Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

YENİ BİR ÇİN OYUNU VPS

2 posters
YazarMesaj
koti42
55.Seviye Üye
55.Seviye Üye
koti42

Başarı : 8857385
Rep Gücü : 2891

YENİ BİR ÇİN OYUNU VPS Empty
MesajKonu: YENİ BİR ÇİN OYUNU VPS   YENİ BİR ÇİN OYUNU VPS I_icon_minitime15/4/2010, 18:46

Daha önceden paylaşıldı biliyorum.Ben sadece biraz daha derlemesini yapiyim dedim.Resimlerle de destekliyim dedim.

27.12.2009 tarihinde bu konuyu açıyorum.Sonradan kapanırsa mesuliyet kabul etmem.!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Fkyt2 yeniden açılmıştır.Bu yüzden ip adresi değiştiği için Türkçe yamada da yenilenme yapılmıştır.Yeni Türkçe yama eklenmiştir.!(23.01.2010)

Konu Düzenlemesi (25.02.2010)

NPCLER:
YENİ BİR ÇİN OYUNU VPS 33p3vye

LİNKLER:
YENİ BİR ÇİN OYUNU VPS 2i1h0tchttp://www.fkyt2.cn/
YENİ BİR ÇİN OYUNU VPS 2dl258whttp://www.fkyt2.cn/regist.php
YENİ BİR ÇİN OYUNU VPS 2rxk4rbhttp://www.fkyt2.cn/test_/default.php

Kayıt Sayfası Türkçe Çeviri ve Örnek :
YENİ BİR ÇİN OYUNU VPS Jpetlg

YENİ BİR ÇİN OYUNU VPS 2monvyt
(Not: Bu üyeliği aldım isteyen girip bakabilir. ID:turkmmo5 / Şifre:123456789)

Fkyt2 Türkçe Launcher (Linklerden herhangi birini indirebilirsiniz.Hepsi tr yamadır.Sadece siteler farklıdır.Alternatif olsun diye.):
YENİ BİR ÇİN OYUNU VPS 33zfaz4

YENİ BİR ÇİN OYUNU VPS Rhle8k

YENİ BİR ÇİN OYUNU VPS 2uf6aaf

YENİ BİR ÇİN OYUNU VPS 2ry22wn

YENİ BİR ÇİN OYUNU VPS 2e4hyjd

Türkçe Yama Kurulumu: Metin2 tr yi yükleyin.Hiç birşeye dokunmadan tr yamanın içindekileri metin2 tr klasörünün içerisine kopyalayın.Sonra Fkyt2.exe ile oyuna giriş yapın.
Videolu Anlatım İçin Buraya Tıklayınız.
TR Yamanın içine pack dosyası eklenmiştir.Böylelikle log hatası çözülmüştür.

YENİ BİR ÇİN OYUNU VPS 30wuuj4

Azrail sandığı metinlerden çıkabiliyor.Aynı şekilde siyah çelik,+9 lvl zırhlar +5 +6 taşlar vs. (Not: +5 taşlar +80% güç verirken +6 taşlar +35% güç vermektedir.Bu yüzden +5 taşlar pahalıdır.)
Para kasmak normal.Arada sırada lag olabilir.Oyundan bazen atabiliyor.Mükemmel ayakkabılar için 5 karşı atak , 3 kılıç ve 3 çift el stratejisi istiyor (Yanılıyorda olabilir. YENİ BİR ÇİN OYUNU VPS Smile). Kuledeki demirci 200m e yapıyormuş diye duydum.Max. 2500hp %15 kritik %15 delici %15 zehirleme %30 büyü hızı vs geliyor.

Ekleme : Serverda 90 lvl silahları açılmıştır.İkinci epic armor zırhı oluşturulabilinmektedir.80+ itemlerde + basarken item istemektedir.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Server Durumu: YENİ BİR ÇİN OYUNU VPS Status.php?dns=122.224.52
Sitede bazen yoğunluk olabilir.!
justenca
43.Seviye Üye
43.Seviye Üye
justenca

Başarı : 5874294
Rep Gücü : 4353

YENİ BİR ÇİN OYUNU VPS Empty
MesajKonu: Geri: YENİ BİR ÇİN OYUNU VPS   YENİ BİR ÇİN OYUNU VPS I_icon_minitime15/4/2010, 18:52

alıntı yapmısısn birde konu acılmıstı

YENİ BİR ÇİN OYUNU VPS
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-