Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

4Story Görev DetayLarı //

YazarMesaj
»Jasticé*
28.Seviye Üye
28.Seviye Üye
»Jasticé*

Başarı : 3684192
Rep Gücü : 461

4Story Görev DetayLarı // Empty
MesajKonu: 4Story Görev DetayLarı //   4Story Görev DetayLarı // I_icon_minitime30/1/2010, 23:56

Seviye Aralığı: 1

Görev Hedefi

Tepeden aşağı in ve hemen solda bulunan demirciye git. Oradaki Demirci Levara'dan sana ek silah ve cephaneyi vermesini iste.

Tanımlama

Bakým Askeri Bay Bab:

Uzun zamandan sonra seni görmek çok güzel! Gripan nasıl? Ben mi? Tabii ki ben çok meşgulüm. Cephanede çok eksik var, hatta bazı silahları tamir etmek zorunda bile kaldık. Aslında eskiden hiç yeni asker almıyorduk, ama General Oliver'in isteği ile yeniden buna başladık. O yüzden de cephane sayısı epey yetersiz halde bu aralar.

[Oyuncu İsmi]:

Tamam, ek silah ve cephaneyi alacağım ben.

Bakým Askeri Bay Bab:

Durum o kadar kötü ki askeri teçhizat için bile para istemek zorunda kalıyoruz! Lütfen bunun için anlayışlı ol! Eğer ilaca veya oka ihtiyacın olursa bana gelebilirsin. Senin için her zaman hazırda bir miktar bulunduracağım. Elf tüccarlarından da ihtiyacın olan bazı malları alabilirsin. Şu tepeden aşağı inip Demirci Levis'e git! Bu arada o da diğer askeri teçhizatı tamir etmiştir sanırım. Hadi görüşmek üzere!

Görev Ödülü

Tecrübe: 7EP.

3

Ufak Yay Akra-Gantha Ok

Sonuç Metini

Seni burada görmek ne güzel. Ben Levara'yım ve tamiratlar konusundan sorumluyum. Bay Bab' mı seni yolladı ? Bak, yedek silahlar. Tamirat ve bakım sayesinde ışıldamaya başlıyor.

İşte! Al bunu. Artık bu senin silahın ve cephanen. Daha önce mesafeli saldırılar hakkında birşeyler duymuş muydun? Eğer karşındaki rakibini belli bir mesafeden belirleyip halledersen daha etkili olur. Cesaretli olmak çok iyidir, ama bu akılsızca rakiplerin çevreni sarmışken savaşmanı gerektirmez

Şimdi BaşKa qöreve qeçiyoruz

Görev veren: Patlayıcı Uzmanı Gripan

Seviye Aralığı: 1

Görev Hedefi

Lejyonun yeterlilik sınavı hazırlanmak için şimdi şu gördüğün evin sol tarafından tepeyi çık ve orada asker Sayın Bab'dan ilk silahını al.

Tanımlama

Patlayýcý Uzmaný Gripan:

Hoşgeldin! Sizi İberian'ın en büyük kahramanı yapacağım! Savaşacak mısınız? Yoksa, korkup kaçacak mısınız? Kararı bir tek siz vereceksiniz! Nasıl bir karar verdin? W; S; A ve D tuştuna basarak haraket edebilirsin. [Oyuncu İsmi] meşhur Lonbaley lejyonuna baş vurdun. Yeterlilik sınavına girmek için şimdi şu gördüğün evin sol tarafından tepeyi çık ve orada asker Sayın Bab'dan ilk silahını al.

[Oyuncu İsmi]:

Hemen gidiyorum.

Patlayýcý Uzmaný Gripan:

Çok iyi! Hazır görünüyorsun. Yeterlilik sınavrna girmeden önce biraz koşarak ısınmamız gerekir. Şimdi şu gördüğün evin sol tarafından tepeyi çık ve orada asker Sayın Bab'la buluş. Haritada sağda kalan üst kısma bakarsan sarı bir renkte soru işareti görürsün. Bunu takip edebilirsin. Şu anki vahşi bakışların hoşuma gidiyor.

Görev Ödülü

Tecrübe: 7EP.

3

Tek El KılıçAsaYuvarlak KalkanKısa Kılıç

Sonuç Metini

Bugün de tedarik gelmedi. Eğer bu böyle giderse, git gide daha az ve daha az, tabi Bess için de… Of, hiç kendimde değilim. Sen de mi lejyoner olmak için buradasın? Kendimi tanıtayım, ben Bay Bab’ım. Beni hatırlıyor musun? Yurdumuzu korumak için gönüllü olanların ilklerindendim. Belki de bu yüzden beni duymuşsundur.

