Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Kara Büyücüler qeLin

4 posters
YazarMesaj
Stromae
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
Stromae

Başarı : 53100
Rep Gücü : 100

Kara Büyücüler qeLin Empty
MesajKonu: Kara Büyücüler qeLin   Kara Büyücüler qeLin I_icon_minitime13/3/2011, 17:42

Size bir taktik verem Suralar hEle karabüyü
Hortlak(Kutsal varsa odaha qzL)+9 Efsunlar
Zeka +?
Çeviklik +?
Yarı insan+?
Taşları karaktere qöre yapın bence 3 tane yapın isterseniz şamanlara karşı güçlü olmak isterseniz 4 tane yapın
Taşlar +5 Öldürücü Darbe +5 Karakter Taşı +5 Soğutma Taşı (eğer savaşçıya karşı güçlü olmak isterseniz +5 sav. taşı +5 soğutma taşı +5 kawrama taşı ve Ninjaya qöre de sadece karakter taşı qeçerli)
Zırh 3 tane yapın bence
Ninjaya qöre
Bıçak savunması %s
Oka karşı day.
HP
Taşları:+5 Savunma Taş. +5 Kurnazlık taşı +5 korunma Taşı
Savaşçıya qöre
Çift el
Kılıç
HP
Taşları:+5 Savunma Taş. +5 Yaşam Taşı +5 korunma Taşı
Suralara qöre
Ateşe karşı day.
HP
Kılıç
Taşları:+5 Savunma Taş. +5 Yaşam Taşı +5 korunma Taşı
Kask 2 tane yapın
Sura , Şaman ve Savaşçı için kask
Büyüye karşı day.
Ateşe karşı day.
Yarı insanlara güç.
Ninjalar için
Oka karşı day.
Yarı insanlara güç.
Zehirlenme Değişimi qelirse iii olr qelmezze fark etmez
Kalkan 4 tane her karaktere qöre kalkan
Savaşçı kalkanı
Yarı insanlara güç.
zeka
Çeviklik.
Bala Sersemleme qelirse ii olr qelmezze qereksiz sallayın.
Ninja kalkanı
Zeka
Yarı insan.
Çeviklik
Sura ve Şaman kalkanı
Zeka
Yarı insan
Çeviklik
Bileziq, Cennetin gözü bileziq
Yarı insanlara gü.
HP
Büyüye karşı day.
Kolye, Cennetin gözü Kolye 2 tane
1.Ninjalara
Bıçak Sav.
HP
Oka karşı day.
2.Savaşçı ve Sura
Çift el Sav.
Hp
Kılıç sav.
Küpe, Cennetin Gözü Küpe 2 tane yapın
1.Ninjalara
Bıçak sav.
oka karşı day.
Yarı insan
2.Savaşçılara ve Sura
Kılıç Sav.
Çift el sav.
Yarı insan sav.
Ayakkabı Ateş kuşu Ayakkabı 3 tane
1. Ninjalara karşı
Bıçak Sav.
HP
Kritik
2.Savaşçılara Karşı ve Suralara
Çiftel Sav.
Kılıç Sav.
HP
3.Ninjalara Karşı (okçulara)
HP
Oklardan korunma şansı
Oka karşı dayanıklılık
İşde böyle bir sura Yaparsanız benim bildiğim Legendary derecesi olrsunuz o kadar diyorum Herkese Kolay qeLsin:cheers: SayGıLar by Phoénix , Sprinq StyLe ve Stromae Katkılarıyla TşkkürLer
semih0224
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
semih0224

Başarı : 32001
Rep Gücü : 0

MesajKonu: Geri: Kara Büyücüler qeLin   Kara Büyücüler qeLin I_icon_minitime13/3/2011, 17:44

+++++++++repp saol qzl klavuz şimdi qetiriom abi onları Seni bi yerden tanıorum ama nerdeyse her pvpde oynadın mı sen Very Happy ninjayıdın qaliba aynen ninjaydın
Stromae
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
Stromae

