Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Girişinizi Kontrol Edin Hatası

2 posters
YazarMesaj
Gilgamesh
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
Gilgamesh

Başarı : 827098
Rep Gücü : 90

Girişinizi Kontrol Edin Hatası Empty
MesajKonu: Girişinizi Kontrol Edin Hatası   Girişinizi Kontrol Edin Hatası I_icon_minitime5/2/2010, 21:58

Selam arkadaşlar.Ben 2 kere hamachili server kurdum fakat oyuna girmeye çalıştığımda ''Girişinizi Kontrol Edin'' hatası veriyor.Bu hatanın çözümünü söyleyene isterse + Rep isterse oyunda GM' Kadrosunda yer vericem.Acele edin lütfen.
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Girişinizi Kontrol Edin Hatası   Girişinizi Kontrol Edin Hatası I_icon_minitime6/2/2010, 22:54

Sana Msnden Anlattim Ben Onun Cözümü Yok Raini Silme Dedim Hatirlarsan Sen Silmissin Tekrar Kuracaksan Virtuali Falan Kaldir C Deki Mt2 Yide Sil Ve Tekrar Filesti Cikart Virtualide Tekrar Yükle Olmazsa Format At Baska Cozumu Yok Rain Üyeligi Player,Common Ve Account Kayıt Defterlerinin Ornegidir Onlar Gittimi Kayit Biter Üye Olmazsin Yani Dedigim Gibi Olmazsa Format Atman Gerekiyor Konuya Kilit...
Admin
Administrator
Administrator
Admin

Başarı : 1482582
Rep Gücü : 7771

MesajKonu: Geri: Girişinizi Kontrol Edin Hatası   Girişinizi Kontrol Edin Hatası I_icon_minitime11/2/2010, 12:32

Sorun çözülmüş konulara taşınıyor.

Sorun devam ederse yeni konu ile sorun paylaşım forumuna yazınız.

İyi ForumLar

Admin
http://www.pvpserverler.org

Girişinizi Kontrol Edin Hatası
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Girisinizi Kontrol edin..