Şimdi ilk silahını tak. Konuşmamız bittikten sonra I harfi tuşuna bas ve deponda bulunan eşyaları gör. C harfi tuşunla karakter menüsünü açıyorsun. Deponda bulunan silaha iki sefer tikladığında silahı karakter bilgisi veren yerde görürsün. Bunun karşıtını yaparsan, silahı gene yerine koymuş olursun.

Şimdi BaşKa qöreve qeçiyoruz Elimden qeLdiginceye Kadar Yaziyorum Her Yazimi Bana Aiitir ELLerime Açiyin En Az 1 Saat Sürer Yazmasi Yazinda Hepsini qörün

Lejyonerin Geri Dönüşü

Görev veren: Acemi Asker Pitt

Seviye Aralığı: 2

Görev Hedefi

Pandeon Misyoneri Durandal'a git. Söylendiğine göre kendisi geri dönüş becerisini ayarlayabilir senin için.

Tanımlama

Acemi Asker Pitt:

Bu çok önemli o yüzden beni çok iyi dinle! J tuşuna basarsan aktüel görevlerini görebilirsin! Ahh, bunu daha önceden bilseydim şimdi içinde bulunduğum duruma düşmezdim! Eğer gelecekte ne yapacağını tam olarak bilemezsen J tuşuna bas ve öğren!

[Oyuncu İsmi]:

Yola çıktım bile!

Acemi Asker Pitt:

Ah doğru! Eğer uzaklarda bir yerde isen bu çok yararlı bir beceridir. Orada yukarıda bulunan Pandeon Misyoneri Durandal'a git. Kendisi çok yardımsever biridir ve seni çok tehlikeli yerlerde bile bulup buraya geri getirebilir.

Görev Ödülü

Tecrübe: 8EP.

4

Demir Asker Eldiveni Doğal Deri Eldiven Antika Sert Deri Eldiven Av Eldiveni

Sonuç Metini

Hoş geldin. Ben Pandeon Misyoneri Durandal. Tanrıça Rhea’ya inanıyor musun? İberia’yı o yarattı. Ona inan ki, yolculuğunda sana rehberlik etsin.

İşte, al bunu. Bu Tanrıça Rhea taraından kutsanmış eldivenlerdir. Ve seni, [Oyuncu İsmi], kesinkes tehlikelere karşı koruyacaktır. Ruhunun bir kısmını benim yanımda muhafaza at. Bu çok basit. Benimle bir anlaşma yapmalısın. O zaman nerede olursan ol seni bulup buraya getirebilirim.

Sıradaki Görev

Tanrıçanın Gözyaşları

ÖLümden Kurtarış

Ölümden Kurtarış

Görev veren: Gizemci Al Saura

Seviye Aralığı: 2

Görev Hedefi

Ölüm ve yaşam işleri ile uğraşan ve bu konuda uzmanlaşmış olan Rebsonsa ile buluş.

Tanımlama

Gizemci Al Saura:

Tanrıçanın gözyaşlarını veya mühürlenmiş bir cismi tekrar eski haline dönüştürebilmek çok kolaydır. Bana sağ fare tuşu ile tıklayarak \"Ticaret yap\" işlemini seç. Sonra mühürünü açmak istediğin cismi pencereye koy. Ama şunu bil ki büyü işlemeyip cisim ortadan yok olabilir.

[Oyuncu İsmi]:

Tamam, yapıyorum hemen.

Gizemci Al Saura:

Görünüşe bakılırsa sen daha önce mühürlenmiş cisimler hakkında herhangi bir şey duymamış bir öğrencisin. Sana önemli bir bilgi vereceğim. Kim bilir belki ileride bana sık sık gelip benden yararlanırsın. Juria Eğitim Kampı Girişi yakınlarındaki tepede bulunan Rebsonsa ile buluş. O bizi yeniden hayata getirebilecek yetenekte bir kişidir.

Görev Ödülü

Tecrübe: 14EP.

8

Demir Asker Pantolonu

Doğal Deri Pantolon

Antika Sert Deri Pantolon

Av Pantolonu

Sonuç Metini

Hayat ve ölüm arasındaki sınırdır bu.Yaşayan insanların yakınına gitmesi iyi bir fikir sayılmaz.Horus köyünün sakinleri yazılı olmayan bu kurala dikkat etmelilerdir.Ben Kaos Keşişi Rebsonsa.

Sana söylemek istediğim bir şey var. Eski bir atasözü der ki: \"Yaşam ateşini söndürme\". Eğer bir zaman gelir kendini umutsuz ve tehlikeli bir durumda bulursan ve yaşam ateşin sönerse ben o ateşi senin için yeniden canlandırabilirim. Bu giysiyi al. Bu ateşinin sönmemesi için sana yardım edecektir......

Bess in İlk Sınavı

Görev veren: Eðitmen Bess

Seviye Aralığı:

Görev Hedefi

Bess'in ilk sınavı senin için, %s! Lonbaley kampında üç Moray yavrusu öldür ve Bess'e rapor ver.