MesajKonu: Geri: Kara Büyücüler qeLin   Kara Büyücüler qeLin I_icon_minitime13/3/2011, 17:54

sağol arkadaşım çok sağol hanqi pvpde oynuodun ki sen beni tanıon
semih0224
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
semih0224

MesajKonu: Geri: Kara Büyücüler qeLin   Kara Büyücüler qeLin I_icon_minitime13/3/2011, 17:55

++++++ REP
semih0224
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
semih0224

MesajKonu: Geri: Kara Büyücüler qeLin   Kara Büyücüler qeLin I_icon_minitime13/3/2011, 17:57

Heh yavaş yavaş efsunlar qeldi Senin dediklerinini hepsini yaptım abi bide sadece ayakkabılar kaldı onları bitirem sonuçları sölerim sana
Stromae
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
Stromae

MesajKonu: Geri: Kara Büyücüler qeLin   Kara Büyücüler qeLin I_icon_minitime13/3/2011, 17:57

inş işine yarar
semih0224
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
semih0224

MesajKonu: Geri: Kara Büyücüler qeLin   Kara Büyücüler qeLin I_icon_minitime13/3/2011, 18:00

obaa yaptım abi adamlara küreyle düz 25k çakıom birazdan editle ws atıcam bakam kesebilcemmi waLLa spr Efsunn çok beğendim ++++++++++++++ REP
semih0224
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
semih0224

MesajKonu: Geri: Kara Büyücüler qeLin   Kara Büyücüler qeLin I_icon_minitime13/3/2011, 18:05

abi özelden msn yazsam yaparmısın ayakkabı kask ve silahımı yanlış yapmışım çara qirde düzelt abi msnyi özelden veriom abi Editle ws attım yatırdı ama adamın 9k canı kalmış efsunları bide düzeltsen tam olr hatta kalkan ve zırhıda düzelt aceleyle yaptım 10dk sürdü yapmam elinden qeleni yap işde abi yaprsan çok sevinirim.
Stromae
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
Stromae

MesajKonu: Geri: Kara Büyücüler qeLin   Kara Büyücüler qeLin I_icon_minitime13/3/2011, 18:06

Yolla msn yi özelden aga ben senin çarına itemleri düzem rahat ol soymam bu efsunları öqreten benim bana güven msn yi verip adresi bile vercem nasıl olsa ikimizde aynı şehirde aynı ilçede aynı semtte oturuoz tanıorum ben seni ama sen beni tanımadın nese yolla msn yi
semih0224
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
semih0224

MesajKonu: Geri: Kara Büyücüler qeLin   Kara Büyücüler qeLin I_icon_minitime13/3/2011, 18:08

Nese msn yi ekle çara qirmene qerek kalmadı aga ben itemleri yaptım çok saol editi kesiom şimdi hemde 9k can kalıo adamda Savunma editi var qaliba baya sağlamda benim efsunlar emekli olduqu için Very Happy yatmıom + kesiom xD çoooook sağol bunu kutlayak ağa beyazıta qel kutlarız onu r2 fln alırım ben xD yada XTC hade ben oyuna akar lonca kurcam istersen sw yi verem sw kralı olak xD nese ben kaçar Gm itemlerimi qörmek istio qösterdim adam yazdı Çerçeveden yazdı Phoenix adlı oyuncuda edit veya hile gibi bişi yoktur temisdir die yazdı sarı yazıyla tablo yazısı ile adamlar loncama qelmek için yalvarıo gm loncama qeldi xD bundan haberin olsn waLLa çok sagol aga çok yararın dokundu hemde çok Konu Sabitlensin bence!!!!!!!!!
Stromae
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
Stromae

MesajKonu: Geri: Kara Büyücüler qeLin   Kara Büyücüler qeLin I_icon_minitime13/3/2011, 18:29

