Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

The Proelium Frontier.1-15 Pvp Hakkında Bilgi

YazarMesaj
»Jasticé*
28.Seviye Üye
28.Seviye Üye
»Jasticé*

Başarı : 3684192
Rep Gücü : 461

The Proelium Frontier.1-15 Pvp Hakkında Bilgi Empty
MesajKonu: The Proelium Frontier.1-15 Pvp Hakkında Bilgi   The Proelium Frontier.1-15 Pvp Hakkında Bilgi I_icon_minitime24/2/2010, 16:57

LvL 1-15 arası girebilirsiniz.(Ama 15 de gireriz biz).Pvp yaparken "kill"(karşı ırkı öldürmek) sayınız kadar stat point alırsınız.Bunlar nelerdir.Aşağıda hepsi yazıyor

1 çizgi = 1 kill
2 çizgi = 50 kills
3 çizgi = 300 kills
1 rütbe = 1.000 kills
2 rütbe = 5.000 kills
1 karo şekli = 10.000 kills
2 karo şekli = 20.000 kills
3 karo şekli = 30.000 kills
1 yıldız = 40.000 kills
1 kırmızı yıldız = 50.000 kills

Stat pointlerinizi Apulune deki Stardust Knight dan alabilirsiniz

Haritada lightlar Delphinian Fortress kalesinden oyuna başlar
Haritada darklar Paroutian Fortress kalesinden oyuna başlar

Burada önemli bir nokta var ve uymazsanız banlanma riskiniz var.Hangi taraf olursa olsun karşı kaleye girip masum insanları öldüremez ve savaş halinde olan insanların tekrar doğduğu yerde pusuya yatamazsınız.

Buradaki en önemli olay haritanın ortasında bulunan Altar ı ele geçirmenizdir.Öenmli not:Altarı yıkmak için büyü kullanmayın hiçbir işe yaramaz Defenders/Guardians, Fighters/Warriors, Rangers/Assassins bunlar iş yapar yani yıkabilir ama Mage/Pagan, an Archer/Hunter Priest/Oracle lar altarı yıkma konusunda başarılı değillerdir.İşte buyurun 1-15 haritası aşağıda görsel olarak daha iyi anlarsınız.

ne yazı yazdım be kendime şaşırdım umarım iyi anlatabilmişimndir arkadaşlar.Sorularınız olursa bekliyorum
http://www.onlypvp.co.cc

The Proelium Frontier.1-15 Pvp Hakkında Bilgi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-