Yok Et 3x Moray Yavrusu

Tanımlama

Eðitmen Bess:

Ne? Daha önce hiç avlanmadın mı? Giriş sınavını yapmaya cesaretin mi yok? Dert etme! Benim de yardımımla iyi bir lejyoner olacaksın. Becereceksin, sana inanıyorum. İlk olarak üç Moray yavrusu öldürmen lazım geliyor. Hazır mısın?

[Oyuncu İsmi]:

Evet.

Eðitmen Bess:

Bu çok basit olacak. Moray yavruları, Kaukasier'in lideri Azelria'nın çağırdığı yaratıklar arasında yenilebilmesi en kolay olanı. TAB tuşuyla hedef canavarlar arasında geçiş yapabilirsin. 1 ve 2 tuşlarıyla da yakın ve uzak dövüş silahlarını seçebilmen mümkündür. Özel becerilerini kullanman çok işine yarayabilir.

Görev Ödülü

Tecrübe: 84EP.

46

Sonuç Metini

Azelria ile gurur duyuyorum! Acemiler için zayıf yaratıklar çağırdığı için ona müteşekkirim. Morayların elastik kirişleri ok yayları üretmek için gerçekten ideal. Ah, geri gelmişsin. Moray Yavrusu avı nasıl gidiyor? O kadar zor bir görev değil, di mi?

Çok güzel! Beklediğin kadar zor değildi, değil mi? Boş vermek de iyi değil aslında! Ama bu yüzden çekinmene gerek yok.

IbLin İn İLk Sınavı

Görev veren: Eðitmen Iblin

Seviye Aralığı:

Görev Hedefi

Iblin'in ilk görevini %s alıyor! Horusland çiftliğinde 8 yaban domuzu yavrusu avla, etini alıp yemek hazırlaması için Iblin'e götür.

Topla 5x Yaban domuzu eti

Tanımlama

Eðitmen Iblin:

Çok az yiyeceğimiz var. Kendin için başka bulmalısın! Ama dert etme! Bununla da başa çıkacağız. Biz Valorian'ın şerefli askerleriyiz! O öndeki alanı görüyor musun? Bu senin şansın! 8 yaban domuzu öldür.

[Oyuncu İsmi]:

Evet.

Eðitmen Iblin:

Tabii! Daha ilk başlarda olduğumuz için pek kolay olmayabilir. Zayıf yönlerimizi bir arada durarak dengelemeye çalışıyoruz! Eğer yorulursan yanındaki arkadaşına bir sağ tıklama yapıp onu göreve sok! Beraber daha da güçlü olursunuz!

Görev Ödülü

Tecrübe: 139EP.

87

Sonuç Metini

Bu küçük köy kasabasında lejyona girebilecek kaç herif var acaba?Lejyona girseler bile...insanlar hala kötülüğün efsanesinden korkuyorlar.Kötülüğün efsanesinin doğduğu yerden olanlar acaba lejyona kabul edilirler mi?Ah,burdasın en sonunda!Yaban domuzu etini bulabildin mi?

Bu epeyce hızlıydı. Bu yumuşak yaban domuzu etinin tadı çok hoşuma gidiyor! Bu yemek lejyonumuz için çok iyi olacak. İyi iş becerdin, [Oyuncu İsmi]! Böyle ufak bir köyde bile böyle kuvvetli rakipler var

GizemLi Kişi

Görev Hedefi

Horuslan çiftliğinde dolaşan yaban domuz kardeşler, Jombo ve Jembo'dan birini öldür. Köpekdişini çek ve Lonbaley eğitim kampındaki Avareye ver.

Topla 1x Yabani Domuz Kralın Köpek Dişi

Tanımlama

Eðitmen Iblin:

Sen beklediğimden de iyi çıktın! O zaman şu öndeki kral yaban domuzlarını da yakalayabilirsin! Şu çiftliğin ortasında yürüyen iki kardeş Jombo ve Jembo'yu görüyor musun? Onlardan bir tanesini avla, köpek dişini çek ve Moldun'un arkasında oturan Avareye ver. Biraz zor bir adamdır, ama sana yararlı bilgiler verecektir.

[Oyuncu İsmi]:

Evet.

Eðitmen Iblin:

Aslında bu kişi eğitim kampına saklanmış olan bir ustadır. Kılıç konusunda olsun büyü konusunda olsun sahip olduğu becerilerin seni çok etkileyeceğine eminim. Olağanüstü hızlı birisidir. Ama gerçekten kim olduğunu hiç kimse bilmiyor. Çok az konuşur ve soğuk birisidir. Kör kahin Anelros dışında onunla konuşan pek kimse yoktur. Her neyse bu adam birçok şeyi toplamkatadır. Eğer ona kral yaban domuzunun köpek dişini verirsen en azından onunla konuşabilmek için bir fırsat bulmuş olursun.

