Onkhie 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Balıkesir Yaş : 29 Mesaj Sayısı : 17 Başarı : 180001 Rep Gücü : 0
| Konu: M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor 25/1/2010, 11:37 | |
| Merhaba arkadaslar sayenizde PvP kurdum çok sağolun ama şöyle bir sorunum var; benden başka kimse giremiyor oyunuma :S portları da açtığımı sanıyorum faakt anlamadım neden böyle :S şimdiden teşekkürler. | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor 25/1/2010, 13:08 | |
| Windows 7 Veya Windows Vista Kullanıyorsan Bazi Bilgisayarlara Uyum Saglamadıgından Dosyalar Oldan Kaynaklanıyor Windows Xp Sp3 Lere Kurarsan Sorun Vermez... |
|
Onkhie 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : Balıkesir Yaş : 29 Mesaj Sayısı : 17 Başarı : 180001 Rep Gücü : 0
| Konu: Geri: M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor 25/1/2010, 17:20 | |
| Vista kullanıyorum ve XP'ye çevirmek istemiyorum acaba ne yapmalıyım? Yüklemem gerek ek programlar falan yok mu?? | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor 25/1/2010, 17:47 | |
| Hiç Bir Sekilde Düzeltemezsin Sadece Cözümü Xp Vista Ve Win 7 Sürümlerinin Bazilari Calitirmaz Vista Untimate Varsa Onu Kullan Onda Calisabilir Onun Ayalarmasi Yoktur En Basiti Xp Sürüm |
|
Onkhie 1.Seviye Üye
| Konu: Geri: M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor 25/1/2010, 18:02 | |
| Tamam sağolun denerim; fakat yeni bi sorun daha çıktı pcye format attım az önce ama yedeklemeyi unutmuşum dosyaları, 倚天2傻瓜工具(更新版) diye bir rar arşivi vardı onu yedeklelemişim [倚天2傻瓜工具(更新版) = adını FTERM diye değiştireceğimiz dosya]. Upload ederseniz sevinirim. | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor 25/1/2010, 20:40 | |
| Benim Kurumu İndirirsen Orada Detayli anlatimi Var Fterma Falan Onlar Bostan İş Oyle Birsey Yok Benım Metin2 Pvp Kurumlarındaki Videoyu İndirirsen Oradan Kurarsin |
|
Onkhie 1.Seviye Üye
| Konu: Geri: M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor 26/1/2010, 09:53 | |
| Tamam kardeşim takılırsam gene yazarım ben iyi forumlar. (Mod arkadaslar konuyu kitleyebilirler.) | |
|
Misafir Misafir
| |