Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Arkadaşlar Denetim Masasından Güvenlik Merkezi Açılmıyor....!!??

+2
Admin
exqizme
6 posters
YazarMesaj
exqizme
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye

Başarı : 519040
Rep Gücü : 0

Arkadaşlar Denetim Masasından Güvenlik Merkezi Açılmıyor....!!?? Empty
MesajKonu: Arkadaşlar Denetim Masasından Güvenlik Merkezi Açılmıyor....!!??   Arkadaşlar Denetim Masasından Güvenlik Merkezi Açılmıyor....!!?? I_icon_minitime21/2/2010, 12:25

Arkadaşlar denetim masasından güvenlik merkezi açılmıyor...Tıklıyorum ekrana ne bi uyarı en bi bişey hiçbişi gelmiyo....

Yardım Ederseniz Sevinirim..!!!

Şimdiden Sağolun...
Admin
Administrator
Administrator
Admin

Başarı : 1482582
Rep Gücü : 7771

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Denetim Masasından Güvenlik Merkezi Açılmıyor....!!??   Arkadaşlar Denetim Masasından Güvenlik Merkezi Açılmıyor....!!?? I_icon_minitime11/3/2010, 18:20

Bu sorun bir çok arkadaşımızın sorunu. Ben format la kurtarıyorum bu sorunu Smile

Zor bulunan bir çözümü olsa gerek. Muhtelemen virüs etkidışı bırakmıştır
http://www.pvpserverler.org
harzemsah
18.Seviye Üye
18.Seviye Üye
harzemsah

Başarı : 853152
Rep Gücü : 100

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Denetim Masasından Güvenlik Merkezi Açılmıyor....!!??   Arkadaşlar Denetim Masasından Güvenlik Merkezi Açılmıyor....!!?? I_icon_minitime12/3/2010, 18:19

fotmattan başka çözüm yok bencede
SaNcArHaN
17.Seviye Üye
17.Seviye Üye
SaNcArHaN

Başarı : 1870106
Rep Gücü : 100

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Denetim Masasından Güvenlik Merkezi Açılmıyor....!!??   Arkadaşlar Denetim Masasından Güvenlik Merkezi Açılmıyor....!!?? I_icon_minitime14/3/2010, 15:54

exqizme demiş ki:
Arkadaşlar denetim masasından güvenlik merkezi açılmıyor...Tıklıyorum ekrana ne bi uyarı en bi bişey hiçbişi gelmiyo....

Yardım Ederseniz Sevinirim..!!!

Şimdiden Sağolun...

Arkadaşım Lütfen yazılarını Kalın ve renkli yapma.Bu yetkiye sadece Admin sahiptir.Bu tür yazılar forumda isyan anlamına gelir ve sonucu kötü olabilir yani BAN yiyebilirsin.

Soruna Cevap Vereyim: Pc 'nde virüs olabilir.Ya iyi bir virüs programı bulup o virüsü Pc'nden sil yada Format at anca bu şekilde olur.
http://mountbladetrk.eniyiforum.org
sansidoe
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
sansidoe

Başarı : 1117027
Rep Gücü : 110

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Denetim Masasından Güvenlik Merkezi Açılmıyor....!!??   Arkadaşlar Denetim Masasından Güvenlik Merkezi Açılmıyor....!!?? I_icon_minitime2/4/2010, 16:01

1. Hizmetler arasından güvenlik merkezini bulup çift tıklıyoruz.
2. Açılan pencerede başlangıç türü kısmını otomatik olarak seçiyoruz.
3. Uygula butonuna basıyoruz.
4. Başlat butonu aktif hale geliyor ve başlat butonuna basıyoruz.
5. Tamam yapıp pencereyi kapatıyoruz.
Artık devre dışı kalan Güvenlik Merkezi Hizmeti aktif hale geliyor. Bilgisayarınızı her açtığınızda otomatik olarak servis başlayacak ve sistemi denetlemeye devam edecektir.
Buraya ulaşmak için Başlat/çalıştır yolunu kullanarak çalıştır kısmına services.msc yazmanız gereklidir.Ancak bu sadece servisi çalıştırır servisin özelliklerinde kurtarma seceneğine her üç yere de hizmeti yeniden başlatı seciniz.
Sisteminizde virüs olma olasılığı yüksektir.Lütfen Öncelikle Combofix ile bir taramayı deneyin.Sorununuzu çözmek için daha sonra kis deneme sürümünü kurup taratın.
http://www.pvpserverler.org
yanoboy
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
yanoboy

Başarı : 20001
Rep Gücü : 0

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Denetim Masasından Güvenlik Merkezi Açılmıyor....!!??   Arkadaşlar Denetim Masasından Güvenlik Merkezi Açılmıyor....!!?? I_icon_minitime25/4/2010, 06:23

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ya arakadaşlar şimdi ben princo mt2 oynuyorum 1gün önce indirdim şimdi princo mt2 ye çift tıklıyorum ama ekrana gelmiyo ne yapabilirim

Arkadaşlar Denetim Masasından Güvenlik Merkezi Açılmıyor....!!??
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» FIFA 08 ID Merkezi
» Online Film Merkezi !..