Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

--JustMt2-- Hamacisiz açık koşşşşş

5 posters
YazarMesaj
sniper7106
12.Seviye Üye
12.Seviye Üye
sniper7106

Başarı : 1391464
Rep Gücü : 398

--JustMt2-- Hamacisiz açık koşşşşş Empty
MesajKonu: --JustMt2-- Hamacisiz açık koşşşşş   --JustMt2-- Hamacisiz açık koşşşşş I_icon_minitime4/3/2010, 20:02

Evet Arkadaşlar Yoğun İstek Üzerine Konuyu Tekrar Açdım Bazıları Konuyu Açmış Ama Detaylı Bilgi Vermemiş.
Oyun Şimdi Offline Ama Ben Yinede Siteyi Vericem.

Oyun İle İlgili; Arkadaşlar Bu Oyun Mütiş Bi Pvp Server Ama 7/24 Açık Değil Hiç Lag Yok(Tabi Sandık Açıp İtemleri Yere Atmadıkça).Oyunu Kurucusuyla Konuştum Ve 7/24 Açık Olmasıyla İlgili Bazı Şeyle Söyledi Örneğin,Oyunun IP Si Var Ama Sabit Değil Yani Hergün Değiştiriliyor.
P.tesi Gününden Sonra Oyuna Sabit Bir IP Ayarlanıp Kurulucakmış Ve 7/24 Açık Olabilicekmiş.
Benim Bildiğim Herşey Bunlar Umarım Bi Yardımım Olmuştur.

Site; [url=http://www.just-mt2.tk/]http://www.just-mt2.tk/[/url] (Site Açık Değil Durmadan Cvp Yazmayın Lütfen Site Açık Değil Die).

++++ rep plsss--JustMt2-- Hamacisiz açık koşşşşş Icon_king --JustMt2-- Hamacisiz açık koşşşşş Icon_king --JustMt2-- Hamacisiz açık koşşşşş Icon_king --JustMt2-- Hamacisiz açık koşşşşş Icon_king
SiwLquicK
11.Seviye Üye
11.Seviye Üye
SiwLquicK

Başarı : 1269204
Rep Gücü : 134

MesajKonu: Geri: --JustMt2-- Hamacisiz açık koşşşşş   --JustMt2-- Hamacisiz açık koşşşşş I_icon_minitime5/3/2010, 09:11

üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
karacaa2
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye

Başarı : 155038
Rep Gücü : 0

MesajKonu: Geri: --JustMt2-- Hamacisiz açık koşşşşş   --JustMt2-- Hamacisiz açık koşşşşş I_icon_minitime5/3/2010, 10:05

f
Casstiel
6.Seviye Üye
6.Seviye Üye
Casstiel

Başarı : 491104
Rep Gücü : 50

MesajKonu: Geri: --JustMt2-- Hamacisiz açık koşşşşş   --JustMt2-- Hamacisiz açık koşşşşş I_icon_minitime5/3/2010, 10:34

asdasd
a4 tech
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye

Başarı : 425075
Rep Gücü : 0

MesajKonu: Geri: --JustMt2-- Hamacisiz açık koşşşşş   --JustMt2-- Hamacisiz açık koşşşşş I_icon_minitime5/3/2010, 10:39

tşk

--JustMt2-- Hamacisiz açık koşşşşş
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-