Görev Ödülü

Tecrübe: 191EP.

134

Çift el kýlýcý takýn

Baltayý tak

Çakram tak

Deðneði tak

Sonuç Metini

Bende yapman gerekenler mi var? Yeni bir savaşçı doğdu demek... Şiddet her zaman çözüm yolu değildir! Sende bir gün anlayacaksın bunu.

Belki de sen uzun zamandır beklediğim kişisin... İyi, sana güveneceğim. Eğer istersen sana kendi tekniklerimi öğretirim. Bana her zaman gelebilirsin. Sana ilk önce silahlar konusunda bilgi vereceğim. Tipine göre her silahın verdiği zarar ve saldırı hızı farklıdır. O yüzden her duruma göre farklı bir silah seçip kullanmalısın

Transfer Raporu

Görev veren: Yönetici Asker Moldun

Seviye Aralığı: 5

Görev Hedefi

Moldun'un yanındaki atlama geçidini kullan ve Magnaktia askeri bölgesine git.Medeilos'a transfer raporunu ver.

Tanımlama

Yönetici Asker Moldun:

Ne demek istiyorsun? Generalden birşey mi getirdin geriye? Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama zamanında General Oliver eğitimdeki kişinin bunu getirmesi halinde beyaz lejyona tam üye olarak hemen kabul edilmesi gerektiğini söylemişti. Yani ünlülerin ünlüsü patlayıcı uzmanı Gripan'ın şeytani zorluktaki eğitimini başarı ile tamamladın demek oluyor. Bu atama onayını al ve Keter içerisindeki Magnaktia asker bölgesine götür ve Medeilos'u beyaz birliğe transferden haberdar et.

[Oyuncu İsmi]:

Peki,anlaşıldı!

Yönetici Asker Moldun:

Ah evet! Geçitleri bugüne kadar hiç kullanmadın sanırım değil mi? Atlama geçidi (portali) ile seyahat etmeni tavsiye ederim.Keter epey uzaktır buradan.Atlama geçidine iki kere normal veya sağ fare tuşu ile bir kere tıkla ve Magnaktia asker bölgesini seç. Göz açıp kapayana kadar Keter'e ulaşırsın. Masraflar için endişelenme buradan Keter'e gidiş ve geri dönüş bedava. İyi yolculuklar!

Görev Ödülü

Tecrübe: 34EP.

25

Sonuç Metini

Sen!Evet!Seninle konuşuyorum!Sen Valorian'ın muhteşem lejyonlarından biri misin?Seviye olarak geri kalıyorsan veya görevlerin sana zorluk çıkarıyorsa Gripan ile görüşmen iyi olur.Sana ciddi bir eğitim ile engelleri aşmanda yardımcı olacaktır.Onun görevlerini istediğin kadar sayıda tekrarlayabilirsin.Daha güçlü olmana yardımcı olacaktır.Fakat,beni neden aramıştın?

Atama onayı mı? Lonbaley'de bulunan General Oliver'in beyaz birliklerine transfer olduğunu bildirmek için mi geldin.Peki! Kabul edildin! Gripan yeteneklerin hakkında ne düşünüyor? Sen! Bu bir soru olmalıydı! Sık sık tekrarlanan avlar ile tecrübe mi toparlıyorsun?Hm...

Beyaz Lejyonun GeneraLi

Görev veren: Patlayýcý Uzmaný Gripan

Seviye Aralığı: 5

Görev Hedefi

Moldun'un yanındaki yolu izle ve gözetleme kulesinde General Oliver'i selamla.

Tanımlama

Patlayýcý Uzmaný Gripan:

Zorlu eğitimin ile başlamadan önce esas sorumlu General Oliver'i bulmalısın.Moldun'un yanındaki toprak setten yukarı çıkarken koruma kulesini görebilirsin.General Oliver ordadır,benden selam söyle!

[Oyuncu İsmi]:

Evet.

Patlayýcý Uzmaný Gripan:

Normal zamanlarda moralsiz ve meşgul gözüken General Oliver bu sefer eğitime girecekleri görme konusunda epey istekli.Eskiden gerçekten inanılmaz birisiydi!General Oliver'in bitmek bilmeyen gücü beni hep etkilemişti,bugüne kadar onu kayıtsız şartsız takip etmeme imkan kıldı.Ancak şu anda herşeyi Azelria'ya bıraktı ve yalnız kalmayı tercih ediyor.Sen hala gitmedin mi?Eğer R-Tuşuna basarsan otomatik koşma ayarlanır ve rahat bir şekilde hareket edebilirsin!Koş şimdi!

Görev Ödülü

Tecrübe: 51EP.