Tm önemli deil ama konuyu sabitlemez qibime qelio hmn sabitlemezler yararımız dokunacakyha xD Bu kadar yararına dokunacagını sanmıodum ama vay anasını ben hayatımda sura açmadım biraz mantık biraz karma. Karma yani ninja efsunlarını çok iyi bilirim ben ondan kardım harmanladım bu çıktı ortaya xD yararımız dokunduysa ne mutlu bana sana kolay qelsin ben forumdan kaçar bende oyuna qirem xD
semih0224
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
semih0224

MesajKonu: Geri: Kara Büyücüler qeLin   Kara Büyücüler qeLin I_icon_minitime13/3/2011, 18:29

sanada agam hade bende kaçar
xxxgolemxxx
13.Seviye Üye
13.Seviye Üye
xxxgolemxxx

Başarı : 913999
Rep Gücü : -20

MesajKonu: Geri: Kara Büyücüler qeLin   Kara Büyücüler qeLin I_icon_minitime20/3/2011, 00:34

yanlış var kara büyü 1.yarı insan kullanamaz:
silah:
en iisi zehir ama boşverin
hortlak şöle
kıritik
delici
zeka
büyü hızı
YARI İNSAN:Bu özellik sade savaşçı karakterlere daha yüksek vurmak için(saldırı gücü) büyü gücü deil saldırınız yüksek olur
şaman-sura-nijjada işlemez sura ise skil karateri olduğundan 0 yarı gerekli büyülü silaha yarar lazım o atak üzerine
kaska gelince:
büyü s
şişmşeğe karşı
ateşe
büyü hızı
(her türlü gideri var=))
kalkan çok yanlış:
sersemlemeye salla demiş öle bi çar boktan olur
zeka
sersemleme
vücut b
büyü hızı veya beden b
bilezik
hp
şimşeğe k
büyü s
delici
(böle oluyo olursa süper)
kolye:
hp
savunma
kıritik(bu olmasa suradan bişe olamz)
küpe:
savunma
zehirleme
büyü hızı(geliyomu unuttum)
ateşe karşı d
ayakkabı yanlıl
anka ayakkabı:
efsun doğru
neden anka beden bloklama var
beden bloklama:karşındaki rakibi savuşturur yani %60-70 en son 75 oluyo bu kişiye yaklaşamassınız sizi savurur
delici:bu adamın nekadar savunması olursa olsun diyelim sura sura ws atıyo adamda 85-90 ateş savunma var delici gelirse o savunma 0 iner ve 2k vuruyosa 5-6k vurur,
strome çok yanlışın var kardeş bak benim dediğim gibi yap çarı 1k zor yersin çünkü trde 97'lwl var 300 vuruyo adam dönmeyle
alihandro012
15.Seviye Üye
15.Seviye Üye
alihandro012

Başarı : 1467106
Rep Gücü : 102

MesajKonu: Geri: Kara Büyücüler qeLin   Kara Büyücüler qeLin I_icon_minitime20/3/2011, 16:09

sen sade sura diyodn
http://www.pvpserverler.org
Stromae
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
Stromae

MesajKonu: Geri: Kara Büyücüler qeLin   Kara Büyücüler qeLin I_icon_minitime21/3/2011, 18:35

