada Aldatma Yapıyorlar Bunun Cozumu Yoktur...
Admin
Administrator
Administrator
Admin

Başarı : 1482582
Rep Gücü : 7771

Yardım edin lütfen Empty
MesajKonu: Geri: Yardım edin lütfen   Yardım edin lütfen I_icon_minitime14/2/2010, 11:20

Çözünmüş konulara taşınıyor.

Sorun devam ederse yeni konu ile bildiriniz.
http://www.pvpserverler.org

Yardım edin lütfen
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-