335577 1.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : nereye Mesaj Sayısı : 22 Başarı : 85013 Rep Gücü : 0
| Konu: Admin bakar mısın ?? 2/3/2010, 17:06 | |
| Bişi söleyeceğim sw nize gm alımı varsa ücret karşılığı gm lik alabilirim ama güveniyorsanız daha önce 2 hamachi bir vps de gm liğim var yaşım 19 servinizdeki level verme sistemini beğeniyorum sw açmaya ram im yetmediği için açamıyorum ne yazıkki.Lag konusunda bazı çözüm önerilerim var öncelikle yere item atmayı kapatmak en iyi çözümdür depoya koyarlar ya da yapılamıyorsa yere atanlara dc vermek veya msn ye uyarı göndermek özellikle sahte msn den girenlerin banlanması en iyi çözüm olur.Modluk yaptığım serverlerin ismi bodrummt2 (hamachi) (kapalı) justmt2vps (sandıklı just değil gm li just bu ve hamachi değil)anadolumt2 (hamachi şekli) şu an bu sw lerin çoğu kapalı veya bozuk veya çökmüş durumda.Gm liğe uygun görürseniz msn em [url=mailto://kerem.okhan@hotmail.c om]kerem.okhan@hotmail.c om[/url] (ltfn gmlik hariç mesaj atmayınız msn bozuk ztn windowslive.com dan giriyorum bunu üyelere söylüyorum)Oyundaki bir başka problem ise lv kasmışların daha yeni çar açanlara saldırması bundan şikayetci bir çok kişi var bunu önlemek için o kişilere söylüyorum pvp nizi barışa alın düşmana değil
En son 335577 tarafından 2/3/2010, 17:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
335577 1.Seviye Üye
| Konu: Geri: Admin bakar mısın ?? 2/3/2010, 17:07 | |
| ve server şu an kapalımı ? ben de sunucu hatası veriyor | |
|
335577 1.Seviye Üye
| Konu: Geri: Admin bakar mısın ?? 2/3/2010, 17:13 | |
| mesaj sayımı yükselteceğim yükseldiği zamanda kbl edermisiniz bilmem ama öncesinde alıcaksanız 100kontör verebilirim | |
|