Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Yardım edene 20 kontür yada 65 lwl chat vercem

YazarMesaj
sole9
9.Seviye Üye
9.Seviye Üye
sole9

Başarı : 1180743
Rep Gücü : -230

Yardım edene 20 kontür yada 65 lwl chat vercem Empty
MesajKonu: Yardım edene 20 kontür yada 65 lwl chat vercem   Yardım edene 20 kontür yada 65 lwl chat vercem I_icon_minitime1/4/2010, 15:08

Arkadaslar bana hamhili hazır bi sw verene 20 kontür veya Metin2 tr de 65 lwl char vercem ama bana pack kını yani tüm dosyalarını üşenmeden atana vercem ama ilk ten atcak olursa tak die vercem char siteyene ise msn sinide vercem
verenler [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] eklesin ama hiç üşü mede atana vercem .Yardım edene 20 kontür yada 65 lwl chat vercem 740608 ..!
Misafir
Misafir
Anonymous

Yardım edene 20 kontür yada 65 lwl chat vercem Empty
MesajKonu: Geri: Yardım edene 20 kontür yada 65 lwl chat vercem   Yardım edene 20 kontür yada 65 lwl chat vercem I_icon_minitime3/4/2010, 12:33

Nasil yani Hazir Server İstiyorsun Kendin Kuracaksın Yada Baskasi Kurar Ccok SAcma Konu Aciyorsunuz Lutfen Konunuzu Düzeltiniz.

Yardım edene 20 kontür yada 65 lwl chat vercem
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-