Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

NPC ARIYORUM!!Bİ BAKARMISINIZ ARKADAŞLAR

YazarMesaj
eexxuupp86
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye

Başarı : 600069
Rep Gücü : 40

NPC ARIYORUM!!Bİ BAKARMISINIZ ARKADAŞLAR Empty
MesajKonu: NPC ARIYORUM!!Bİ BAKARMISINIZ ARKADAŞLAR   NPC ARIYORUM!!Bİ BAKARMISINIZ ARKADAŞLAR I_icon_minitime7/3/2010, 22:49

Merhaba arkadaşlar , pvp server kurdum fakat , SEYİS ISINLAYICI npclerım turkce degıl......... Iyı bır server olması ıcın serverımın reklamını yapamıorum tam hazır olmadıgı için NPC ARIYORUM!!Bİ BAKARMISINIZ ARKADAŞLAR Icon_rolleyes Turkce seyıs yada userlere at verıcek npc arıorum bı kac tane buldum ama sorunluydu npclerı acamadım.....Dikkatımı ceken şu Bı cok vps serverlerde seyıs ve ısınlayıcıların turkcelerı var fakat local serverde yokNPC ARIYORUM!!Bİ BAKARMISINIZ ARKADAŞLAR Icon_sad nette bır turlu bulamadım umarım sız bana yardımcı olursunuz nasıl yapmalıyım bılmıorum turkceye cevırıyım dıorum dosyalar bozuluyor , kafam karıstı gecemı gunduzume katıyorum ama nafile ..Sonuc alamıyorum..bu arada Sayın Adminlerim konumu sabıt yaparsanız , bana cok yardım etmıs olursunuz....Şimdiden tskrler....
Misafir
Misafir
Anonymous

NPC ARIYORUM!!Bİ BAKARMISINIZ ARKADAŞLAR Empty
MesajKonu: Geri: NPC ARIYORUM!!Bİ BAKARMISINIZ ARKADAŞLAR   NPC ARIYORUM!!Bİ BAKARMISINIZ ARKADAŞLAR I_icon_minitime8/3/2010, 12:29

Sitede Metin2 Pvp Server Kurumlarinda Benim Yapmis Oldugum Kurumda Hazir Npc Tr Lestirme Ve Hazir İtem Shoplar Bulunmaktadir Lütfen Konuyu İnceleyiniz Konu Kilitlenmistir...

NPC ARIYORUM!!Bİ BAKARMISINIZ ARKADAŞLAR
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-