Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

5 TL ile 250M almak isteyen ( sms ile )

YazarMesaj
emrebaskol
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
emrebaskol

Başarı : 24000
Rep Gücü : 0

5 TL ile 250M almak isteyen ( sms ile ) Empty
MesajKonu: 5 TL ile 250M almak isteyen ( sms ile )   5 TL ile 250M almak isteyen ( sms ile ) I_icon_minitime8/3/2011, 11:52

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

arkadaslar linki düzgün yazamadım ama nese ilk önce yukarıdakini sonra asagıdakini sıralı yani ama tek tek girmeyin.
NESE arkadaslar sizden çarınızın şifresini feln istemiyorum sadece bu linki sunuyorum linke tıklayın sonra cep telefonuunuzu + oparötürünüzü seçiyorsunuz ve devama tıklıyorusnuz.Orda mantar feln diyor mantar = m 25 mantar demiş aslında o 250m neden öle yazılmış bende bilemiyorum . Neyse sonra cep telefonunuza onay mesajı gelir EVET diye cevap vericeksiniz mesaja yollayacaksınız sonra 10 dakika sonra ( ben yükelrken 5 dkaka bekledim ana avrat saydım adamlara ama sonra anlaıdmki ) 10 dakika sonra baska bir mesaj gelip şifre nick istiyor bakın ben istemiyorum o ra istiyor saten gördüğünüz gibi yerel site sonra isim şifre vreiyorsunuz vede bitiyor.Çarınız açıksa karkater değişikliği deyip yenden girersiniz.Paranızı güle güle kullanın.

UYARI!!!
Yanlış yazılan evet yazısı size parayı getirmeyebilir.Ve de bazı durumlarda ( oparötör secemede yanlıslık , sms sorununda size para gelmeyebiliyor ) böyle bir durumla karsılasırsanız gelen mesaja yendne evet diye cevap verin.

İYİ GÜNLER...

5 TL ile 250M almak isteyen ( sms ile )
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 5 TL ile 250M almak isteyen ( sms ile )
»  5 TL ile 250M almak isteyen ( sms ile )
» Ep Almak ISTEYEN buraYAA!!!
» Gelll Bedava 125 ep ve 250m kazanmak isteyenLer BURAYAAA