Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

COK ACIL YARDIMIZA IHTIYACIM VAR

YazarMesaj
eexxuupp86
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye

Başarı : 600069
Rep Gücü : 40

COK ACIL YARDIMIZA IHTIYACIM VAR Empty
MesajKonu: COK ACIL YARDIMIZA IHTIYACIM VAR   COK ACIL YARDIMIZA IHTIYACIM VAR I_icon_minitime12/3/2010, 13:19

[b]MERHABA ARKADASLAR BEN YENI PVP SERVER KURDUM SERVERI ACTIM FAKAT ÇÖL SOHAN DAGI VE BI COK ISINLANMA BOLGERI KAPALI SORUNUN PORTMAP OLDUGUNU DUSUNEREK BI COK PORT MAP DENEDIM AMA HALA DUZELMEDI SUAN ICINDE 40 PORT YANI ISINLANMA BOLGELERI OLAN PORTMAP KULLANIOYORUM AMA HALA SORUN DEVAM EDIOR BANA ACIL YARDIM EDERSENIZ COK SEVINIRIM BILGINIZE VE BU FORUMA GUVENIORUM ARKADASLAR [/b] aşkböcüğü
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: COK ACIL YARDIMIZA IHTIYACIM VAR   COK ACIL YARDIMIZA IHTIYACIM VAR I_icon_minitime13/3/2010, 12:43

Bugsuz Protmap Bulacaksin Ben Sana Link Vereyim İndir Bunu Kullan Bütün Maplar Sorunsuz Çalişmakta Olacaktir.
Link:
eexxuupp86
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye

Başarı : 600069
Rep Gücü : 40

MesajKonu: Geri: COK ACIL YARDIMIZA IHTIYACIM VAR   COK ACIL YARDIMIZA IHTIYACIM VAR I_icon_minitime13/3/2010, 17:22

cok tesekkurler
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: COK ACIL YARDIMIZA IHTIYACIM VAR   COK ACIL YARDIMIZA IHTIYACIM VAR I_icon_minitime15/3/2010, 13:03

Önemli Degil Konuya Kilit.

COK ACIL YARDIMIZA IHTIYACIM VAR
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» YAriminiZa ihTiyacim vaR
» Acil