NoNaMe 60.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : izmir Yaş : 32 Mesaj Sayısı : 3307 Başarı : 65160121 Rep Gücü : 15423
| Konu: #####MysT Ko Adream Server 7 Usere 1 GM ##### 1/4/2010, 12:57 | |
| MYST KO Adream -Maradondaki Bosları sildim -Andream Cz ye uyarlandı -Andreamda İsim Geçiyor -Ölünce Exp gitmiyor -Adam kesince Gelen np 50 -Adam kesince giden np 25 -Anti Sh korumalı -Düpecilere oto ban -Kesinlikle Tüm charlar eşit -Tüm boslardan 3 çeşit quinq item düşüyor -Oto itemli başlama -59 lwl den başlama -100 np sembol dağıtımı -Oto grade -oto np sembol -oto kayıt -Ally Bugu Çözüldü -Bu db de hile denilen şeyi yapamazsınız -okcudenen birşey yok niye yok çünkü --Ok db den silindi --Okçu skillerin demageleri 0 landı -Atrosun np sini sildim çünkü andreamda bi yer var hep düşüyor : -Ama rioteninki duruyor -Ayrıca İnn ve sunduresin np lerinide sildim çünkü arkaya kaçıp np kasanlar oluyor -Guardlar 1000-1500 arasında vuruyor -Aslında Vuruyormu tam kontrol edemedim orasını siz düzeltirsiniz artık -Şimdi Tüm charların awantajını geçecem --Rogueler Spike Turus Cut shock hepsi güçlendi --Warriorlar Attackları çok --İntçi priestller Devrilemez Tanklardır --Str Ci priestler Defansları Çok olunca Ölmeye gelmiyorlar çünkü walkryler int istemiyor --Mp ci mageler Çok avantajlı many** klitleyip many** koyuyorlar --İntçi mageler mp ciler kadar olmasada Gine iyi klitliyorlar -Tüm charlar Eşit - -SC ler bitinbce dropları maradonda var -Aynı zamanda Emc ve Lüferde Hiçbir yaratık yok -Exp sorunu yok çünkü andreamda lwl düşme yokü -Db ten sheller kaldırıldı -Walkrylerin defansı 100 e düşürüldü -Tüm takılar max +1 Çünkü +2 +3 +4 +5 Db de yok [Felankor ring hariç] -Maradonda 4 Güçlü bos var Felankor - İsilion - Ultima - Ego -Felankordan +5 Rof düşüyor %10 ihtimalle -İsiliondan +4 rof düşüyor %100 -Ultimadan +3 Rof düşüyor %100 ihtimalle -Egodan +2 Rof düşüyor %100 ihtimalle Hepsi Sadece Bir kere düşüyor Ancak Birdahaki resette tekrar düşebiliyor -Pus Uyumlu -Gem İtemleri Kırdırma Yeri var -Petler eklendi -Gem kırdırma yeri eklendi -Gem taşları eklendi -Okçu lar yok artık **** yok çünkü ne ok nede okçu skilleri var. Hamachi:MisTKo Şifre:1 İP:5.10.211.10 | |
|
ßyScaLe 29.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : CeheNNeM Yaş : 29 Mesaj Sayısı : 701 Başarı : 8811081 Rep Gücü : 5049
| Konu: Geri: #####MysT Ko Adream Server 7 Usere 1 GM ##### 2/4/2010, 12:03 | |
| | |
|
sansidoe 5.Seviye Üye
Cinsiyet : Nerden : izmir Yaş : 30 Mesaj Sayısı : 124 Başarı : 1117027 Rep Gücü : 110
| Konu: Geri: #####MysT Ko Adream Server 7 Usere 1 GM ##### 3/4/2010, 09:53 | |
| | |
|