1. adım Highland Tavern Clerk' e gidip queste başlıyosunuz.
2. Adım Venom Swamp Clerk'e gidiyosunuz. burda onunla Blackjack tarzı bir oyun oynuyorsunuz. ama sayımız 20. 20 rakamını geçersen kaybedirsun. Yirmiye en yakın sayı toplayan kazanıyor. kaybedersen lvline göre senden para alıyor.Ve yeniden oynamaya başlıyorsun. REquest ile başlayan kart çekme. compare olan ise eğer yenerim diyosan kartları açma olayı. ama ben 5. kerede 19 yapınca yenebildim. Yenmez biraz zor hep 20 yapıyo kevaşe
3. Adım en çok adamı uğraştıran kısım. Spiritte iskeletleri geziyorsun sırasıyla toplam 9 tane iskelet var onlara sırasıyla tıklayım item topluyosun. Herkes için sırası değişik olduğu için listesi maalesef yok , hepsini sırasıyla gezeceksin. Haritada tıklanabilir iskeletler var aha da burda
4. adım. Daha sonra sp ye gidiyosunuz. ordan da venomdaki mad phyciana, ama giderken 10 recovery pils ile 10 freshness pils lazım
5. adım 4. adımda kini 2 kere yapmanız lazım mad phyciana verdikten sonra, size dragon kalesine gönderecek residentlara
6. adım sanırım herkesin jobuna göre kendi eğiticisine gitmesi lazım dragon kalesindeki
7. adım eğiticinize gittiğiniz de size bir kutu verecek, isterseniz açın
8. adım ve sonunda son durak yeniden Highland Tavern Clerk'e gidiyoruz, o da size birşey veriyor tam haıtrlayamıyorum.Humble Incensory olmalı, o sizi great mine a götürecek olan şey
mağara da ödülünüz bekliyor
ödüller:
-Strengthening Wine
Strength +6
Dexterity +6
Intelligence +6
5000 dakikalık
-Yoo's Family's Heroic Circlet
+72 HP
+120 Chi
35 Def
60 Skill Defense