SaYo 46.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : İzmir/ßuca Mesaj Sayısı : 1234 Başarı : 44338911 Rep Gücü : 1666
| Konu: Birleştirme Tableti (Kostüm Birleştirme) kullanımı: 28/1/2010, 22:13 | |
| Birleştirme Tableti (Kostüm Birleştirme) kullanımı:
* Hero Han'da Birleştirme Tableti (Kostüm Birleştirme) eşyasını alınız.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]* İstediğiniz Ustalık Zırhını belirleyiniz.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]* Gerekli eşyaları temin ettikten sonra Birleştirme Tabletine sağ tıklayınız. * Açılan birleştirme ekranına gerekli eşyaları yerleştiriniz. Dikkat: Gerekli eşyalar dışında kabul etmeyecektir. * Karıştırma tuşuna basınız. Başarılı olursa alt bölümde Ustalık Zırhınız belirecektir. Başarısız olursa Han Zırhlarınız yok olmaz, sadece Birleştirme Tableti yok olur.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]* Başarılı bir Ustalık Zırh seti oluşturduktan sonra bu seti verdiği bonuslar ile birlikte kullanabilirsiniz. Örnek set Corean'ın Ustalık Zırhı Han Setidir.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İyi oyunlar dileriz. | |
|