Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Archlord da Guild Açma ve Guild Bayragi Koymak

YazarMesaj
SaYo
46.Seviye Üye
46.Seviye Üye
SaYo

Başarı : 44338911
Rep Gücü : 1666

Archlord da Guild Açma ve Guild Bayragi Koymak Empty
MesajKonu: Archlord da Guild Açma ve Guild Bayragi Koymak   Archlord da Guild Açma ve Guild Bayragi Koymak I_icon_minitime28/1/2010, 21:52

Slm Arkadaslar öneclikle bügün sizlere guildin nasil acildigi ve guilde nasil bayrak konuldugu anlatmak istedim

1.Guild Nasıl Açılır

Arkadaslar guild acabilmeniz icin lvl 20 olmaniz yeterlidir.

2.Guild Açtim Ama Bayrak Alamiyorum Nasil Bayrak Alabilirim.

Arkadaslar Guildinize Bayrak alabilmeniz icin bi cesit skullalara ihtiyaciniz olacaktir.Bunlari elde etmeniz icin pwp yapmaniz yeterlidir.3 Çesit Skull Vardir Skull Of Spite,Skull Of Hatred ve Skull Of Blood.Skull Of Spite 30 ile 40 arasi playerlardan düser,Skull Of Hatred 40ile 50 arasi playerlardan düser ve Skull Of Blood 50 ve üstü kisilerden düser.Guildinize Base Alabilmeniz İcin 9 tane spite skull gereklidir (diger Skullardan guild bayragi acabilmek icin yeteri kadar var ama bundan yeteri kadar yoksa guild bayragi alamazsiniz)Trim alabilmeniz icin 2 yada 3 tane skull of hatred gereklidir ve Symbol Alabilmeniz İcinde 5 tane Skull Of Blood düsürmeniz guild bayragi acmaniz icin yeterlidir.İyi Eglenmeler

Altıntıdır
http://junnior-sayo.tk

Archlord da Guild Açma ve Guild Bayragi Koymak
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Archlord Rehberi
» Archlord Race