xxxgolemxxx demiş ki:
yanlış var kara büyü 1.yarı insan kullanamaz:
silah:
en iisi zehir ama boşverin
hortlak şöle
kıritik
delici
zeka
büyü hızı
YARI İNSAN:Bu özellik sade savaşçı karakterlere daha yüksek vurmak için(saldırı gücü) büyü gücü deil saldırınız yüksek olur
şaman-sura-nijjada işlemez sura ise skil karateri olduğundan 0 yarı gerekli büyülü silaha yarar lazım o atak üzerine
kaska gelince:
büyü s
şişmşeğe karşı
ateşe
büyü hızı
(her türlü gideri var=))
kalkan çok yanlış:
sersemlemeye salla demiş öle bi çar boktan olur
zeka
sersemleme
vücut b
büyü hızı veya beden b
bilezik
hp
şimşeğe k
büyü s
delici
(böle oluyo olursa süper)
kolye:
hp
savunma
kıritik(bu olmasa suradan bişe olamz)
küpe:
savunma
zehirleme
büyü hızı(geliyomu unuttum)
ateşe karşı d
ayakkabı yanlıl
anka ayakkabı:
efsun doğru
neden anka beden bloklama var
beden bloklama:karşındaki rakibi savuşturur yani %60-70 en son 75 oluyo bu kişiye yaklaşamassınız sizi savurur
delici:bu adamın nekadar savunması olursa olsun diyelim sura sura ws atıyo adamda 85-90 ateş savunma var delici gelirse o savunma 0 iner ve 2k vuruyosa 5-6k vurur,
strome çok yanlışın var kardeş bak benim dediğim gibi yap çarı 1k zor yersin çünkü trde 97'lwl var 300 vuruyo adam dönmeyle
Kardeşim o tr ben pvp diorum artıı sen malmısın biraz okuma öqren Hortlak diorum yarı insan demiom o özellik sen daha bunu bilmion ve 97 lvl çarın var yalanını yiem senin Yarı insan kılıcı o orda öle bişi yazmıo oynama bilmiosan ben nabaam adam beyendi editi yatırıo sen daha ne konuşuon lan
Stromae
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
Stromae

MesajKonu: Geri: Kara Büyücüler qeLin   Kara Büyücüler qeLin I_icon_minitime21/3/2011, 18:40

Yha kardeşim hiç mi okuman yazman yok yha Hortlak diorum Kutsal kılıç varsa o daha iiyi diorum sen bi git göz Doktoruna sn kesin hipermetropsun bi dikkatli oku bu klavuzu ben yaptım Adamın teki bu klavuzla semih0224 bu adam beni bu klavuzla item yapıp yatırdı adam denemiş çnkü mantık kullanıo ben ninjayım bide düşün adam sura beni alıo AZ BİRAZ DÜŞÜN
Stromae
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
Stromae

MesajKonu: Geri: Kara Büyücüler qeLin   Kara Büyücüler qeLin I_icon_minitime21/3/2011, 18:43

Kardeşim biraz karışık yazılı olabilir ama dikkatli okusan eminim çok ama çok faydalancan o semih0224 o adam varya o adam editle ws attı kraliyet çıkartarak ws attı ve aldı bilion mu sen editi aldı adam bu efsunlarla
Stromae
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
Stromae

MesajKonu: Geri: Kara Büyücüler qeLin   Kara Büyücüler qeLin I_icon_minitime21/3/2011, 18:45

yha bi bakam dedim senin efsunlara ne saçmalıon sen yha Yarı insan efsunu her karakter içindir tamam bunu öqren Rain abimizden sonra qeL benim açtıqım konuda Klavuz yayınlqa yoll alll lan
Stromae
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
Stromae

MesajKonu: Geri: Kara Büyücüler qeLin   Kara Büyücüler qeLin I_icon_minitime21/3/2011, 18:50

Kardeşş sana bişi diyemmi Delici vuruş ne işe yarar bilion mu Savunmayı 0 sayarak qirer bu Savaşçı ve Ninjalarla ws atarken qerekli o delici dediğin yanlış
2.si Beden bloklama kaç verio okadar verio bloklama bloklama derken heni arada düz vururken MİSS vurursun yha o miss ordan qelio beden bloklama anlıon çaktın bide küpeye Büyü hızı ve ateşe karşı savunma qelmez bu 3.sü bide sen 97 lvl olucan he sallama be birader ltfn konuştukça batıosunuz.!

Kara Büyücüler qeLin
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kara Kutu