Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Lütfen bu konuya ilgi gösterin rica ediyorum !

3 posters
YazarMesaj
ProMnyqGlbL12
9.Seviye Üye
9.Seviye Üye
ProMnyqGlbL12

Başarı : 1912000
Rep Gücü : -20

Lütfen bu konuya ilgi gösterin rica ediyorum ! Empty
MesajKonu: Lütfen bu konuya ilgi gösterin rica ediyorum !   Lütfen bu konuya ilgi gösterin rica ediyorum ! I_icon_minitime7/2/2010, 13:35

Arkadaşlar Hamachi diyorum.Bıktım artık.Sorularım cevapsız kaldı yada verilen cevaplar anlamsız.Biliyorum yapamayan birçok arkadaş var bu yüzden bizim "anlayabileceğimiz" tarzda bir kılavuz lazım.Ben aşağıya en sık karşılaştığım yada karşılaşılan hataları yazıyorum.

-Sunucuya bağlanacaksında kalmak
-Sunucuya bağlanırken hata
-Üyelik sitesinin açılmaması ( üstüne açılıyor diyorlar ) Bunu tam 10 tarayıcıda denedim
-Anlatımlarda mc.txt denmiş fakat sadece bu dosyayı klasöre attık sonra ne yapacağız ilahi ışıklarla felanmı gireceğiz oyuna ?
-Metin2 Clientinin tarihi.Binlerce defa sordum bu önemlimi diye ama öyle bir havalılarki kimi cevap bile yazmıyor kimisi bilmem diyor hatta farketmez diyenler var oyuna giremeyince susuyorlar.Bu konuda açıklama bekliyorum gerçekten önemlimi bende 2008 var şuan.

Bunları sadece ben değil bir sürü insan yaşıyor.Hamachi denen illetten (illet demeye başladık düşünün) bıktık usandık.Ki vps açmakta baya para tek yol hamachi oda sorunlu.
Üstüne sitemizde en çok hamachi pvp tanıtılıyor.

Umarım ses getirir bu... Oyuna bağlanırız artık
mavexer
11.Seviye Üye
11.Seviye Üye
mavexer

Başarı : 1926322
Rep Gücü : 306

MesajKonu: Geri: Lütfen bu konuya ilgi gösterin rica ediyorum !   Lütfen bu konuya ilgi gösterin rica ediyorum ! I_icon_minitime7/2/2010, 13:37

aynen arkadaşlar susmayın bi yardım pls
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Lütfen bu konuya ilgi gösterin rica ediyorum !   Lütfen bu konuya ilgi gösterin rica ediyorum ! I_icon_minitime8/2/2010, 11:06

1:Sunucuya bağlanacaksında kalmak

-KingOfDeviL:Oyun Kurucusu Degilsen Oyunun Acik Veya Kapali Oldugunu Bilemezsin Oyun Kurucusu İsen Protmap Bellirli Bir Süreden Sonra Kitleniyor Ve Baglanti Yapmiyor.
2:Sunucuya bağlanırken hata

-KingOfDeviL:Oyun Kurucusu İsen Oyun Dosyalari Kapalidir Yada Bazi Dosyalari Yanlis Yapmis Olabilirsin Kullanıcı İsen Oyunun Acik Veya Kapali Oldugunu Oyun Kurucusundan Ogrenebilirsin Yada Oyun Acikta Sen O Hatayi Aliyorsan Kurucunun Ya Protmapi Donmustur Yada Sendeki Mc İpsini Yanlis Yazmissinir.
3:Üyelik sitesinin açılmaması ( üstüne açılıyor diyorlar ) Bunu tam 10 tarayıcıda denedim

-KingOfDeviL: Oyun Kurucusu İsen Appserw Sorunu Yasiyorsan Pc Den Kaynaklanan Bir Seydir Yada Yapimlarinda Yanlis Yazilim Vardir Kullanici İsen Kurucunun Berki Sitesi Yoktur Sen Var Oldugunu bilirsin Bunu Sorman Lazim Yada Site Aciktir Sen giremiyorsan Senin Bilgisayarinin Explorer.exe Yani Enternet Sayfası Sorunudur Oda Senden Kaynaklanir.
4:Anlatımlarda mc.txt denmiş fakat sadece bu dosyayı klasöre attık sonra ne yapacağız ilahi ışıklarla felanmı gireceğiz oyuna ?

-KingOfDeviL: İlk Basta Metin2'yi Kuruyorsun Sonra Cin Yada Tr Exe İndiriyorsun Tr Exede Direk Kurmus Oldugun Metin2 cliendin İcine Atiyorsun Ve Mc İsimli Not Defterindeki İpyi silip Oyun İpsini Giriyorsun Ve Oyuna Baglaniyorsun Mc Exe si İle Cin Exede Honkong Ve Log hatasi Cozumleri Vardir Onlari Metin2 Cliendinin Pach Dosyasinin İcine Kopyaliyorsun Ve Sonra Exeyi Normal Metin2 Cliendinin İcine Atip Mc Not Defterindeki İpyi Silip Oyun İp sini Yazip Oyuna Giriyorsun..
5:Metin2 Clientinin tarihi.Binlerce defa sordum bu önemlimi diye ama öyle bir havalılarki kimi cevap bile yazmıyor kimisi bilmem diyor hatta farketmez diyenler var oyuna giremeyince susuyorlar.Bu konuda açıklama bekliyorum gerçekten önemlimi bende 2008 var şuan.

-KingOfDeviL Buda Dedigin İngi İlgisiz Konu Söylüyorsun Anlatmak İStedigin Belli Degil Tarihi Falan Önemi Yok

[size=18]KingOfDeviL
Konuya Kilit Gerekli Bilgiler Verilmistir...
[/size]
Admin
Administrator
Administrator
Admin

Başarı : 1482582
Rep Gücü : 7771

MesajKonu: Geri: Lütfen bu konuya ilgi gösterin rica ediyorum !   Lütfen bu konuya ilgi gösterin rica ediyorum ! I_icon_minitime11/2/2010, 12:30

Sorun çözülmüş konulara taşınıyor.

Sorun devam ederse yeni konu ile sorun paylaşım forumuna yazınız.

İyi ForumLar

Admin
http://www.pvpserverler.org

Lütfen bu konuya ilgi gösterin rica ediyorum !
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-