• Yeni kullanıcı login ekranı ve tek ID ile tüm sunucularımıza login olabilme,(Birkaç gün içerisinde aktif edilecek)
• Kullanıcı arayüzü daha kolay ve anlaşılabilir hale getirilmiş, yapılan bazı değişikliklerle birlikte, yeni arayüz sizlere kullanımınıza sunulmuştur,
• Haritayı kaydırma sistemi baştan ele alınmış ve yenilenmiştir. Ayrıca haritayı mouse ile kaydırma seçeneği eklendi,
• Sohbet paneli eklenmiştir. En az 1200 nüfusu olan oyuncuların yazabileceği bu panelde, genel sohbet ve birlik oyuncularının kullanabileceği sohbet paneli bulunmaktadır,
• Sunucu optimizasyonu yapıldı. Sunucuda kısa süreli bağlantı kopukları ve oyundan kendiliğinden atılma sorunları giderildi,
• Sunucu - İstemci iletişim protokolünde optimizasyon yapılmıştır.
• Yeni köy kurulma sisteminde, köyün alabileceği maksimum maden sayısını gösteren çember eklendi,
• Her köyün üretim miktarını ve mevcut asker sayısını oyuncuların görebileceği panel eklendi,
• Aynı birlikte ki oyuncuların birbirine karşı saldırı yapmaları engelleyen sistem getirildi.
• Oyuncu sıralamasında anıtı göstersen simgelerdeki görsel hatalar düzeltildi
• Gelen ve giden saldırılar bölümündeki hatalar düzeltildi.Bu sayfadaki sayısız tüm olayları rahatlıkla oyuncular görebilmektedir,
• Hangi köyde ne kadar askeriniz olduğu gösteren detaylı bir asker görüntüleme paneli bulumakta,
• sistem mesajlarındaki sorunlar, gelmeyen mesajlar düzeltildi.
• Savaş raporlarına karşı tarafın kazandığı savunma/saldırı puanı eklendi.
• Üretim hızı panelinde hangi köyünüzdeki askerlerin ne kadar tahıl harcadığını gösteren sistem eklendi.
• Erlikhan Ordusu daha agresif hale getirildi. Artık savunulması daha zor olacaktır!
• At üretimindeki görsel hata giderilmiş ve üretimin gerçek değeri üretim hızları tablosuna eklenmiştir