Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Karakter Gelişimi Heryerde Verilmiş. Ben Efsunu Vereyim Dedim (: (:

3 posters
YazarMesaj
omurcan1414
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
omurcan1414

Başarı : 72000
Rep Gücü : 0

Karakter Gelişimi Heryerde Verilmiş. Ben Efsunu Vereyim Dedim (: (: Empty
MesajKonu: Karakter Gelişimi Heryerde Verilmiş. Ben Efsunu Vereyim Dedim (: (:   Karakter Gelişimi Heryerde Verilmiş. Ben Efsunu Vereyim Dedim (: (: I_icon_minitime14/3/2011, 18:52

Arkadaşlar öncelikle bu güç zeka çeviklik gibi efsunlar sorun yaratıyor. Bu yüzden şöyle söyliyeyim size:

Şaman a ve suraya zeka getiriceksiniz. Ki bu zeka gelen itemlere kesinlikle yarı insanda geliyordur. Bu nedenle yarı insan ve zeka mutlaka ama mutlaka bir adara olucak.

Savaşçılar için şöyle söyliyeyim. Eğer zihinsel savaşcı ise zeka veya güç getirebilir. Ama bedensel ise kılıç kullanıcağı için güç getirmesi gerekmektedir.

Geriye çeviklik kalıyor. Çeviklikde ninjalar için en uygunudur.

Not: Arkadaşlar kesinlikle bu zeka gelen itemlere yarı insan gelir. Yukarıda belirttim burdada bi not düşiyim dedim.

KALKANLAR:

Aslan Ağızı Kalkan:Yarı insan - (Savaşcı için güç, ninja için çeviklik, sura ve şaman için zeka)- Beden karşısındaki atakların bloklanması - Vücut darbelerinin yansıtılması - sersemliğe karşı bağışıklık.

Ejderha Pulu Kalkan:Yarı insan - (Savaşcı için güç, ninja için çeviklik, sura ve şaman için zeka)- Beden karşısındaki atakların bloklanması - Vücut darbelerinin yansıtılması - sersemliğe karşı bağışıklık.

Şahin Kalkan:Yarı insan - (Savaşcı için güç, ninja için çeviklik, sura ve şaman için zeka)- Beden karşısındaki atakların bloklanması - Vücut darbelerinin yansıtılması - sersemliğe karşı bağışıklık.

Kaplan Kalkan:Yarı insan - (Savaşcı için güç, ninja için çeviklik, sura ve şaman için zeka)- Beden karşısındaki atakların bloklanması - Vücut darbelerinin yansıtılması - sersemliğe karşı bağışıklık.

TAKILAR:
Bilezik: HP - Yarı İnsan - Büyüye karşı savunma - Ateşe karşı dayanıklılık - Delici vuruş şansı.
Kolye: Hp - Kılıç - Bıçak - Çift El - Yelpaze (veya çan) - Kritik vuruş şansı.
Küpe: Yarı insan - Kılıç - Bıçak - Çift El - Yelpaze - Çan
Ayakkabı: Hp - Kılıç - Bıçak - Çift El - Yelpaze (Veya çan) - Kritik vuruş şansı.
Kask: Yarı insan - Büyüye karşı dayanıklılık - Ateşe karşı dayanıklılık - Hp üretimi - Zehirleme değişimi.
Zırh: Hp - Kılıç - Bıçak - Çift El - Ateşe karşı dayanıklılık.

SİLAH(Joba göre yazıcam):
Savaşcı: Yarı insan - Kritik vuruş şansı - Delici vuruş şansı - Güç (Zihinsel ise zekada olabilir) - Sersemletme şansı
Sura: Yarı insan - Zeka - Kritik vuruş şansı - Delici vuruş şansı - Zehirleme değişimi
Şaman: Yarı insan - Zeka - Kritik vuruş şansı - Delici vuruş şansı - Sersemletme şansı
Ninja: Yarı insan - Çeviklik - Kritik vuruş şansı - Delici vuruş şansı - Sersemletme şansı.

Benden bu kadar arkadaşlar. Bilgimide vereyim bu arada.

Adım Soy Adım : Ömürcan Bilir
Yaşım: 16
Oynama sürem: 3 Yıl
Bi yardımım olursa ne mutlu bana. Sabit olmasınıda istemiyorum. Ama yaparlarsada yok demem Smile Bilmeyenler için paylaştım bunu. Yanlış yere açtıysamda taşınmasını rica ediyorum silinmesini değil. Beyin gücümle değil ellerimle yazdım. Azda olsa emek var (: (:
Saygılarımla...
[b]
casper94
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye
casper94

Başarı : 79000
Rep Gücü : 0

MesajKonu: Geri: Karakter Gelişimi Heryerde Verilmiş. Ben Efsunu Vereyim Dedim (: (:   Karakter Gelişimi Heryerde Verilmiş. Ben Efsunu Vereyim Dedim (: (: I_icon_minitime16/3/2011, 18:09

Ateşe karşı dayanıklılık , Doyum paperdeki alev slotlarına karşıdır. Yani herkezin bildiğini sandığı, suralara karşı savunma olarak kullanmanıza gerek yok.Yani gereksiz bir efsun.
xxxgolemxxx
13.Seviye Üye
13.Seviye Üye
xxxgolemxxx

Başarı : 913999
Rep Gücü : -20

MesajKonu: Geri: Karakter Gelişimi Heryerde Verilmiş. Ben Efsunu Vereyim Dedim (: (:   Karakter Gelişimi Heryerde Verilmiş. Ben Efsunu Vereyim Dedim (: (: I_icon_minitime20/3/2011, 00:38

yok ateş noramal ws dede fark ediyo dikkat et
bakın suraya yarı insan gelmez
yarı insan nedir savaşçıya saldırı değerinizi yüksek vurdurur şaman-nijja-surada bişe olmaz sura skil atağı dayalı(kara büyü) büyülü silaha olur ama kara büyüye olmaz atağı düşük boş olur

Karakter Gelişimi Heryerde Verilmiş. Ben Efsunu Vereyim Dedim (: (:
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-