39

Sonuç Metini

Görünüşe göre ruh parçası sabahın erken saatlerinden beri acısından ağlayan birisi gibi sesler çıkartarak vızıldıyor.Oldukça ilginç bir durum.Böyle birşey daha önce hiç olmamıştı.Bana kalırsa bu durum arkadaşım ile alakalı.Hm?Sen yeni acemiye benziyorsun.Ben General Oliver'im,beyaz birliğin lideri.Şimdi!Bu ruh parçasına dokunmalı mıyım?Sanırsam arkadaşımın ruhunu taşıyor içerisinde.Ruhu gerçeği ortaya çıkaracaktır.

*Mırıldanarak* Hm?!Bu ses tonu!O olmalı,gerçekten,Armid'in kehanetlerinde bahsettiği kişi olmalı.Ah!!Hayır,ben iyiyim.İçinde bulunduğun durum nedeniyle anlayacağını sanmadığım için sana anlatmakla pek uğraşmamamız gerekiyor aslında ama yine de denemeye değer diye düşünüyorum

Gökyüzü BirLiğinin Ricası

Görev veren: Gök Ordu Üyesi Schwal

Seviye Aralığı: 6

Görev Hedefi

Nosrati nöbetçi kulesi yakınlarındaki Primat Devriyesi'ne ait 8 maymunu öldür ve Schwal'e rapor ver.

Yok Et 8x Primat Devriyesi

Tanımlama

Gök Ordu Üyesi Schwal:

Bu hayvanlar beni gerçekten sinir ediyorlar. Hey sen! Evet sen! Görünen o ki sen bu birliğe yeni katılanlardansın. Senden bir ricam olacak! Gökyüzü birliğinin bir üyesi olarak bu maymunlara karşı savaşmam pek uygun düşmez. Lütfen şu ilerde dolaşan Primat Devriyesine ait 8 maymunu hallet benim için.

[Oyuncu İsmi]:

Tamam, sadece buysa hemen yaparım.

Gök Ordu Üyesi Schwal:

Çok iyi bir seçim! Bu ricamı yerine getirmen tecrübe değerleri ve bir ödül kazanmanı sağlayacaktır. Eğer bu görevi yerine getirirsen sana çok güzel bir hediye vereceğim! Kuşkun olmasın! Listede bulunmasa da çok özel bir şey alacaksın! *mırıldanır* Nereden çıktılar bu maymunlar yahu? Buraya ilk geldiğimde hiçbiri burada değildi.

Görev Ödülü

Tecrübe: 219EP.

179

Sonuç Metini

Hangi nedenle Denber beni burada görevlendirdi? Bu işe nereden bulaştım, ben! Kahrolsun! Hemen Keter'e dönmeliyiz.... [Oyuncu İsmi], geriye geldin! Primat devriyesini ortadan kaldırdın mı?

Oho! Gerçekten mi? Beklediğimden de hızlı çıktın sen! Güzel! Hoşuma gittin sen! Hmm, bunu bilip bilmediğinden pek emin değilim ama eğer lejyoner olarak belli bir üne sahip olursan Arianrod'a girmek için başvuruda bulunabilirsin. Orada işin bittikten sonra da farklı Lejyonlara dağıtılırsın. Ama senin ayarında birisi rahatlıkla bizim Gökyüzü birliğine katılabilir!

KapakLar'ın Saldırısı

Görev veren: Kaukasyanlarýn Lideri General Oliver

Seviye Aralığı: 7

Görev Hedefi

Mısır Çiftliğinde Kapakları araştıran Roxellan ile buluş.

Tanımlama

Kaukasyanlarýn Lideri General Oliver:

Kapak'ları bulmakla görevlendirilen casus öncü grubuna Kapak'lara karşı dayanmalarında yardımcı olmak ilk görevin olacak. Son zamanlarda burada garip şeyler olmaya başladı.Önce yabani domuzlar çiftliğe saldırdılar şimdi de normalde kendi bölgelerinden hiç çıkmayan Kapak Goblinleri mısır çiftliğini ele geçirdiler.Bir casus öncü birlik neler olduğunu bulabilmek için mısır çiftliğine yollandı.Onlara destek olursan iyi olur!Hazır mısın?

[Oyuncu İsmi]:

Evet!Anlaşıldı!

Kaukasyanlarýn Lideri General Oliver:

Güzel! Mısır çiftliğinde Roxellan ile konuş. Roxellan'ın raporuna göre Goblinler kurtları yönlendiriyorlar . Eğer bu gerçekse....Arian,iblis olarak damgalanan eski dostum...Bu şimdi ruh parçalarının tekrar aktifleştiğini mi gösteriyor yani?

Görev Ödülü

Tecrübe: 230EP.

