Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Beyler Nolur Yardım EdeNE Red0Mt2 De [GA] LIK VERCEM

4 posters
YazarMesaj
selman9898
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
selman9898

Başarı : 10000
Rep Gücü : 0

Beyler Nolur Yardım EdeNE Red0Mt2 De [GA] LIK VERCEM Empty
MesajKonu: Beyler Nolur Yardım EdeNE Red0Mt2 De [GA] LIK VERCEM   Beyler Nolur Yardım EdeNE Red0Mt2 De [GA] LIK VERCEM I_icon_minitime25/1/2010, 07:20

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

resimde gördügünüz gibi yapıyorum öle bi hata geliyo ben nerde yanlıs yaptım acaba :S:mutsuz::mutsuz:
modKAAN
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye
modKAAN

Başarı : 655019

MesajKonu: Geri: Beyler Nolur Yardım EdeNE Red0Mt2 De [GA] LIK VERCEM   Beyler Nolur Yardım EdeNE Red0Mt2 De [GA] LIK VERCEM I_icon_minitime26/1/2010, 00:45

Arkadaşım bağlantı ismi zaten mevcut dio yani ingilizce olarak öle dio hatanın çözümünü bilmiyorum kolay gelsin Wink
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Beyler Nolur Yardım EdeNE Red0Mt2 De [GA] LIK VERCEM   Beyler Nolur Yardım EdeNE Red0Mt2 De [GA] LIK VERCEM I_icon_minitime26/1/2010, 08:58

Sysıntestall Baglantısı Sorunu Tekrar Sysıntestall Yaparsan İpleri Düzgün Yazarak Calisacaktir
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Beyler Nolur Yardım EdeNE Red0Mt2 De [GA] LIK VERCEM   Beyler Nolur Yardım EdeNE Red0Mt2 De [GA] LIK VERCEM I_icon_minitime26/1/2010, 18:20

İpnin Sonunu 100 yaz 119 Yaziyor 119 100 yaz Düzelir
munderer
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
munderer

Başarı : 198000

MesajKonu: Geri: Beyler Nolur Yardım EdeNE Red0Mt2 De [GA] LIK VERCEM   Beyler Nolur Yardım EdeNE Red0Mt2 De [GA] LIK VERCEM I_icon_minitime3/2/2010, 07:37

s
munderer
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
munderer

Başarı : 198000

MesajKonu: Geri: Beyler Nolur Yardım EdeNE Red0Mt2 De [GA] LIK VERCEM   Beyler Nolur Yardım EdeNE Red0Mt2 De [GA] LIK VERCEM I_icon_minitime3/2/2010, 07:40

kardeş yanlış anlamadıysam bu vent gibi bişey adamların sana üyelik vermesi lazim isminden dolayı öle bi hata veriyor birde misafir geri herşey aynı nameye misafir yazda dene bi kardeş yardımcı olduysam ne mutlu Beyler Nolur Yardım EdeNE Red0Mt2 De [GA] LIK VERCEM 52115
resume
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
resume

Başarı : 579067
Rep Gücü : 48

MesajKonu: Geri: Beyler Nolur Yardım EdeNE Red0Mt2 De [GA] LIK VERCEM   Beyler Nolur Yardım EdeNE Red0Mt2 De [GA] LIK VERCEM I_icon_minitime3/2/2010, 09:15

Arkadaşım connection name yazanyere uyduruk bişey yaz mesela hamachi öyle dene kolay gelsin ...

Beyler Nolur Yardım EdeNE Red0Mt2 De [GA] LIK VERCEM
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-