Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Napoleon: Total War

YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous

Napoleon: Total War Empty
MesajKonu: Napoleon: Total War   Napoleon: Total War I_icon_minitime8/2/2010, 18:15

Napoleon: Total War Oyun incelemesi ve tanıtımı

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Napoleon: Total War
Bir dakika, geriye bakıyorum şuan. Gördüklerimi açıklayayım; Shogun: Total War ve Mongol Invasion, Medieval: Total War ve Viking Invasion, Rome: Total War ve Barbarian Invasion ile Alexander, Medieval II: Total War ve Kingdoms, Empire: Total War ve Warpath’i görüyorum. Total War serileri tanışalı tam *10* sene olacak. Ek paketleri sayarsak on sene on oyun, Total War bizi hiç yalnız bırakmadı. Bundan sonra da bırakmayacak gibi gözüküyor. Çünkü yaklaşık iki ay sonra serinin yeni üyesi Napoleon: Total War evlerimize konuk olacak. Oyunu çıkmadan deneme fırsatımız oldu. Merakla beklenen oyuna sizler için bir göz attık. Ön incelemeye geçmeden önce aşağıdaki videoyu izlemenizi önermiyorum, şart koşuyorum.

“Benim düşmanım çoktur, benimle eşit olan yoktur. Zeytin ağaçları gölgesinde İtalya fethedilemez dediler… Firavunların ve Kralların bölgesi Mısır asla küçük düşürülemez dediler… Karların ve ormanların içindeki Rusya evcilleştirilemez dediler… Şimdi hiçbir şey söyleyemiyorlar. Benden korkuyorlar. Doğal bir felaket gibi, yıldırım ve ölüm saçan… Diyorum ki Ben Napolyon’um. Ben İmparatorum.”

Napoleon: Total War adına elde avuçta hiçbir şey yokken bu video bir anda çıkageldi. Total War’cılar videoyu nefeslerini 1
dakika 50 saniye tutarak izlediler. Ayrıca bilmedikleri bir gelişme de yaşanıyordu o sıra. Total War’cılar toplu nefes tutma rekoru kırarak Guinness Rekorlar’ı listesine adlarını yazdırdılar. Tabii ki mübalağa yapıyorum. Şimdi gereken şevki aldık haydin yazıya devam edelim.

Napoleon: Total War
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Medieval 2 Total War
» Shogun: Total War
» medieval 2 total war
» Empire: Total War