196

Sonuç Metini

Anlayamıyorum,büyü gücünün Goblinler üzerinde etki etmemesi,hele ki kurtları kontrol altında tuttukları yerde.İnanması zor.Yanlış mı bakıyorum acaba? Olamayacak birşey bu. Olayı tekrar temelinden değerlendireceğim. Her neyse, Charles nerede kaldı? Zerakan'a gitti. Ona gününü göstereceğim! Neyse,şimdilik bekleyebilir. Ve,sen kimsin? Ah bekle,seni tanıyorum,General'in emri ile zorlu eğitimden feragat edebilmiş kişisin sen.

Gripanın zorlu eğitimini tamamlayabildiğin için şanslısın ancak casus öncü birliğine katılacağın yerde sadece şanslı olmak yeterli değil! Eğer burda görevleri iyi şekilde ve memnun edici sonuçlandıramazsan seni anında zorlu eğitimine geri yollarım! Çaba göster, anlaşıldı mı?

CharLes'ın Ricası

Görev veren: Devriye Charles

Seviye Aralığı: 7

Görev Hedefi

Nosrati gölünün çevresinde 6 balarısı ve 6 yabanarısını hallet ve sonra da Charles'a rapor ver.

Yok Et 6x Bal Arisi

Yok Et 6x Yaban Arisi

Tanımlama

Devriye Charles:

*blubb* İmdat! *blubb* Ah! Roxellan seni beni araman için mi gönderdi? Eşya mı? *blubb* Eğer bu eşyayı istiyorsan... *blubb* Benim için 6 balarısı ve 6 yabanarısını *blubb* halleder misin? O zaman sana istediğin eşyayı gösteririm.

[Oyuncu İsmi]:

Tamam! Onları yok edeceğim senin için!

Devriye Charles:

Sağol! *blubblub* Arılar... O kadar çok korkuyorum ki bu sudan dışarı çıkamıyorum. *Şşluff* Arılardan nefret ediyorum. Ben küçükken bana saldırıp heryerimden sokmuşlardı. *blubb* Bu yaratıklar sürü halinde saldırıyorlar. Dikkatli ol!

Görev Ödülü

Tecrübe: 290EP.

247

Sonuç Metini

*homurdanarak* Köylere katlanamıyorum . Nereye gidersen git etraf tehlikeler ile dolu.*homurdanarak* Daha neler olacak? Arılar! Ah! Sensin! Benim için arıları hallettin mi?

*puuh* Sağolasın. Artık arıların sayısı azaldığına göre yanlız başıma dışarı çıkabileceğim. Sanırım acelen var. Hadi sen devam et. Çok çok teşekkürler! *blubb*

GobiLinLer Tarafından KontroL EdiLen KurtLar

Görev veren: Devriye Baþý Roxellan

Seviye Aralığı: 8

Görev Hedefi

haritada Roxellan'ın olduğu yerden güney doğuda bulunan mısır çiftliğine git. 12 tane Kapaklar'ın Kurt Eğitmeni öldür ve Roxellan'a rapor ver.

Yok Et 12x Kapaklar'in Kurt Egitmeni

Tanımlama

Devriye Baþý Roxellan:

Zerakan'dan somut bilgiler alamadın mı? Mısır çiftliğinde bazı bilgileri toplamamız lazım. Öncelikle orada gördüğümün gerçek olup olmadığını kontrol etmem lazım. Mısır çiftliğine gizlice gittiğimde inanılmaz gelsede Kapaklar'ın Kurt Eğitmenini gördüm! Goblinler nasıl oluyorda Kurtları evcilleştiriyorlar acaba? Mısır çiftliğine git ve gerçekten Goblinlerin kurtları kontrol edip etmediğini kontrol et, 12 tanesini öldür.

[Oyuncu İsmi]:

Tamamdır! Anlaşıldı!

Devriye Baþý Roxellan:

Eğer bu doğruysa birinden birini bile kışkırtırsan hem kurt eğitmenleri hemde evcilleştirilmiş kurtlar birlikte saldırıcaklardır! İki kere dikkat etmen lazım yani! *mırıldanarak* Gerçekten....Kurtları evcilleştiren Goblinler... ilginç bir durum!

Görev Ödülü

Tecrübe: 371EP.

345

Sonuç Metini

Zerekan'ın bulmuş olduğu bu eşya neye yarar ki? Kurtların, Goblinler tarafından manipüle olmasıyla mı ilgilidir, acaba?... [Oyuncu İsmi], geriye döndün. Goblinler gerçekten kurtları kontrol mü ediyorlar?

Ne? Doğru mu?! İçimden ses bu işin çok kötü sonuçlanacağını söylüyor. Kurt eğitmenleri dışında taş atıcıları ve saldırganlarda mı vardı? *mırıldanarak* Lanet olsun neler oluyor?!

