Metin2 Private Serverler, Metin2 Private Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

YENİ BİR PVP SERVER PAYLAŞİYORUM

YazarMesaj
koti42
55.Seviye Üye
55.Seviye Üye
koti42

Başarı : 8857385
Rep Gücü : 2891

YENİ BİR PVP SERVER PAYLAŞİYORUM Empty
MesajKonu: YENİ BİR PVP SERVER PAYLAŞİYORUM   YENİ BİR PVP SERVER PAYLAŞİYORUM I_icon_minitime15/4/2010, 19:09

2 Aydır Üzerinde Çalıştığımız Ve RTA Oyun Projesi Olarak Adlandırdığımız. M2-TR Metin2 Private Server An Itibari Ile Açılmıştır.

Ekibimiz Ve M2-TR
Ekibimizde Tamamen Bu Işte Tecrubeli 3 Kişi Bulunuyor.
Shorty - AmoRaL - Abygail

Sunucu Tamamen Kendimize Ait Ve FreeBSD amd64 Işletim Sistemi Kurulu. Kernellarda Yaptığımız Değişikliklerle Sunucudan Aldığımız Verimi 2 Kat Daha Arttırdık.

Sizlere Burdan Hiç Lag Olmiycak Dememiz Yanlış Olur Çünkü. Herşeyin Standart Bir Kapasitesi Vardır. Bu Kapasite Dolduğunda Daha Fazlası Eklenemez.Bu Yüzden Lag Başladığında Emin Olun Ekibimiz Bu Problemin Üstesinden Gelebilir.

M2-TR Oyun

Öncelikle Private Server Kolay Olur Felsefesiyle Yaşayan Arkadaşlar Hiç Okumasınlar Bu Konuyu Çünkü. Yapmış Olduğumuz Server Diğer Serverlar gibi 1 Gunde Duzenlenip Açılmış Bir Oyun Değildir. Az Cok Bizi Tanıyanlar Bu Projenin Kaç Aydır Düşünüldüğünü Bilirler. Bunu Zaten Oyun Içerisinde Oynayan Arkadaşlarda Görüceklerdir.

Örnekli Olarak Anlatayim Sizlere. Normal Bir Private Servera Girdiniz Ve Herşey Npcde Itemlerinizi Aldınız NPC'ye Tıkladınız Skilleriniz Full P Oldu Sıra Geldi VS Yapmaya. Fakat Bir Durum varki Herkez Eşit. Kim Daha Önce Vurursa Yada Kimin Oyunculuğu iyi ise o kişi VS Kazanıyor. Tabi Bu Durum En Fazla 1-2 gün Devam Ediyor. Ya Oyun Kapanıyor. Yada Oyuncu Sıkılıp Başka Bir Server Arayışlarına Giriyor.

Bizim Serverimizda ise Exp Kasma Orta Item Yapma Orta Seviyede. Yanı Ortalama Olarak Hesaplarsak 1 Oyuncu oyuna Girdiğinde En Fazla 1.5 Haftada 99 LvL Olup Item Ve Skillerini Tamamlayabilir. Bu Oyuncu Hem Oyunda Geçirdiği Vakitten Zevk Alıyor. Hemde Eğlenebiliyor.

Son Olarak Zevkler Ve Renkler Kesinlikle Tartışılmaz. Biz Buraya Nekadar Söyle Böyle Yazsakda Insanlarin Zevkleri Farkli Bir Durum Ortaya Çıkarabiliyor.

Server Özelliklerine Gelirsek.
LeveL Kasmak Ortada Derecede Yani Bir Oyuncu Gunde Ortalama 5 Saat Exp Kassa 1 Haftada 99 Level Olabilecek Bir Durumda.

Item Ve Para Durumu Ise Orman Ve Buz Zindanındaki Yaptığımız Düzenlemeler Ile Kolay Ile Orta Arasında Bir Yerde

NPC Içeriklerine Gelirsek. EP Ile Alınan Butun Itemler NPClerde. Kraliyet Zırhı ve 75 Lvl Silahlari Oyunun Devamlılığı Ve Gelişimi için TL Ile Satılıyor. Tabi Tek TL Ile Alanlarda Bu Itemler Olucak Değil. 75 Silahlarini Oyun Içerisinde Elde Edebiliyorsunuz. Kraliyet Zırhı Ise Ileride Yapılıcak Olan Yarısmalarda Birinci Olan Kişilere Hediye Olarak Verilicektir.

Ve Shorty Konusuna Gelirsek. 1 Haftadır Çoğu Kişiden Mesaj Alıyorum. Shorty ile iş yapılmaz diye. Bu Oyunu Kurmamızda Yardımcı olan en büyük kişiler Shorty Ve AmoRaL'Dır. Geçen Yaptığımız Konusmada Geçmişi Unutup. Önümüze Bakmamızın Gerektiği Kararına Vardık. Yani Shorty Var AmoRal Var oynanmaz gibi ön yargıya kapılmayın. emin olunki yaptiklari tek yanlısda veya Serverin devamliliğini kaybettiricek hatalarda. kendileri ile iletişimimiz Kesilicektir Ve Eğer TheMetin2 Hakkında Sorularınız var ise bizim serverimizda deil Shorty ulasip onunla görüşün.

Lütfen Ve Lütfen Hakaret Edicek. Hile Kullanıcak. Kişiler Lütfen Oyuna Giriş Yapmasınlar. Çünkü Yaptığınız Başkalarının Hakkını Gasp Etmek. Ve Oyunun Huzurunu Bozmak. Bu Konuda Forumumuzda Ve Ticket Destek Sistemimizden Bizlere Ulasıp. Bildirimlerinizi Yapabilirsiniz. 24 Saat Içerisinde Bu Kişinin Hesap M2-TR Sunucusundan Uzaklastırılıcaktir.

Web Sitemiz :
http://www.m2-tr.com/
Forum Sitemiz: http://board.m2-tr.com/[URL="http://www.turkmmo.com/"]turkmmo[/URL]

YENİ BİR PVP SERVER PAYLAŞİYORUM
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-