Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Edsunları Nasıl Ayarlıyacam

2 posters
YazarMesaj
aykut0202
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye

Başarı : 742995
Rep Gücü : 0

Edsunları Nasıl Ayarlıyacam Empty
MesajKonu: Edsunları Nasıl Ayarlıyacam   Edsunları Nasıl Ayarlıyacam I_icon_minitime19/3/2010, 11:12

Arkadaşlar siteyi falan ayarladım ama efsun ayarını nasıl yapıcagımı bilmiyorum item_attr den yapacasın dediler ama anlamadım bir anlatırmısınız birde benim sw de lonca kurulmuyor bekçiye tıkladımda hiçbişi olmuyor packı varsa verirmisiniz şimdiden saolunEdsunları Nasıl Ayarlıyacam Icon_question Edsunları Nasıl Ayarlıyacam Icon_smileEdsunları Nasıl Ayarlıyacam 501190
aykut0202
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye

MesajKonu: Geri: Edsunları Nasıl Ayarlıyacam   Edsunları Nasıl Ayarlıyacam I_icon_minitime19/3/2010, 16:51

yapabilecek yokmu Edsunları Nasıl Ayarlıyacam 387613
eexxuupp86
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye

Başarı : 600069
Rep Gücü : 40

MesajKonu: Geri: Edsunları Nasıl Ayarlıyacam   Edsunları Nasıl Ayarlıyacam I_icon_minitime19/3/2010, 22:06

bende var arkadasım hepsını kedım ayarladım sana lınk hazırlıyabılırım ıstersen ne cok ne az krıtık 75 hp 15k savunmalar ıse 15 dıger lerı 10 15 arası

fazla olmasını tavsıye etmem savunmaların nıe dersen oyunun dengesı bozuluyor :S
aykut0202
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye

MesajKonu: Geri: Edsunları Nasıl Ayarlıyacam   Edsunları Nasıl Ayarlıyacam I_icon_minitime20/3/2010, 11:29

saol kardesim bir anlalatabilirsen bende yapayım
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Edsunları Nasıl Ayarlıyacam   Edsunları Nasıl Ayarlıyacam I_icon_minitime22/3/2010, 18:38

İtem_attr ve item_arr diye dosyalar var Navicat/Player/item_attr veya item_arr bu sekidle olmaya bılırde ısmını unuttum onların ıcındee solda yazılanları tr cevır ve demek ıstenelenı ayarla usten lv1 lv2 lv3 lv4 lv5 var bunların oldugu yere bastakı yazmak ıstedıklerıne lv1 ile lv5 kadar yazmak istedigini yaz en fazla 20k civari bazilarinda ona dikkat et oyuna gırdıgınde - olabiliyor ve bu sekılde olmamamısını ıstıyorsan item_attr ve item_arr öyleydi galiba onun ıcındekılerı farklı bır not ıtıne kayıt et oyle durumda kopyala
aykut0202
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye

MesajKonu: Geri: Edsunları Nasıl Ayarlıyacam   Edsunları Nasıl Ayarlıyacam I_icon_minitime31/3/2010, 12:24

saol yaptım sayende Edsunları Nasıl Ayarlıyacam 52115
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Edsunları Nasıl Ayarlıyacam   Edsunları Nasıl Ayarlıyacam I_icon_minitime2/4/2010, 11:33

Önemli DegiL Konuya Kilit.

Edsunları Nasıl Ayarlıyacam
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-