GobLin KompLosu

Görev Hedefi

Roxellan'ın karşındaki yoldan tekrardan mısır çiftliğine git. 7 tane Taş atıcı ve 7 tane Saldıran öldürüp Roxellan'a rapor ver.

Yok Et 7x Kapaklar'in Tas Aticisi

Yok Et 7x Kapaklar'in Saldirani

Tanımlama

Devriye Baþý Roxellan:

*Mırıldanarak* Taş atıcılar, Saldırganlar ve hatta Kurt eğitmenleri... Bir değişiklik için oldukça organize hareket ediyorlar. Ne planlıyorlar acaba? Öncelikle askeri birliklerini incelememiz gerekir! Mısır çiftliğine git ve yedi tane Taş Atıcı ve Saldıran öldür, güçleri hakkında bilgi sahibi ol!

[Oyuncu İsmi]:

Evet.

Devriye Baþý Roxellan:

Güçleri hakkında fikir sahibi ol. Kumandanlarının kim olduğunu öğrenebilirsen gerçekten iyi olacak! Pek iyi şeyler hissetmiyorum... Araştırmalarını tamamladığın zaman önce kumandanı öldürüp sonra kalan goblinleri oradan kovmalıyız...

Görev Ödülü

Tecrübe: 428EP.

398

Sonuç Metini

[Oyuncu İsmi], geri döndün. Onların askeri yetenekleri hakkında bilgi toparlayabildin mı? Kumandanı buldun mu?

Çok fazla savaşçıları yok ve savaş güçleri de o kadar etkileyici değil mi? Savaş değilde birşeyler mi arıyorlar gibi geldi sana? Beklediğimiz gibi Kellakpi adında bir kumandanları yok mu?! Bir şeyler tarafından ele geçirilmiş gibiler miydi?! Neler oluyor burda?! Neyse, iyi iş çıkardın! Sana güvenilebilir! Görevi gerçekten başarı ile tamamladın

SuçLı CharLes

Görev veren: Devriye Dianne

Görev Hedefi

Nostrati gölünde Charles ile konuş.

Tanımlama

Devriye Dianne:

Oh! Gerçekten mi? Charles eşyanın bende mi olduğunu söyledi? Oysa bu eşyayı ben hiç görmedim. Hmpf! Charles'ın böyle birisi olabileceğini hiç tahmin edememiştim. Hatırladığım kadarıyla eşyayı her zaman üzerinde taşır. Tekrar ona git ve sor, kesin ondadır.

[Oyuncu İsmi]:

Oooh... Şimdi ne oluyor? Peki, tamam!

Devriye Dianne:

Devriye Baş Yardımcısı Zerakan bizzat kendi Charles'a verdi. Bu süre boyunca Charles'ın üzerindeydi eşya.

Görev Ödülü

Tecrübe: 63EP.

58

Sonuç Metini

Grr... Grrr... Grrrr...

Gerçeeekten mi? Dianne kendisinde olmadığını mı söyledi? Ne? Bende mi olduğunu söylüyor? Hm...belki öyleydi, bilemiyorum. Sanki hafızamı kaybetmiş gibi hissediyorum. Hmm... belkide arıların yarattığı şoktan dolayıdır...

GobLin Sopasi

Görev veren: Devriyelerin Bakým Askeri Karus

Görev Hedefi

Mısır çiftliğinde Taş atıcıları ve Saldırganları öldürerek sekiz tane goblin sopası topla. Daha sonra bunları Karus'a ilet.

Topla 8x Goblin Sopası

Tanımlama

Devriyelerin Bakým Askeri Karus:

[Oyuncu İsmi]! Bir şey daha rica edecektim... Silah üretmek için gerekli malzemeler eksik... Goblinlerin şu ellerinde taşıdıkları sopaları varya, onlar işimize yarayabilir. Mısır Çiftliğine gidip sekiz tane goblin sopası topla lütfen. Sana güveniyorum!

[Oyuncu İsmi]:

Tamam! Sadece buysa sorun yok!

Devriyelerin Bakým Askeri Karus:

Çok teşekkürler! Gözcü birlik için epey yararlı olacak bu.

Görev Ödülü

Tecrübe: 257EP.

239

Sonuç Metini

Goblinler neden buraya geldiler acaba? Biraz dikkat mi çekmek istiyorlar acaba? Hiç bir sebep göremiyorum gerçekten. Ah, [Oyuncu İsmi]! Goblin sopaları konusu ne oldu?

Ah, teşekkürler! Sana borçlandım, [Oyuncu İsmi]!

Kumandan KeLLakpi

Seviye Aralığı: 9

Görev Hedefi

Mısır çiftliğine git ve Kellakpi'yi yok et. Roxellan'a gidip rapor ver.

