Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Server Kurulumu Yardım

2 posters
YazarMesaj
Gilgamesh
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
Gilgamesh

Başarı : 827098
Rep Gücü : 90

Server Kurulumu Yardım Empty
MesajKonu: Server Kurulumu Yardım   Server Kurulumu Yardım I_icon_minitime4/2/2010, 21:12

Selam.Ben Hamachisiz bir server kurmak istiyorum.Bir kaç konuya göz attım ve çok karışık geldi.Daha sade anlatımı olan bir konu var mı?

Bana server kurmamda yardımcı olmak isteyen bilgili kişilere Oyun kadrosunda yer verilecektir.Oyun uzun soluklu olup Allah'ın izniyle hiç kapanmayacaktır.Oyunda parayla item falan olmayacak.65 Silahlarından 61 Zırhlarına kadar herşey NPC'lerde bulunacak.GM'ler sürekli online olup şehir merkezinde bekleyecek.Her Ulusa 2 GM verilecek.GM'ler ve TL'ler sürekli sizinle ilgilenecektir.Oyunda sürekli eventlar yapılacaktır.0 Lag ve 0 Bug'lu bir Server olacaktır.Oyuncuların mutluluğu GM'ler için ilk görev olacaktır.Böyle güzel bir server'da oynamak isterseniz Server'ı kurmamıza yardım edin.

Sevgiler & Saygılar
Gilgamesh
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
Gilgamesh

Başarı : 827098
Rep Gücü : 90

MesajKonu: Geri: Server Kurulumu Yardım   Server Kurulumu Yardım I_icon_minitime4/2/2010, 22:33

Yok mu yardım etmek isteyen?
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Server Kurulumu Yardım   Server Kurulumu Yardım I_icon_minitime5/2/2010, 10:13

Gerekli Kurumlar Forumdaki Metin2 Pvp Server Kurumlarinda Göstermektedir Oradan Takip Edebilirsin
Admin
Administrator
Administrator
Admin

Başarı : 1482582
Rep Gücü : 7771

MesajKonu: Geri: Server Kurulumu Yardım   Server Kurulumu Yardım I_icon_minitime14/2/2010, 11:17

Uzun süredir yenileme olmadıgı için çözülmüş konulara taşınıyor.

Sorun devam ederse yeni konu ile bildiriniz.

Kilit
http://www.pvpserverler.org

Server Kurulumu Yardım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-