Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Arkadaşlar hamachi server açtım sitesi kaldı www dosyasını nerden bulacam yardım pls

2 posters
YazarMesaj
jaka459
7.Seviye Üye
7.Seviye Üye

Başarı : 1201187
Rep Gücü : 3242

Arkadaşlar hamachi server açtım sitesi kaldı www dosyasını nerden bulacam yardım pls Empty
MesajKonu: Arkadaşlar hamachi server açtım sitesi kaldı www dosyasını nerden bulacam yardım pls   Arkadaşlar hamachi server açtım sitesi kaldı www dosyasını nerden bulacam yardım pls I_icon_minitime1/4/2010, 12:57

lütfen msn den veya link atın bueun msn [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Arkadaşlar hamachi server açtım sitesi kaldı www dosyasını nerden bulacam yardım pls Icon_sad
mrfederal
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
mrfederal

Başarı : 71020
Rep Gücü : 20

Arkadaşlar hamachi server açtım sitesi kaldı www dosyasını nerden bulacam yardım pls Empty
MesajKonu: Geri: Arkadaşlar hamachi server açtım sitesi kaldı www dosyasını nerden bulacam yardım pls   Arkadaşlar hamachi server açtım sitesi kaldı www dosyasını nerden bulacam yardım pls I_icon_minitime6/4/2010, 18:26

Arkadaşlar Bu Çok Basit Bir Üyelik
Sistemi.Özellikle Siteyle Uğraşamayanlar Sadece Üyelik Alabilelim
Diyenler İçin İdeal Bir Panel..

Kurulum : ..

Çok Basit xampp Veya Apachserv İçin Gerekn Yere Atın ve Config De Ki
Kısımı Kendi Hamachi İp ADresinizin .100 Lü ŞEkilde Yazmanız Yeterli..

Buyrun Linkk...

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

YAZDIĞIM HERŞEY ALINTIDIR...
*Not:Bu paneli bende kullanıyorum hiçbir sorun yok.Sadece kayıt sayfası zaten bu bence fazla ugrasma siteyle falan Smile

İyi oyunlar

Arkadaşlar hamachi server açtım sitesi kaldı www dosyasını nerden bulacam yardım pls
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-