Yok Et 1x Kellakpi

Tanımlama

Devriye Baþý Roxellan:

Şimdi! Araştırmalar bittiğine göre mısır çiftliğini burada ikamet etmekte olan çiftçiler için geri almalıyız! Bu bölgede halletmen gereken son görevi vereceğim şimdi! Mısır çiftliğine git, Kellakpi'yi öldür, bu sayede bütün Goblin organizasyonunu dağıtmış olursun. Kalanları biz halledeceğiz, anlaşıldı mı?!

[Oyuncu İsmi]:

Evet! Anlaşıldı!

Devriye Baþý Roxellan:

Zorlu bir rakip olabilir, oldukça dikkatli ol! Bol şans diliyorum, yola koyul haydi!

Görev Ödülü

Tecrübe: 182EP.

173

Sonuç Metini

Kellakpi'yi yenebildin mi, yoksa sana sorun mu çıkardı?

Gerçekten inanılmazsın! General Oliver'in güvenini gerçekten hak ediyorsun!

RoxeLLan'ın Raporu

Seviye Aralığı: 9

Görev Hedefi

Lonbaley Eğitim Kampı'ndaki General Oliver'e Roxellan'ın raporunu ver.

Topla 1x Roxellan'ın Raporu

Tanımlama

Devriye Baþý Roxellan:

Sen Kellakpi'yi halletmekle uğraşırken Zerakan'dan bir rapor geldi. Raporda Charles'ın kaybettiği cismin tasviri ve bir de resmi var. Burada Zerakan'ın raporunun bir özeti ve mısır çiftliğindeki araştırmaların sonucu var. Bunu biran önce Lonbaley Eğitim Kampı'ndaki General Oliver'e götürmen lazım!

[Oyuncu İsmi]:

Tamam, anladım!

Devriye Baþý Roxellan:

Tamam! Hemen yola çıkıyorum.

Görev Ödülü

Tecrübe: 265EP.

252

Sonuç Metini

Eğer tüm olaylara bakacak olursak kesin olarak söyleyebiliriz ki hareket halindeler... Armid'in söylediği eğer doğruysa eşyayı aramaya başlamışlar sanırım. Onlardan önce bunu bulmalıyız! Hm... geri gelmişsin... iyi iş çıkardın [Oyuncu İsmi].. Görevini başarılı ile tamamladın mı?

Oh! Roxellan bir rapor mu gönderdi? Ama?! Anlıyorum! Demek öyle! Sonunda gerçekten aktif hale geldi. Charles'ın kaybettiği cisim... Onu biran önce bulmalısın! Zannedersem bu çok önemli bir cisim. Bununla özel olarak ilgilen lütfen!

Affet ve Bir Daha Affet!

Görev veren: Acemi Asker Loriya

Seviye Aralığı: 10

Görev Hedefi

Lonbaley Eğitim Kampı Komutanı General Oliver ile görüş ve Loria'nın isteğini ilet.

Tanımlama

Acemi Asker Loriya:

Seksendokuzbinyüzkırkiki... Seksendokuzbinyüzkırkiki... Seksendokuzbinyüzkırkiki... Seksendokuzbinyüzkırkiki... Ah! Aah!!! Aaarrrgh!!! Kolum. Zannedersem kramp girdi! O kadar çalıştım ama henüz yüzbini aşamadım. Sihir daha neden gelmedi? Ah.. Artık yeter! [Oyuncu İsmi]! Burada komuta General Oliver'de değil mi? Ona benden bir haber iletebilir misin?

[Oyuncu İsmi]:

Evet

Acemi Asker Loriya:

Ona şunu ilet: Benim bir arkadaşım Loria, daha çocukken anne babasını kaybetti. Fakirlikten perişan oldu. Lejyoner olması gerçekten çok zor... Her zaman hedefine sağlam adımlarla ve inanarak ilerlemiştir. Bekle. İşte tam bu sırada gözyaşlarını salacaksın, tamam mı? Bir hata yüzünden müdür Moldun tarafından acımasızaca harcanıyor bu kız. Ondan biraz olsun merhamet dilemen gerekli! Sana güveniyorum!

Görev Ödülü

Tecrübe: 22EP.

22

Sonuç Metini

Arian, seni bir kez olsun unutmadım. Sadece bir kerecik daha görebilsem seni...

Bu [Oyuncu İsmi] değil mi? Ne var? Ah evet, daha çocukken Loria anne babasını kaybettii... Hm... Görünüşe bakılırsa bu savaşta kuvvetli durmaya çalışan iyi bir kız. Ama, işkence mi? Yapma lütfen! Yüzbin? Eğer gerçekten şerefli bir Derion Lejyoneri ise yüzbin değil birmilyon, yok hatta birkaç milyon defa yapmak zorunda kalacak! Bundan daha önemli görevler var.
http://www.onlypvp.co.cc

4Story Görev DetayLarı //
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-