Local Server Tüm Bilgiler Tek Başlıkta! Alıntııı...
Yazar
Cinsiyet : Nerden : nereye?.) Mesaj Sayısı : 771 Başarı : 2213436 Rep Gücü : 391
Konu: Local Server Tüm Bilgiler Tek Başlıkta! Alıntııı... 13/3/2010, 14:27
Sandıktan 5.Efsun Çıkarma Ayarı Yapma
Evet Bazı Sw Lerin Shopları Yok veya Site Yavaş Olduğundan Shopa Girmiyor..Bu Ayar Sayesinde Bir Sandğıa 5.Efsunu Eklices Yani Sandığa Sağ Tıklayınca 5.Efsun Çıkacak Neyse Konuya Geçelim
İlk Önce Bunu İndirin ! [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
11000 = Kurt 11010 = Domuz 11020 = Ayı 11030 = Kaplan
İtemler Envarterde Gözükmez Ama İsmi Gözükür İsmine Sağ Tıklayın..
Yararlanıpta teşekkür ve pokemnumu level artırmayana helal etmiyorum ByMeRTaSkO
Oyuna Başlangıç Ayarları Ekleme ( 3.El 2Kat Expİtem Ele Geçirme)
Sonunda Bunuda Buldum Artık İstediğinizi Ekleyeceksiniz Resim Herseyi Açıklıyor 2.kat exppara felan eklicez
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1255x550.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1267x637.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1440x900. This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 844x636.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1027x790.
Locale Noel Ağacı ve Çorap Ekleme [Resimli Anlatım]
Serverine Eğlencemi katmak İstiyorsunuz Bu Tam Size Göre
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1033x588.
Verdiğim Dosyayı İçine Atıyoruz Evet Diyoruz Servere Reboot Atıyoruz.. This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 981x745.
Çorap Droplarını Açmak İçin : /e xmas_sock 1
Ağacı Getirmek (Sohanın Ortasına Gelir) : /e xmas_tree 3
Evet Çoraptan Çıkan İtemleri Değişmek İstiyorsanız Yazın /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/
special_item_group bulun açın içini
50010 diye arattın orda çıkan itemler var istediğiniz kodu ekleyebilrsiniz..