Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor

YazarMesaj
Onkhie
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
Onkhie

Başarı : 180001
Rep Gücü : 0

M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor Empty
MesajKonu: M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor   M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor I_icon_minitime25/1/2010, 11:37

Merhaba arkadaslar sayenizde PvP kurdum çok sağolun ama şöyle bir sorunum var; benden başka kimse giremiyor oyunuma :S portları da açtığımı sanıyorum faakt anlamadım neden böyle :S şimdiden teşekkürler.
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor   M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor I_icon_minitime25/1/2010, 13:08

Windows 7 Veya Windows Vista Kullanıyorsan Bazi Bilgisayarlara Uyum Saglamadıgından Dosyalar Oldan Kaynaklanıyor Windows Xp Sp3 Lere Kurarsan Sorun Vermez...
Onkhie
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
Onkhie

MesajKonu: Geri: M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor   M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor I_icon_minitime25/1/2010, 17:20

Vista kullanıyorum ve XP'ye çevirmek istemiyorum acaba ne yapmalıyım? Yüklemem gerek ek programlar falan yok mu??
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor   M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor I_icon_minitime25/1/2010, 17:47

Hiç Bir Sekilde Düzeltemezsin Sadece Cözümü Xp Vista Ve Win 7 Sürümlerinin Bazilari Calitirmaz Vista Untimate Varsa Onu Kullan Onda Calisabilir Onun Ayalarmasi Yoktur En Basiti Xp Sürüm
Onkhie
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
Onkhie

MesajKonu: Geri: M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor   M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor I_icon_minitime25/1/2010, 18:02

Tamam sağolun denerim; fakat yeni bi sorun daha çıktı Very Happy pcye format attım az önce ama yedeklemeyi unutmuşum dosyaları, 倚天2傻瓜工具(更新版) diye bir rar arşivi vardı onu yedeklelemişim [倚天2傻瓜工具(更新版) = adını FTERM diye değiştireceğimiz dosya]. Upload ederseniz sevinirim.
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor   M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor I_icon_minitime25/1/2010, 20:40

Benim Kurumu İndirirsen Orada Detayli anlatimi Var Fterma Falan Onlar Bostan İş Oyle Birsey Yok Benım Metin2 Pvp Kurumlarındaki Videoyu İndirirsen Oradan Kurarsin
Onkhie
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
Onkhie

MesajKonu: Geri: M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor   M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor I_icon_minitime26/1/2010, 09:53

Tamam kardeşim takılırsam gene yazarım ben iyi forumlar. (Mod arkadaslar konuyu kitleyebilirler.)
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor   M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor I_icon_minitime26/1/2010, 12:51

KingOfDeviL:

Sorun Cozulmustur Konuya Kilit

M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor Kilit

M2 PvP Kurdum fakat benden başka kimse giremiyor
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Servere Kimse giremiyor