ÖyLe Bir Pvp Bulun Lwl çok kötü kasılıyor.Ama bende öyle bir şey varki gördünüzmü parayla bile isticeksiniz ama ben Bedava veriyorum gir ve öğren[videolu anlatım]
Yazar
Cinsiyet : Nerden : samsun Mesaj Sayısı : 89 Başarı : 575461 Rep Gücü : 460
Konu: ÖyLe Bir Pvp Bulun Lwl çok kötü kasılıyor.Ama bende öyle bir şey varki gördünüzmü parayla bile isticeksiniz ama ben Bedava veriyorum gir ve öğren[videolu anlatım] 15/4/2010, 19:21
Bu hilede görünmez olamıyon bir tanedaha vercem bu konuda vercem ama önce bunu tanitim. İsim falan değiştirebiliyon resimdede gördüğünüz gibi birçok eklenti var. İşte Link: http://rapidshare.com/files/360095662/_UG__M2_MH_v4.1b__Low_Version_.rar Metin2 yi açıyoruz sonra hileyi çalıştıyoruz olmuyosa karakter seçerken açıyoruz bende sorunsuz çalışıyor:)
Unfair-Gamers Presents [UG] Metin2 D3D Hack v2.0 All FIXED! - New cool menu =)
Updated to 1st March 2010!
Istructions: 1) Metin2 Açın 2) Karakter Sayfasına kadar gelin ve durun 3) Açın l'injector (.exe) 4) INJECT "INJECT" e basın 5) Basın "INS" show/hide Menü
Warning: You must be logged-in before the hack injection!
Istructions: 1) Metin2 Açın 2)Karakter Sayfasına kadar gelin ve durun 3) Açın l'injector (.exe) 4) INJECT "INJECT" e basın 5) Basın "INS" show/hide Menü
Uyarı:Önce metin2 ye giriş yapmanız gerekir yoksa hack olmaz :=)
ÖyLe Bir Pvp Bulun Lwl çok kötü kasılıyor.Ama bende öyle bir şey varki gördünüzmü parayla bile isticeksiniz ama ben Bedava veriyorum gir ve öğren[videolu anlatım]